Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tramps kritizē NBA un NFL un slavē NHL: "Basketbola reitingi nokrituši ļoti, ļoti zemu"

Tramps kritizē NBA un NFL un slavē NHL: "Basketbola reitingi nokrituši ļoti, ļoti zemu"
Donalds Tramps un Ķīnas prezidents Sji Dziņpins. Foto: Reuters/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps intervijā Fox Sports Radio kārtējo reizi izteicies par sportistu protesta formu un tupšanos himnas laikā. Tramps to joprojām uzskata par necieņu pret valsts simboliem un pat piebilda, ka Nacionālā basketbola asociācija un Nacionālā hokeja līga ir lielisks piemērs, kas rāda, ka cilvēki, viņaprāt, zaudē interesi par tām līgām, kuras izvēlas necienīt karogu un himnu, bet skatās tās līgas, kuras ciena simbolus.

"Klubu īpašnieki lieliski zina manu nostāju, ko jau esmu paudis publiski. Domāju, ka šī rīcība basketbolam bijusi briesmīga. Paskatieties uz basketbola reitingiem. Tie ir lejā – tie ir nokrituši līdz ļoti zemiem skaitļiem. Ļoti, ļoti zemiem. Cilvēki ir nikni. Viņi nesaprot. Viņi negrib saprast. Un viņiem vairāk arī nevajag," sacīja Tramps. "Un tas [protestu ieviešana] arī tika izdarīts ļoti nepatīkamā veidā. Tā ka, manuprāt, NBA ir ziepēs. Domāju, ka viņiem ir ļoti lielas problēmas. Lielākas nepatikšanas, nekā viņi paši apjauš."

Tramps kā pozitīvo piemēru izcēla Nacionālo hokeja līgu, lai gan tā Ziemeļamerikas profesionālajā sportā ierasti krietni atpaliek no citām profesionālajām līgām: "Godīgi sakot, ledus hokejs, kam klājas ļoti labi, tā nerīkojās. Viņi cienīja tikumus. Viņi izrādīja cieņu. Un viņiem īstenībā, kā es saprotu, klājas ļoti labi. Man nav daudz laika, lai to skatītos, lai tikai jūs saprastu – saku tikai to, ko lasu un ko redzu. Bet ledus hokejs izrādīja cieņu. Man nepavisam nepatika, ko izdarīja beisbols. Ir jāstāv sava karoga priekšā, ir jāciena savs karogs un sava valsts. Tu pelni miljonus dolāru gadā ar sportu, ar ko nodarbotos arī tad, ja šos miljonus nepelnītu – tad viņi spēlētu nedēļas nogalēs. Ir jāciena sava valsts. Un, ja neciena, godīgi sakot, es būtu ļoti priecīgs, ja NFL neuzsāktu sezonu. Ja viņi nestāvēs karoga priekšā, tad es būtu ļoti priecīgs, ja viņi neuzsāktu sezonu. Taču citādi es ļoti labprāt redzētu viņus uzsākam sezonu."

Trampam arī tika vaicāts, vai NBA spēlētāju, treneru un īpašnieku kritika viņa un ASV virzienā nav liekulīga, ņemot vērā, ka viņi nekritizē Ķīnu, no kuras saņem lielu naudu: "Neesmu pamanījis, ka viņi mani kritizētu, taču teikšu, ka nebūtu pārsteigts, ja tā notiek. Jo daži uzvedas ļoti neglīti, ļoti neglīti un, godīgi sakot, ir ļoti dumji. Taču es neesmu to [viņa kritizēšanu] pamanījis. Teikšu, lūk, ko: tas, kā viņi izklaidē Ķīnu un kā viņi izpatīk Ķīnai, ir apkaunojoši. Un šeit viņi pelna daudz vairāk naudas nekā no Ķīnas. Taču mums ir sistēma, kas pieļauj pašu sistēmas necienīšanu, un tas viņiem ir ļoti bēdīgi – tas, ka viņi nenovērtē to, kas mums ir. Tas, ko viņi darīja ar Ķīnu un ko Ķīna izdarīja mums ar Ķīnas vīrusu [domāts Covid-19] un visai pasaulei, starp citu. Viņi apturēja tā izplatīšanos Ķīnā, bet neapturēja izplatīšanos ASV un citās pasaules daļās, ieskaitot Eiropu. 188 valstīs."

