Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Oladipo karjeras rekords, Rondo atdod 18 rezultatīvas piespēles

Oladipo karjeras rekords, Rondo atdod 18 rezultatīvas piespēles
Viktors Oladipo
Foto: USA Today Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārās sezonas turnīrā ar spilgtāko sniegumu izcēlušies Viktors Oladipo un Reižons Rondo, bet Indiānas ''Pacers'' un Ņūorleānas ''Pelicans'' savā laukumā izcīnīja uzvaras līdzīgās spēlēs.

Indiānas ''Pacers'' pagalam neveiksmīgi aizvadīja spēles pirmās 12 minūtes, kuras pret Denveras ''Nuggets'' zaudēja ar 22:35. Mača atlikušā daļa jau aizritēja ar ''Pacers'' pārsvaru, kas tādējādi spēja panākt pagarinājumu (114:114). Tajā ''Nuggets'' nespēja veiksmīgi uzbrukt no distances, un ''Pacers'' guva panākumu ar 126:116.

Viktors Oladipo sasniedza savu karjeras rezultativitātes rekordu, gūstot 47 punktus. Viktora rēķinā arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Trejs Lailss ''Nuggets'' sastāvā atzīmējās ar 25 punktiem.

Rezultatīvākā spēle šonakt aizritēja Ņūorleānā, kur ''Pelicans'' un Filadelfijas ''76ers'' kopā guva 255 punktus, un mājinieki svinēja panākumu ar 131:124. NBA sezonas rekordu rezultatīvajās piespēlēs sasniedza Reižons Rondo, kurš 18 piespēlēm pievienoja arī 13 punktus. Drū Holidejs guva 34 punktus. ''76ers'' rindās Bens Simonss izcēlās ar 27 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām.

Minesotas ''Timberwolves'' nevienā no ceturtdaļām neielaida vairāk par 24 punktiem un visā spēlē uzvarēja Dalasas ''Mavericks'' ar 97:92. Karls Entonijs Taunss Minesotas sastāvā izcēlās ar 28 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm. Džimijs Batlers uzvaru kaldināja ar 22+8+5.

NBA, 11. decembris

SpēleRezultātsRezultatīvākie
Pacers - Nuggets126:116Oladipo 47 - Lailss 25
Timberwolves - Mavericks97:92Taunss 28 - Bārnss 19
Pelicans - 76ers131:124Holidejs 34 - Rediks 28
Knicks - Hawks111:107Porziņģis 30 - Šrēders 21

, 2017-12-11 08:56, pirms 6 gadiem
Bļin Detroitai jau sestais zāģis pēc kārtas,bet autors pat nezin,ka viņi ar BOS šonakt spēlēja
, 2017-12-11 10:45, pirms 6 gadiem
da kavo jebjot kautkada detroita
, 2017-12-11 11:01, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Bļin Detroitai jau sestais zāģis pēc kārtas,bet autors pat nezin,ka viņi ar BOS šonakt spēlēja
Labāk nepiemini tādu Detroitu! Bankrotējušu lūžņu pilsēta!
, 2017-12-11 15:02, pirms 6 gadiem
Ne jau visiem NBA sākas un beidzas ar Porziņģi un Džeimsu. Basketbols tomēr ir komandas spēle un līgā to ir 30. Mičiganas štatam un Detroitas pilsētai kā tādai nav jasponsorē NBA klubs. Klubs nav atkarīgs no pilsētas budžeta un infrastruktūras. Pistons ir 17. vietā līgā apmeklētības ziņā šosezon kas norāda uz to, ka pilsētā ir gan cilvēki, gan nauda. Līdzīga situācija ir arī dažām citām austrumu pilsētām, bet par viņām parasti nerunā vienmēr uzsverot tikai Detroitas problēmas. Detroita tiks play-off atšķirībā no tādām metropolēm kā NY vai LA. Detroitai ir labs, dziļš sastāvs/treneris un austrumi ir pietiekami švaki, lai Detroita pacīnītos ari par otro un trešo kārtu. Detroita savā laikā ir izveidojuši leģendāru komandu, kura izcīnīja titulu salīdzinoši nesen. Ko ir izcīnijuši Atlanta, Orlando, Charlotte, Washington u.c.?
, 2017-12-11 15:27, pirms 6 gadiem
9one rakstīja: Ne jau visiem NBA sākas un beidzas ar Porziņģi un Džeimsu. Basketbols tomēr ir komandas spēle un līgā to ir 30. Mičiganas štatam un Detroitas pilsētai kā tādai nav jasponsorē NBA klubs. Klubs nav atkarīgs no pilsētas budžeta un infrastruktūras. Pistons ir 17. vietā līgā apmeklētības ziņā šosezon kas norāda uz to, ka pilsētā ir gan cilvēki, gan nauda. Līdzīga situācija ir arī dažām citām austrumu pilsētām, bet par viņām parasti nerunā vienmēr uzsverot tikai Detroitas problēmas. Detroita tiks play-off atšķirībā no tādām metropolēm kā NY vai LA. Detroitai ir labs, dziļš sastāvs/treneris un austrumi ir pietiekami švaki, lai Detroita pacīnītos ari par otro un trešo kārtu. Detroita savā laikā ir izveidojuši leģendāru komandu, kura izcīnīja titulu salīdzinoši nesen. Ko ir izcīnijuši Atlanta, Orlando, Charlotte, Washington u.c.?
1990. un 2004. pēdējie 2 izcīnītie Čempiona tituli!
Ja es būtu Detroitas iedzīvotājs, galīgi nevarētu sūdzēties + pati Detroita ir vairāk kā hokeja pilsēta!
Bet cilvēki nāk gan uz hoķi gan basi! nauda tur ir!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
12

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.