Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vestbruks nesaprašanā par "Rockets" vājo sniegumu, D’Antoni pārmet gara trūkumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vestbruks nesaprašanā par "Rockets" vājo sniegumu, D’Antoni pārmet gara trūkumu
Rasels Vestbruks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Hjūstonas “Rockets”, aizvadītajā naktī piedzīvojot zaudējumu pret Losandželosas “Lakers”, nonācis vienas neveiksmes attālumā no sezonas beigām. Laukumā demonstrētais sniegums bija neapmierinošs, un to atzina arī “Rockets” zvaigznes.

Aizvadītajā naktī Hjūstonas “Rockets” piekāpās ar 100:110, sērijā nonākot iedzinējos ar 1-3. Atspēlēšanās no šāda rezultāta NBA ir ļoti liels retums, tāpēc vienība nonākusi neapskaužamā situācijā. Beidzamajā ceturtdaļā “Rockets” deficīts pat bija lielāks par 20 punktiem. Kā komanda, kurai uz spēles likts tik daudz, varēja izskatīties tik vāji? “Tas ir labs jautājums,” teica Džeimss Hārdens. “Tagad mēs neko vairs nevaram izlabot. Varam tikai sagatavoties nākamajai spēlei.”

Regulārās sezonas rezultatīvākais basketbolists maču pabeidza ar 21 punktu, taču 16 no tiem Hārdens guva ar soda metienu palīdzību. No spēles viņš trāpīja nieka divus metienus. Rezultatīvākais “Rockets” basketbolists ar 25 punktiem bija Rasels Vestbruks, taču arī viņš pēc zaudējuma meklēja, nevis sniedza atbildes.

“Man nav izskaidrojuma tam, kas notika. Visiem vajadzēja spēlēt ar īpašu dzirksteli. Ceturtajā ceturtdaļā cīnījāmies, tas ir labi, un mēs zinām, kas jādara tālāk. Protams, tas prasīs lielas pūles,” teica Vestbruks. “Nepieciešams, lai visi savās lomās nejustos pārāk komfortabli. Mums visiem jāsaprot, ka ir jānes upuri. Mums jācīnās, tas mums dod vislabākās izredzes uzvarēt.”

“Mums pietrūka komandas gars. Izskatījās, ka mēs noplokam. Izskatījās, ka mēs pazaudējām savu pavedienu,” neveiksmes iemeslus meklēja Maiks D’Antoni, “Rockets” galvenais treneris. Viņa vadītā komanda pamatīgi zaudēja groza tuvumā, nespējot tikt galā ar Entoniju Deivisu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...