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SopanDeb/status...
https://twitter.com/SopanDeb/status...


, 2020-08-11 20:43, pirms 4 gadiem
Atkal runā caur pakaļu,jo NBA reiting ir 10%+ augšā
NHL taču arī cilvēki tuvās uz cēļgaliem.Daži bet tupās.
, 2020-08-11 20:44, pirms 4 gadiem
šitais ir kā lasīt nameja komentārus. es, es un es, zemtekstā.
, 2020-08-11 20:51, pirms 4 gadiem
Bet ko vidusmēra baltais cilvēks ir tādu sliktu izdarījis lai kristu ceļos dēl izdomātas problēmas, kura popularizēšanai ir palaista tieši Covid laika kad sabiedrība viss vieglāk ietekmējama.
, 2020-08-11 21:19, pirms 4 gadiem
Zombijs rakstīja: Bet ko vidusmēra baltais cilvēks ir tādu sliktu izdarījis lai kristu ceļos dēl izdomātas problēmas, kura popularizēšanai ir palaista tieši Covid laika kad sabiedrība viss vieglāk ietekmējama.
Pirmkārts,stājas uz viena ceļa,nevis krīt ceļos. Otrkārt,nevienam neko neliek darīt un tev noteikti to neliek. Treškārt,ja tā ir izdomāta problēma,tad tavas prāta spējas ir aprobežotas.
Un par Trampu vispār nav vērts runāt. Kā arī kāpēc sportacentrs.com ir jāziņo par idiota muldēšanu.
, 2020-08-11 21:58, pirms 4 gadiem
nezinuneko rakstīja: Pirmkārts,stājas uz viena ceļa,nevis krīt ceļos. Otrkārt,nevienam neko neliek darīt un tev noteikti to neliek. Treškārt,ja tā ir izdomāta problēma,tad tavas prāta spējas ir aprobežotas.
Un par Trampu vispār nav vērts runāt. Kā arī kāpēc sportacentrs.com ir jāziņo par idiota muldēšanu.
Redzi rasisms bijis un bus, tev ir paveicies esi valsti kur maz to saucamo melno un nesaproti ka viņi ir tādi pasi rasisti.
Tā saucamo krāsaino nometne ir pacifisti, neitralitāte un rasisti, ka pretēja balto nometne, bet vienmēr izcel to sliktāko un abas puses tie lielākie bļāvēji ir tie kas vēlas no tā visa iegūt sev labumu, jo ja nav idioti saprot, ka rasismu neiznīcinās, pietiks kādam indivīdam ko izdari un atkal ies vālā.

Es ka analoģiju pie mums varu minēt krievus, ASV tie ir afroamerikāni, ir attiecīgs viņu slānis kas var izvest jebkuru un tāpēc cieš visi ari tie kas bez vainas.
, 2020-08-11 22:12, pirms 4 gadiem
nezinuneko rakstīja: Pirmkārts,stājas uz viena ceļa,nevis krīt ceļos. Otrkārt,nevienam neko neliek darīt un tev noteikti to neliek. Treškārt,ja tā ir izdomāta problēma,tad tavas prāta spējas ir aprobežotas.
Un par Trampu vispār nav vērts runāt. Kā arī kāpēc sportacentrs.com ir jāziņo par idiota muldēšanu.
Vispār tā ir izdomāta problēma, skaidroju Jums elementāru lietu, rasisms ir, būs nepazudīs. Otkārt - dubūltmorāles rasisms (melnie gan youtuba, gan dzīvē apsaukā par baltajiem un baltajām pakaļām, āfrikā par to, ka esi baltais tevi var nogalināt , uzbrukt utt. saku to, jo mūsu partnera un mūsu kravām afrikā uzbruka baltajiem autovadītājiem, ar ieročiem, kad pielika klāt apsargu ar automātu, vietējā valdība pārmeta ka vietējie jutas apdraudēti dēļ ieročiem, to ka vienu sašāva jo balts pat policija vietējā nevēlēj;as klausīties). Un tagad skaidroju, dubultie standarti:

