Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA vadošais apskatnieks atvainojas pēc senatora nolamāšanas

Ints Megnis
Ints Megnis

NBA vadošais apskatnieks atvainojas pēc senatora nolamāšanas
Adrians Vojnarovskis. Foto: Yardbarker.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vadošais apskatnieks Adrians Vojnarovskis piektdien veicis publisku atvainošanos, kad bija izsūtījis aizskarošu e-pastu Misūri senatoram Džošam Holijam.

Vojnarovskis pašlaik strādā ESPN un regulāri izceļas ar ekskluzīvām ziņām par notikumiem NBA, tomēr šoreiz viņam nācies atvainoties, sakot, ka rīkojies necienīgi un veicis kļūdu, kuru nožēlo. Tāpat žurnālists atvainojies kolēģiem ESPN, sakot, ka zina, ka viņa rīcība bija nepieņemama.

Piektdien Holijs nosūtīja vēstuli NBA komisāram Adamam Silveram, vaicājot, kāpēc NBA, atsākot sezonu, uz spēlētāju formām neatļaus frāzes kā "Atbalsti mūsu karavīrus" vai "Atbalsti zilo", kas veltīta policistiem. Tāpat Holijs jautāja par līgas attiecībām ar Ķīnu.

Tomēr pāris stundas vēlāk Holijs sociālajos tīklos iemeta bildi no Vojnarovska rakstīta e-pasta, kas sastāvēja no diviem vārdiem: "F**k you".

ESPN Vojnarovska uzvedību nosauca par "pilnībā nepieņemamu", sakot, ka runās ar žurnālistu.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/esp-ns-adr...

     [+] [-]

, 2020-07-12 06:57, pirms 4 gadiem
Bet labi pateica kā ar cirvi