Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ņūorleāna aizmaina Ārmstrongu

Ņūorleāna aizmaina Ārmstrongu
Hiltons Ārmstrongs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets" aizmainījis centru Hiltonu Ārmstrongu uz Sakramento "Kings", saņemot pretī drafta izvēli.

Hiltons Ārmstrongs šosezon izgāja laukumā 18 spēlēs, vidēji laukumā pavadītajās 13,3 minūtēs gūstot 2,8 punktus, izcīnot 3,4 atlēkušās bumbas un bloķējot 0,4 pretinieku metienus. Pirms sezonas tika gaidīts, ka Ārmstronga loma "Hornets" komandā varētu būtiski pieaugt, salīdzinot ar iepriekšējām sezonām (kurās, starp citu, viņam bija labāka statistika nekā šogad), taču daudz ko pamainīja galvenā trenera nomaiņa.

Pirmssezonas periodā toreizējais "Hornets" galvenais treneris Bairons Skots slavēja Ārmstrongu par lielisko sportisko formu, kādā 25 gadus vecais basketbolists ieradās treniņnometnē. Taču pēc sezonas pirmajām deviņām spēlēm Skots pameta Ņūorleānas komandas galvenā trenera amatu un ievērojami samazinājās arī Ārmstronga spēles laiks.

"Hornets" darījumu veica galvenokārt, lai ietaupītu naudu, bet "Kings" ieguva papildspēkus garajā galā. Šis ir 211 cm garā Ārmstronga pēdējais līguma gads un šosezon viņa alga ir 2,8 miljoni ASV dolāru. No Sakramento uz Ņūorleānu tika aizsūtītā "Kings" drafta izvēle kādā no nākamajiem NBA draftiem. "Kings" cer, ka Ārmstrongs spēs pierādīt, kāpēc 2006. gada NBA draftā viņu ar augsto 12. numuru no izvēlējās "Hornets". Sakramento ģenerālmenedžeris Džefs Petrijs izteicās par savu jauninājumu sastāvam: "Domāju, ka dažreiz scenārija vai apkārtnes maiņa var palīdzēt spēlētājiem. Droši to nevar zināt, bet mums jebkurā gadījumā uz doto brīdi vajadzēja vēl kādu garo. Viņam ir iespēja atlikušajā sezonas daļā pierādīt sevi vairāk."

Izmantotie resursi:
sacbee.com

  -2 [+] [-]

, 2010-01-12 17:10, pirms 14 gadiem
Kārtējais darījums kas veikts galvenokārt finansiālu apstākļu dēļ... Kas attiecas uz Hornets, tad līdz TRADE DEADLINE gan jau veiks vēļ šadas tādas maiņas - pirmāmkārtām Devins Brauns, (kurš vienreiz jau paspēja nobloķēt savu maiņu uz Minesotu, kura Braunā vietā paņema Takeru no Suns), visticamāk būs nākošais, kas pametīs komandu.... Nevar arī izslēgt kāda skaļāka vārda maiņu, kā West, Okafor, Stojakovič.....

Brīvdienās Hornets pat paspēja noraidīt Spurs piedāvājumu samainīt savus saspēlniekus - Pārkeru kopā ar dažiem jaunajiem, pret Polu un kādu no Hornets sliktajiem līgumiem....Tas vien parāda, ka šogad neaizskaramu spēlētāju nav....Lielās maiņas tikai priekšā

  +1 [+] [-]

, 2010-01-12 17:23, pirms 14 gadiem
Hornets, jau no Polu toč nemainīs

     [+] [-]

, 2010-01-13 09:27, pirms 14 gadiem
Okaforu vajadzeja uz Sacramento, tad garais gals buutu ljoti labs ( Okafor,Hawes un Thompson ) a tagad tolks no taa Aarmstronga nekads paliigs ciinja pret vadosajiem ligas centriem tapat nebuus !