1. Melnais saucot citus par dzelteniem, aziātiem, baltajām pakaļām nav rasists, baltais pasakot melnais vai nēģeris (kuru 90% alodu arī apzīmē kā nēģeris) ir rasists.
Kad melnais ments kanzasā nošāva 16 gadīgu balto, kam rokā bija zars, NEVIENS VIŅU NEAPCIETINĀJA ielās negāja un tas nebija rasisms, bet kad nogalināja bruņotu laupītāju, narkomānu, tad tas ir rasisms.
Parādi man vienu valsti, kurā ir liels piemērs bez rasisma un paraugs pasaulei, dzīves līmenī un sakārtotībā - vari? Šaubos. Daudzās melnajās valstīs regulāri nogalina baltos dēļ krāsas UN TAS NAV RASISMS.

Izdomāta problēma - tagad pat filmās jābūt gejam, dzeltenajam, melnajam un baltajam. Paskaties visus 80-90 -00 bojevikus tur jau ir visi šie un pat galvenajās lomās.
Amerikā vairākus baltos cilvēkus BEZ pierādījumiem sēdina, atlaiž, firmām liek milionu sodus, pat pēc tā, ka melnais, kurš zaga no darba atlaists UN TIESĀ UZVARĒJA ARGUMENTS - Man ir pārliecība, kad mani atlaida JO ESMU MELNS...Uzmini, kurš tiesā uzvarēja zaglis vai uzņēmums?

UN pateicoties visam šim RASISMS tikai pieaugs! Un tas būs pelnīts.

Ceturtkārt - Maiami ir rajons, kurā parastā policija neiebrauc, tikai specvienība ar bruņotiem auto, jo tur baltos regulāri apzog un nogalina pat ja apmaldās... BET TAS NAV RASISMS, bet ja policists nošauj melno, kuri provocē (pilns youtubs ar provokācijām), tas ir rasisms.

Un gan Ekolstons, gan citi labi pateica - NAV LIELĀKU RASISTU kā melnie!

Melnajiem ir arguments, nestrādāšu, nemācīšos esmu melnais, BET pie sliktas dzīves vainīgi baltie...

Tagad par NBA un citiem sportiem - NBA utt visa industrija ir pateicoties baltajiem un tiem apspiestajiem melnajiem ir iespēja pelnīt vairāk kā baltajiem būt zvaigznēm (lielākā daļa bankrotē uzreiz pēc karjeras) ir viens melnais (mulats) izņēmums un tas ir Jordans.
Jautājums JA REIZ baltie tā apspiež melnos, kāpēc viņi nespēlē savu NBA, nebrauc ar melno radītām automarkām, nelieto melno radītus telefonus, RAUJAS UZ BALTO valsti laimi meklēt, JA TUR IR tik slikti? Kāpēc lieto TV, Telefonus, klausās mūziku visu, ko radījuši baltie?

LŪK TĀ ARĪ IR LIELA LIEKULĪGA DUBULTMORĀLE! JO melnie pierādīja ka ir ielasmaeitas, kad ķīna notika APSIEŠANA reāla tad viņi teica, ka ķīnas tauta slikta valdība laba VISI MELNIE NEGĀJA KKĀ IELĀS, tagad viņi bļauj par apspiešanu - dubultie standarti ne tā?
, 2020-08-11 22:15, pirms 4 gadiem
Piebilde: Kad ASV plosījās kovids, tad bija internetā vairāki video, kur melnie cilvēki (tādi pret rasismu vērstie) uzbruka aziātiem (kuri jau sen dzīvo ASV) sita tos, spārdīja ar kājām bļaujot vācies uz savu ķīnu kovida mau***ka...neredzēju ka mis -> nezinuneko <- šeit par to bļaujot rasisms!!!!!!!..kkā melnie neaicināja krist ceļos aziātu priekšā, nelika vilkt rekliņus aziātu dzīvības ir svarīgas.

