Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" un "Suns" apspriež lielu naudu saņemošā veterāna Pola maiņu

Agris Suveizda

"Thunder" un "Suns" apspriež lielu naudu saņemošā veterāna Pola maiņu
Kriss Pols. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Oklahomsitijas "Thunder" un Fīniksas "Suns" esot veikušas pārrunas par 35 gadus vecā saspēles vadītāja Krisa Pola maiņas darījumu, atklājusi ESPN.

ESPN raksta, ka pārrunas starp abām komandām ir sākušās un uzņem apgriezienus, tomēr potenciālais maiņas darījums pagaidām vēl ir tālu no noslēguma fāzes – diezin vai tas varētu tikt veikts jau neilgi pēc maiņu perioda sākšanās, kas gaidāms jau nākamajā pirmdienā. Pagaidām nav arī zināmas aptuvenās darījuma aplēses, ko Fīniksas "Suns" būtu gatava dot pretī, lai iegūtu desmit Zvaigžņu spēļu dalībnieku un divkārtējo olimpisko čempionu.

Pols Oklahomsitijas "Thunder" nokļuva 2019. gada vasarā, kad Hjūstonas "Rockets" pret Raselu Vestbruku deva Polu, divas pirmās kārtas un divas otrās kārtas drafta izvēles. Veterāns sāka visas 70 spēles, kurās piedalījās, un vidēji 31,5 minūtēs izcēlās ar 17,6 punktiem, 6,7 rezultatīvām piespēlēm, 5,0 atlēkušajām bumbām, 1,6 pārtvertām bumbām un 2,3 kļūdām.

Iepriekš viņš spēlējis arī Losandželosas "Clippers" un Ņūorleānas "Hornets", kas Polu 2005. gadā izvēlējās ar ceturto numuru. Pols 2006. gadā kļuva par labāko debitantu un karjeras laikā četras reizes ticis līgas pirmajā izlasē un septiņas reizes iekļuvis līgas pirmajā aizsardzības izlasē. Četru sezonu līgumā par gandrīz 160 miljoniem ASV dolāru Polam vēl palikušas divas sezonas par 85 miljoniem.

Oklahomsitijas "Thunder" ar bilanci 44-28 Rietumu konferencē ieņēma piekto vietu un "play-off" pirmajā kārtā septiņu spēļu sērijā tomēr atzina Pola bijušās vienības "Rockets" pārākumu. Savukārt "Suns" ļoti labi spēlēja burbulī, sezonu pabeidzot ar astoņām uzvarām pēc kārtas un tikai par mata tiesu paliekot aiz izslēgšanas spēļu robežas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

Slēpts komentārs: cobham

  +2 [+] [-]

, 2020-11-11 10:50, pirms 3 gadiem
Rubio nekāds? WTF xD

  +1 [+] [-]

, 2020-11-11 11:32, pirms 3 gadiem
Rubio nebija slikts assistus deva uz urrā.. tik cik viņam metiena nav..

bet Suns būs spēks; Aytons,Bridges, Bukers, Rubio + Oubre atpakaļ - ja piesaistītu Polu...

     [+] [-]

, 2020-11-11 12:28, pirms 3 gadiem
Tajās pāris spēlēs, kuras redzēju, Rubio statistika bija viduvēja, bet laukumā viņš izskatījās pārliecinoši un labi nospēlēja galotnes!

CP3 šobrīd to pašu varbūt arī izdarīs nedaudz labāk, bet cik ilgi viņš vēl būs tik labs?

     [+] [-]

, 2020-11-11 14:25, pirms 3 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Tajās pāris spēlēs, kuras redzēju, Rubio statistika bija viduvēja, bet laukumā viņš izskatījās pārliecinoši un labi nospēlēja galotnes!

CP3 šobrīd to pašu varbūt arī izdarīs nedaudz labāk, bet cik ilgi viņš vēl būs tik labs?
Es domāju Suns arī ilgāk nerēķinās par tām 2 sezonām, kas palikušas uz Pola līguma un nedomāju, ka viņam būs tāds kritums sniegumā, ka viņam neatradīsies vieta komandā arī pēdējā līguma sezonā. Šajā gadījumā labāk ir ņemt Polu nekā kaut kādu Vestbruku, kuram ir par 1 sezonu vairāk uz līguma un nav zināms cik ilgi viņam fiziskais turēs.

     [+] [-]

, 2020-11-11 17:31, pirms 3 gadiem
CP3 jāiet uz Bucks un jācīnās par titulu, pietiek viņam audzināt jaunos, neviens par to viņam jaunu līgumu un titulus nedos!

     [+] [-]

, 2020-11-11 17:51, pirms 3 gadiem
M_Z rakstīja: Es domāju Suns arī ilgāk nerēķinās par tām 2 sezonām, kas palikušas uz Pola līguma un nedomāju, ka viņam būs tāds kritums sniegumā, ka viņam neatradīsies vieta komandā arī pēdējā līguma sezonā. Šajā gadījumā labāk ir ņemt Polu nekā kaut kādu Vestbruku, kuram ir par 1 sezonu vairāk uz līguma un nav zināms cik ilgi viņam fiziskais turēs.
Kurš tad runā par RWB?

     [+] [-]

, 2020-11-11 17:52, pirms 3 gadiem
Bet nu autors tieši tāds pats kā NBA.com un BR rakstnieki. Ķipa apspriež. Ķipa būs, bet beigās Pagaidām nav arī zināmas aptuvenās darījuma aplēses.

Nu tad nerakstiet tādu rakstu nemaz.