Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bīzlijs pievienosies Rouzam un Detroitas "Pistons"

Bīzlijs pievienosies Rouzam un Detroitas "Pistons"
Maikls Bīzlijs. Foto: AP / Scanpix

Skandalozais basketbolists Maikls Bīzlijs tomēr atteicis Ķīnas kluba piedāvājumam un vienojies par vienas sezonas līgumu ar NBA komandu Detroitas „Pistons”, kurā līdz ar to spēlēs abi pirmie numuri no 2008. gada drafta.

Maikls Bīzlijs pirms pāris dienām saņēma piecu spēļu diskvalifikāciju no NBA, kas viņam tika piespriesta par aizliegto vielu lietošanu pagājušās sezonas laikā. Bīzlijs jau iepriekšējo sezonu bija pabeidzis Ķīnā, un tika ziņots, ka Ķīnas klubs „Guangdong Southern Tigers” piedāvā viņam līgumu arī uz nākamo sezonu par pieciem miljoniem dolāru.

Tā vietā Bīzlijs vienojies ar Detroitas „Pistons” komandu par vienas sezonas līgumu, kura summa pagaidām netiek minēta. 30 gadus vecais Bīzlijs iepriekšējā sezonā spēlēja „Lakers” sastāvā un 26 spēlēs vidēji iemeta septiņus punktus, bet februārī tika aizmainīts uz „Clippers” un drīz vien atlaists.

Detroitas sastāvā Bīzlijs apvienos spēkus ar Deriku Rouzu, kurš arī šovasar kā brīvais aģents pievienojās „Pistons”. Līdz ar to „Pistons” rindās reizē spēlēs abi pirmie numuri no 2008. gada drafta, kurā Rouzam bija pirmais numurs, bet Bīzlijam – otrais.

Abu karjeras bijušas ļoti dažādas, un kamēr Rouzs izcīnīja MVP titulu un pēc tam mocījās ar smagām traumām, Bīzlijs sev paredzētos augstumus tā arī nesasniedza un tikai vienā sezonā guvis vairāk nekā 15 punktus vidēji spēlē (Rouzs to paveicis deviņās sezonās), un kopš 2011. gada Bīzlijs izgājis sākumsastāvā tikai 68 NBA spēlēs, lielākoties esot „Timberwolves”, „Suns”, „Heat”, „Rockets”, „Bucks”, „Knicks” un „Lakers” rezervists.


, 2019-08-11 09:03, pirms 5 gadiem
Tieshi kada ir logija njemt Bizliju nevis Melo..
, 2019-08-11 09:36, pirms 5 gadiem
Varēs uzkumsīt zāli ar Rouzu in Detroit city.
, 2019-08-11 09:41, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Tieshi kada ir logija njemt Bizliju nevis Melo..
Nu ja jāizvēlās tad es arī labāk ņemtu Bīzliju. Abi spēj īsā laikā gūt daudz punktus, taču Bīzlijs spēj iekļauties uzbrukuma plūsmā un to neapstādināt. Melo ISO nokauj visu spēli. Nevienam tas nav vajadzīgs.
, 2019-08-11 16:15, pirms 5 gadiem
Līdz ar to „Pistons” rindās reizē spēlēs abi pirmie numuri no 2008. gada drafta

???? Ko divi pirmie numuri?
, 2019-08-12 07:45, pirms 5 gadiem
Vēlviens BIG DUO! Būs interesanti arī Austrumos!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.