BET tagad viņi bļauj kā krāsnī pārcepti sivēni un kviec uz visu pasauli, pat pretīgi no tā visa paliek.
, 2020-08-11 22:22, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Piebilde: Kad ASV plosījās kovids, tad bija internetā vairāki video, kur melnie cilvēki (tādi pret rasismu vērstie) uzbruka aziātiem (kuri jau sen dzīvo ASV) sita tos, spārdīja ar kājām bļaujot vācies uz savu ķīnu kovida mau***ka...neredzēju ka mis -> nezinuneko <- šeit par to bļaujot rasisms!!!!!!!..kkā melnie neaicināja krist ceļos aziātu priekšā, nelika vilkt rekliņus aziātu dzīvības ir svarīgas.

BET tagad viņi bļauj kā krāsnī pārcepti sivēni un kviec uz visu pasauli, pat pretīgi no tā visa paliek.
F1 Hamiltons visu laiku plosās šajā sakarā, un turpinās plosīties, kamēr pasaulē tas būs aktuāli. Nez, no Aleksa Albona un Serhio Peresa nekādas sūdzības rasisma sakarā nav dzirdētas. Turklāt, Peress ir viens no dažiem braucējiem, kurš nekrīt ceļos pirms sacīkstēm par spīti Hamiltona čikstēšanai.
, 2020-08-11 22:25, pirms 4 gadiem
Lielos vilcienos Tramps visu pareizi ari saka.
, 2020-08-11 22:25, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: F1 Hamiltons visu laiku plosās šajā sakarā, un turpinās plosīties, kamēr pasaulē tas būs aktuāli. Nez, no Aleksa Albona un Serhio Peresa nekādas sūdzības rasisma sakarā nav dzirdētas. Turklāt, Peress ir viens no dažiem braucējiem, kurš nekrīt ceļos pirms sacīkstēm par spīti Hamiltona čikstēšanai.
Tieši tā. Grožāns ir pilotu padomē, un Hamiltons viņam pārmeta ceļos nekrišanu, gāja sūdzēties caur meršiem pie Liberty... Vai tā na apspiešana par to, ko viņš pats cīnās?

McLaren no bērna kājas Hamiltonu novilka no banānu koka un iegūldīja BALTIE viņā naudu, viņš pelna miljonus pateicoties balto raditajām mašīnām, motoriem, prātiem... un atļaujas kost rokā, kura viņam devusi visu.

