Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucs: "Protams, ka pirms NBA burbuļa man bija jautājumi par komandas iespējām"

Rolands Eliņš

Kurucs: "Protams, ka pirms NBA burbuļa man bija jautājumi par komandas iespējām"
Rodions Kurucs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā Bruklinas „Nets” ir pamanījusies uzvarēt četrās no sešām spēlēm, garantējot vietu izslēgšanas spēlēs. Latvijas basketbolists Rodions Kurucs sarunā ar „NY Post” atzina, ka pirms spēļu aizvadīšanas arī viņam bija šaubas par komandas sniegumu, taču viņš norāda, ka gūtie panākumi ir vairojuši cerības arī par izslēgšanas spēlēm.

Bruklinas „Nets” šo sezonu aizvada ar vairākiem nozīmīgiem savainojumiem, un uz NBA burbuli komandai nācās meklēt sastāva papildinājumus, jo papildus traumētajiem spēlētājiem nācās iztikt arī bez četriem basketbolistiem, kuri nepievienojās komandai Covid-19 dēļ. Tas viss noveda pie tā, ka Rodions Kurucs tika iespēlēts centra pozīcijā, un radās pat diskusijas, vai „Nets” neradīsies problēmas ar vietas nosargāšanu Austrumu konferences astotniekā. Taču atšķirībā no Austrumu devītās vietas īpašnieces „Wizards” jaunā sastāva, kas zaudējis visās spēlēs burbulī, „Nets” ir tikusi pie četrām uzvarām sešās spēlēs.

„Protams, ka man bija jautājumi pirms NBA burbuļa,” sacīja Rodions Kurucs par to, vai šaubījies par komandas spējām, ņemot vērā vairākus jaunos spēlētājus, pagaidu galveno treneri un atkalsatikšanos pēc vairāku mēnešu izolācijas.

„Skaidrs, ka mūsu panākumi spēlēs ir mainījuši arī uz sevi liktās cerības,” turpināja latviešu uzbrucējs. „Domāju, ka lielākā panākumu atslēga bijusi mūsu savstarpējā komunikācija. Mēs smagi strādājam un izrunājam katru epizodi, cenšamies saprast, kā katrs domā, ieskaitot jaunos spēlētājus, kuri tikai tagad ienāca komandā. Mēs visu izrunājām, vairākas lietas sapratām, un mums viss iet no rokas, par ko esam priecīgi.”

„Šīs mums bijušas svarīgas spēles, un mēs kopā spēlējam lieliski. Tas noteikti sniedz pozitīvas emocijas,” teica Kurucs, kurš burbulī vidēji spēlē guvis 7.2 punktus un savācis 4.5 atlēkušās bumbas, kā arī veicis 2.8 rezultatīvas piespēles.

„Nets” vēl palikušas spēles pret Orlando un Portlendu, taču komandas vieta jau ir noskaidrota – septītā vieta konferencē, kas nozīmēs tikšanos ar iepriekšējās sezonas čempionvienību Toronto „Raptors” izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2020/08/11/how-t...

     [+] [-]

, 2020-08-11 11:19, pirms 4 gadiem
Ai, būtu paturējuši pagājušās sezonas kodolu un pievienojuši pāris laba līmeņa veterānus un kopā ar Atkinsonu šogad varētu plovos tēmēt uz 2.kārtu. Var jau būt, ka nākamsezon ar irvingu un durantu parādīs visiem kur vēži ziemo, bet neticās. Toksiska komanda.

     [+] [-]

, 2020-08-11 11:39, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Ai, būtu paturējuši pagājušās sezonas kodolu un pievienojuši pāris laba līmeņa veterānus un kopā ar Atkinsonu šogad varētu plovos tēmēt uz 2.kārtu. Var jau būt, ka nākamsezon ar irvingu un durantu parādīs visiem kur vēži ziemo, bet neticās. Toksiska komanda.
Kas tur toksisks ?

  +1 [+] [-]

, 2020-08-11 11:54, pirms 4 gadiem
Šis ir pēdējais gads NBA, novembrī Asv būs mega krīze, neticu, ka NBA atkopsies. Dolārs kritīs 100%

     [+] [-]

, 2020-08-11 13:41, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Kas tur toksisks ?
Abi ieprieksh mineetie speeleetaaji!
Visa komanda varees staaveet pa stuuriem, skatiities, kaa abi speelee iso visu speeli. Ja KD veel speelee aizsaardziiba, tad Kairijs buus caurums.

     [+] [-]

, 2020-08-11 14:08, pirms 4 gadiem
hantele rakstīja: Abi ieprieksh mineetie speeleetaaji!
Visa komanda varees staaveet pa stuuriem, skatiities, kaa abi speelee iso visu speeli. Ja KD veel speelee aizsaardziiba, tad Kairijs buus caurums.
Mēs pat neesam redzējuši viņus spēlējam pilnā spēkā, bet redz eksperts jau zin, ka tikai iso būs un toksisks atmosfēra.
News flash, 90% komandas spēlē iso

     [+] [-]

, 2020-08-11 14:16, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Mēs pat neesam redzējuši viņus spēlējam pilnā spēkā, bet redz eksperts jau zin, ka tikai iso būs un toksisks atmosfēra.
News flash, 90% komandas spēlē iso
Regulārā sezona jau tāpat Nets izies viegli cauri, jo East ir vājāks!

     [+] [-]

, 2020-08-11 15:46, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Šis ir pēdējais gads NBA, novembrī Asv būs mega krīze, neticu, ka NBA atkopsies. Dolārs kritīs 100%
Tu tikai pasteidzies samainīt eiro un USD pret krievu rubļiem. Peļņa 100% garantēta