Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs 25 minūtēs ielādē 40 punktus, Portlenda un "Thunder" pieveic Izraēlas un Jaunzēlandes komandas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Karijs 25 minūtēs ielādē 40 punktus, Portlenda un "Thunder" pieveic Izraēlas un Jaunzēlandes komandas
Stefens Karijs. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā apgriezienus sāk uzņemt pārbaudes spēles, un jaudīgu sniegumu nodemonstrēja Goldensteitas "Warriors" snaiperis Stefens Karijs, kurš 25 minūtēs pamanījās iemest 40 punktus.

"Warriors" savā laukumā ar 143:123 pieveica Minesotas "Timberwolves", tiekot pie savas pirmās uzvaras pārbaudes spēlēs, un par panākuma galveno kaldinātāju kļuva Karijs. Viņš laukumā pavadīja tikai 25 minūtes, bet tas netraucēja realizēt sešus no deviņiem tālmetieniem un sakrāt 40 punktus. Tas gan nebija viss, jo saspēles vadītājs arī atdeva sešas rezultatīvas piespēles un izcīnīja sešas atlēkušās bumbas.

Starptautiskā mačā Portlendas "Trail Blazers" ar 104:68 uzvarēja Haifas "Maccabi" – komandu, kas pagājušajā sezonā spēlēja Izraēlas otrajā līgā, tur ierindojoties ceturtajā vietā un nopelnot ceļazīmi uz augstāko divīziju. Uzvarētāju rindās labākais ar 22 punktiem bija Enfernī Simonss, kuram pagājusī sezona bija debijas, un viņš tajā aizvadīja 20 mačus. Pirms četrām dienām "Maccabi" ar -35 zaudēja Memfisas "Grizzlies", bet ASV tūres ietvaros vēl palikusi spēle pret Minesotas "Timberwolves".

Savukārt Oklahomsitijas "Thunder" ar 110:84 pārspēja "New Zealand Breakers". Ouklendā bāzētā komanda pagājušajā sezonā ieņēma sesto vietu Jaunzēlandes čempionātā. "Thunder" centrs Stīvens Adamss, kurš spēlēja pret dzimtenes komandu, laukumā devās starta pieciniekā. Viņš aizvadīja 21 minūti, kuras laikā izcēlās ar 19 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām, abos rādītājos būdams spēles labākais basketbolists. Krisam Polam seši punkti un četras piespēles.

Kavai Lenardam laukumā pavadot tikai 11 minūtes, Losandželosas "Clippers" ar 91:111 piekāpās Denveras "Nuggets". Viņš sakrāja septiņus punktus un sešas rezultatīvas piespēles. Savukārt pie double-double tika Denveras līderis Nikola Jokičs – desmit punkti un 11 bumbas zem groziem.

11. oktobris

SpēleRezultāts
Thunder – Breakers110:84
Trail Blazers – Maccabi104:68
Kings – Suns105:88
Warriors – Timberwolves143:123
Clippers – Nuggets91:111