Kā braucēju viņu cienu talantīgs, ātrs, spēcīgs it visā, bet kā personība...pilnīgs musorņiks!
, 2020-08-11 22:34, pirms 4 gadiem
sankcijas ieviest - arestēt NBA kontus, aktīvus un deportēt to melno rasistu varzu uz Ķīnu!
tur būs pilnīga laime. varēs pat uz abiem ceļiem tupēt Ķīnas himnas laikā līdz kamēr viņus uz Āfriku nedeportēs vai filtrācijas nometnē neieliks mācīties cienīt Ķīnu.
, 2020-08-11 22:42, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: sankcijas ieviest - arestēt NBA kontus, aktīvus un deportēt to melno rasistu varzu uz Ķīnu!
tur būs pilnīga laime. varēs pat uz abiem ceļiem tupēt Ķīnas himnas laikā līdz kamēr viņus uz Āfriku nedeportēs vai filtrācijas nometnē neieliks mācīties cienīt Ķīnu.
Tupēt uz ceļiem arī pie Tjomas var. Bet šis ar melnajiem nestrādā
, 2020-08-11 22:46, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Tupēt uz ceļiem arī pie Tjomas var. Bet šis ar melnajiem nestrādā
kas to lai zin viena krustojuma karalis kā saka esot
, 2020-08-11 22:51, pirms 4 gadiem
Hamiltons principa ir savas ādas krasas apkaunojums, viņam ir viss un rasismu īsti nav pieredzējis, protams skola ir, taču vairums bērnu līdzīgi cieš, ja kāds ir resnāks vai ir brilles un tā tālāk. Kāpēc tad viņš (Hamiltons) par kalponi sev (fizioterapeiti) nav sev paņēmis melno, bet trenkā baltu mazu blondīni piedevām sievieti, kura viņam nesa ķiveri un tur lietussargu, padod dzeramo, tas nav rasisms. Un tagad pilna rīkle auro cik slikti melnajiem, viņam gan būtu ja kaunas.
, 2020-08-11 22:56, pirms 4 gadiem
Zombijs rakstīja: Hamiltons principa ir savas ādas krasas apkaunojums, viņam ir viss un rasismu īsti nav pieredzējis, protams skola ir, taču vairums bērnu līdzīgi cieš, ja kāds ir resnāks vai ir brilles un tā tālāk. Kāpēc tad viņš (Hamiltons) par kalponi sev (fizioterapeiti) nav sev paņēmis melno, bet trenkā baltu mazu blondīni piedevām sievieti, kura viņam nesa ķiveri un tur lietussargu, padod dzeramo, tas nav rasisms. Un tagad pilna rīkle auro cik slikti melnajiem, viņam gan būtu ja kaunas.
tak tiem melnajiem galīgi aizvēries. brīnos, ka Latvijā atrodas cilvēki, kas to vispār atbalsta...
, 2020-08-11 23:11, pirms 4 gadiem
nezinuneko rakstīja: Pirmkārts,stājas uz viena ceļa,nevis krīt ceļos. Otrkārt,nevienam neko neliek darīt un tev noteikti to neliek. Treškārt,ja tā ir izdomāta problēma,tad tavas prāta spējas ir aprobežotas.
Un par Trampu vispār nav vērts runāt. Kā arī kāpēc sportacentrs.com ir jāziņo par idiota muldēšanu.
Pieturies pie sava nickname un lieki nesmirdi.
, 2020-08-11 23:16, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tak tiem melnajiem galīgi aizvēries. brīnos, ka Latvijā atrodas cilvēki, kas to vispār atbalsta...
drizak dzivo lidzi haipam nevis atbalsta. Liekuliba pilna tas izpausme.
, 2020-08-11 23:18, pirms 4 gadiem
Lv nevar bur rasisma, jo parak maz tas otras rases. Ciganus vairak abizo.

Kapec lv nav #GipsyLivesMatter ?
, 2020-08-11 23:23, pirms 4 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: drizak dzivo lidzi haipam nevis atbalsta. Liekuliba pilna tas izpausme.
pārmetot uz Latviju to haipu...
tad sanāk , ka piemēram arēnā Rīgā uz ģinamo spēlēm krievu čempja laikā skanot okupantu himnai visiem uz ceļa jātupstas!
kaut kā tā sanāk...
, 2020-08-11 23:32, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: pārmetot uz Latviju to haipu...
tad sanāk , ka piemēram arēnā krievu čempja laikā skanot okupantu himnai visiem uz ceļa jātupstas!
kaut kā tā sanāk...
ta ir cita tema jau. Bet nee, tiesi otradi. Dziedi cik skali vari lidzi savai himnai un izradi respektu citaam. Neviens tevi nepiespiedis krist celos, ta ir tava pasa izvele. Bet krievu cempi mes spelejam pret viniem, nevis ar viniem, tapec ari izvelos hokeju skatities
Slēpts komentārs: otins
, 2020-08-12 00:22, pirms 4 gadiem
melno rasisms ASV arī pastāv. punkts.
, 2020-08-12 00:26, pirms 4 gadiem
Dinamietis777 rakstīja: ta ir cita tema jau. Bet nee, tiesi otradi. Dziedi cik skali vari lidzi savai himnai un izradi respektu citaam. Neviens tevi nepiespiedis krist celos, ta ir tava pasa izvele. Bet krievu cempi mes spelejam pret viniem, nevis ar viniem, tapec ari izvelos hokeju skatities

