Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" treneris Lū pikts par zaudējumiem un neizslēdz aizkulišu spēlītes komandā

Agris Suveizda

"Cavaliers" treneris Lū pikts par zaudējumiem un neizslēdz aizkulišu spēlītes komandā
Tairons Lū
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas fināliste Klīvlendas "Cavaliers" šonakt piedzīvoja otro smago sakāvi pēc kārtas un no pēdējām desmit spēlēm uzvarējusi tikai trijās. Treneri un spēlētāji lieliski apzinās, ka atkal ievēlušies dziļā bedrē un ka jāsāk no tās rāpties ārā.

"Mums jākļūst labākiem," pēc sagrāves pret Toronto "Raptors" (99:133), kas turklāt spēlēja bez savainotā Kaila Laurija un diskvalificētā Serža Ibakas, teica galvenais treneris Tairons Lū. "Mēs to zinām. Mums labāk jāspēlē aizsardzībā, uzbrukumā jādalās ar bumbu un visiem jābūt uz viena viļņa – ja čaļiem ir kādi slēpti mērķi [agenda], mums no tiem ir jātiek vaļā un jāspēlē pareizi." Vaicāts, ko konkrēti bija ar to domājis, Lū atbildēja: Tieši to, ko pateicu."

Komandas līderis Lebrons Džeimss teica, ka neko par slēptiem mērķiem nezina: "Ceru, ka tādu nav. Man tādu nav, es tikai gribu spēlēt pareizi, iesaistīt spēlē visu komandu un arī uzvarēt. Nekādu slepenu interešu man nav. Mēs pašlaik krītam panikā. Atkal esam nonākuši turpat, kur jau bijām sezonas sākumā. Vienkārši jāatrod ceļš ārā no šīs bedres. Tam ir jāsākas ar mums pašiem – atkal jādara tas pats, ko darījām, kad rādījām labu sniegumu. Taču mēs esam tik trausli. Pat nezinu, kā vai kad tas sākās, lai mēs varētu atgriezties atpakaļ tajā brīdī, taču mums atkal ir jāatrod sava spēle."

Arī Kevins Lavs nezināja, ko Lū bija domājis ar savu komentāru: "Šis ir mans desmitais gads līgā. Komandā ir daudz veterānu. Ja arī ir kādi slēpti nodomi, es tos nemanu. Taču esmu drošs, ka, lai arī par ko vai kuru viņš nerunātu, viņš to [komandas iekšienē] pateiks konkrēti, kā tas allaž notiek. Komanda no ārpuses neizskatās pārāk labi? Arī no iekšienes ne… Ir tik daudz visa kā, kas mums jāsatīra. Domāju, ka pirmām kārtām mums ir jāspēlē ar lielu atdevi un iedvesmu."

Tikmēr Čenings Frajs neizslēdz iespēju, ka sastāvā varētu notikt izmaiņas: "Tas ir bizness. Varbūt šis ir domāts kā brīdinājuma zvans. Manas somas ir pa pusei sakravātas jau kopš brīža, kad ierados šajā komandā. Šai vajadzētu būt čempionu komandai. Un mums jāsaprot, ka, ja nevirzīsimies titula virzienā, izmaiņas ir iespējamas." Frajs gan piebilda, ka krīze nebūs mūžīga un ka "Cavaliers" būs ļoti nopietns spēks, kolīdz problēmas izdosies atrisināt.

Izmantotie resursi:
Ty Lue says Cleveland Cavaliers 'got to get rid...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-01-12 12:52, pirms 6 gadiem
Tas būtu tik skaisti, ja Cavs izkristu playoffos pret Bos vai Tor, tik patīkami būtu redzēt LJ zaudējam

  +2 [+] [-]

, 2018-01-12 12:59, pirms 6 gadiem
Kā LeGM teiks tā arī būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2018-01-12 13:15, pirms 6 gadiem
Izskatās ka komandas GM/galvenais treneris LeGM tūlīt šito trenera asistentu atlaidīs

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 13:17, pirms 6 gadiem
GaryII rakstīja: Izskatās ka komandas GM/galvenais treneris LeGM tūlīt šito trenera asistentu atlaidīs
Pats vien vainīgs ir.Sadeva saviem draugiem JR un TT līgumus,un tagad neko nerāda.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 13:43, pirms 6 gadiem
nesvarīgi zaudējumi - ja CLE grib tad ir uzvaru sērija, ja negrib tad zaudējumi.

LBJ principā viens vienalga ar kādiem partneriem var ievilkt komandu finālā

  -2 [+] [-]

, 2018-01-12 14:10, pirms 6 gadiem
Runā, ka tit tirgošanās par KP .......

     [+] [-]

, 2018-01-12 15:12, pirms 6 gadiem
reptilisj rakstīja: Runā, ka tit tirgošanās par KP .......
Tu pats tagad tirgojies, vai arī ir kāds pamatots interneta resurss, kur par to ir stāstīts?

  +1 [+] [-]

, 2018-01-12 15:12, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Tas būtu tik skaisti, ja Cavs izkristu playoffos pret Bos vai Tor, tik patīkami būtu redzēt LJ zaudējam
Ko tāds naids?

     [+] [-]

, 2018-01-12 15:40, pirms 6 gadiem
Kaut kā visu laiku atgriežos pie domas, ka problēma ir garais gals.
Ilgtermiņā tas rada problēmas...
Tas liek 4. numuriem spēlēt pa 5. Tas liek zaudēt grozus, tas liek citiem vākt bumbas, tas rada situācijas, ka spēlētājiem tiek pārmestas lietas, kuras viņi nedara vai dara slikti, bet kuras nav nekad bijušas viņu stiprās puses vai vispār arsenālā.
Tā arī rodas tā rādīšana citam uz citu, runāšana aiz muguras utt...
Plus nu... treneris jau tur nekad nav grožos turējis to komandu.
Jānomaina treneris (pat būtu vienalga uz ko, jo šoreiz tas ir vnk vajadzīgs lai dotu spērienu - tāpat tereerim pie LBJ ir maz teikšana) un jāuztaisa paŗis maiņas, lai ir kas kapā aizsardzībā, jo tā Cavs ir drausmīga. Jāmaina prom Lovs... Pēc gada aizies LBJ... viss kā pēc grāmatas uz pārbūvi

     [+] [-]

, 2018-01-12 17:57, pirms 6 gadiem
Šis džeks ir parodija, ne jau treneris!