Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Komanda tic Kuruca spējām spēka uzbrucēja postenī

Ints Megnis
Ints Megnis

Komanda tic Kuruca spējām spēka uzbrucēja postenī
Rodions Kurucs. Foto: Robert Sabo

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" pārstāvji piektdien pēc pirmā treniņa Orlando izteica pārliecību, ka latvietis Rodions Kurucs spēs sevi pierādīt spēka uzbrucēja postenī.

Rodiona Kuruca pārstāvētā „Nets” pirms NBA sezonas atsākšanās palikusi ar vairākiem robiem sastāvā, it īpaši garajā galā, jo vairākiem spēlētājiem ir savainojumi, bet vēl citi nevarēs sezonas turpinājumā piedalīties koronavīrusa pandēmijas dēļ. Tas liek uzskatīt, ka Kurucs kļūs par sākumsastāva spēlētāju spēka uzbrucēja pozīcijā. Tieši šādā statusā viņš bija piektdien, kad "Nets" aizvadīja pirmo pilnvērtīgo treniņu kopš marta. Bruklinas komanda papildinājusi sastāvu ar Maiklu Bīzliju, tomēr, kad sezona atsāksies, viņam diskvalifikācijas dēļ par antidopinga noteikumu pārkāpšanu būs jāizlaiž pirmās piecas spēles.

"Rodi mums būs ļoti nozīmīgs," piektdien pauda "Nets" spēlētājs Gerets Templs, sakot, ka būs nepieciešams, lai Kurucs rāda savu labāko sniegumu. "Esmu priecīgs īpaši par viņam doto iespēju un cerams, ka viņš to izmantos."

Līdz šīs sezonas Zvaigžņu spēles pārtraukumam Kurucs tālmetienus meta ar 46,3% precizitāti, bet pēc tam vairs netrāpīja nevienu mēģinājumu, aizmetot garām 11 raidījumus pēc kārtas.

"Rodi ir enerģijas spēlētājs. Viņš ziedos savu ķermeni," saka Džerets Alens. "Es ar viņu trenējos. Viņš noteikti zina, kā jāspēlē ceturtajā un piektajā pozīcijā."

"Mēs novērtējam viņa lomu laukumā - izcīnīt atlēkušās bumbas, segt pretiniekus vairākās pozīcijās. Mums būs jāizmanto viņa enerģija," pauda "Nets" galvenā trenera pienākumu izpildītājs Žaks Vons. "Cenšamies, lai viņš kļūtu par labāko spēlētāju, kāds var būt. Pašlaik viņš ir pieņēmis izaicinājumu un gatavs spēlēt, kurā pozīcijā būs nepieciešams."

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2020/07/11/nets-...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-11 11:22, pirms 4 gadiem
Vajadzīgs tikai tad, kad visi pārējie atsaka/ir savainoti... tādā komandā nav jēgas palikt...

     [+] [-]

, 2020-07-11 12:13, pirms 4 gadiem
petravicus rakstīja: Vajadzīgs tikai tad, kad visi pārējie atsaka/ir savainoti... tādā komandā nav jēgas palikt...
Viņš jau sevi tā pa īstam vēl nav parādījis un rindā pēc viņa nestāv.