Labs joks, tas pēdejais teikums...
Slēpts komentārs: otins
, 2020-08-12 00:42, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Jā, bet balto rasisms ir vairākas reizes lielāks par melno rasismu. Punkts.
kas ir tavs līmeņrādis?
, 2020-08-12 09:14, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: Kā braucēju viņu cienu talantīgs, ātrs, spēcīgs it visā, bet kā personība...pilnīgs musorņiks!
Kāds tur nafig talantīgs? Ieliec pērtiķi Mersī un tāpat aizbrauks visiem pa priekšu, jo ar Meršiem tur lāga neviens konkurēt pašreiz nevar. Par Trampu un melnajiem kopumā piekrītu. Pašam feisītī ir pazīstami jeņķu čomi, kas ir kvēli Trampa aizstāvji, jo viņš atškirībā no liberastiem puskomunistiem demokrātiem kaut ko arī biš ekonomikas labā ir reāli izdarijis un baltajam vidusslānim šobrīd biš labāk kopumā gan ar darbiem, gan citādi ir palicis nekā pie mulata Obamas bija. Tagad protams šitas uzpūstais marazms ar tiem mellajiem ir biški arī pašu balto sabiedrību sašķēlis.
, 2020-08-12 09:18, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tak tiem melnajiem galīgi aizvēries. brīnos, ka Latvijā atrodas cilvēki, kas to vispār atbalsta...
Tā saucamā multikulturālisma sekas.
, 2020-08-12 09:33, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Tupēt uz ceļiem arī pie Tjomas var. Bet šis ar melnajiem nestrādā
Manās točkās neviens uz ceļiem nekrīt! Kad vajag, tikai manā priekšā, ja kosjakus taisa, kā Paņikovskis Bendera priekšā filmā Zelta Teļš Kārtībai un disciplīnai ir jābūt!
, 2020-08-12 09:35, pirms 4 gadiem
Argonauts rakstīja: kas ir tavs līmeņrādis?
No balto vardarbības cietušie melnie. Un tas nemaz nav smieklīgi.
, 2020-08-12 09:55, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: No balto vardarbības cietušie melnie. Un tas nemaz nav smieklīgi.
Klau, tu tik tiešām neesi PARists un balsoji par NA? Spriežot pēc taviem komentāriem, kaut kā neizskatās Kaut gan, mūsdienu Latvijā visādus brīnumus var sagaidīt Bīskaps tak arī ir it kā NA elektorāts, taču reizēm arī izspļauj ārā kaut ko liberastisku
, 2020-08-12 11:44, pirms 4 gadiem
asteus rakstīja: Klau, tu tik tiešām neesi PARists un balsoji par NA? Spriežot pēc taviem komentāriem, kaut kā neizskatās Kaut gan, mūsdienu Latvijā visādus brīnumus var sagaidīt Bīskaps tak arī ir it kā NA elektorāts, taču reizēm arī izspļauj ārā kaut ko liberastisku
Es balsoju par JKP, kā jau teicu. Par NA neesmu balsojis un nebalsošu.
, 2020-08-12 18:00, pirms 4 gadiem
Ja NBA būtu uzraksti "Lives matter", tad tas būtu taisnīgi, bet tiklīdz kāds liek tam priekšā krāsu(vienalga - black vai white), tās jau ir rasisma pazīmes. Un vēl tupšanās himnas laikā? IQ trūkums organismā.
, 2020-08-12 21:53, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: No balto vardarbības cietušie melnie. Un tas nemaz nav smieklīgi.
Nu beidz, visi reiz cietusi no visiem, ja ASV melniem būtu tāda rasistu elle, tad Obama nekad nebūtu bijis prezidents. Galvenais šo murgu nevajag pārnestu uz valstīm kam ar to nav nekāda sakara un nesaprot kas notiek tik ietekmējās no haipa.
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
29

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.