Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss žēlojas un Disneja Pasauli salīdzina ar nonākšanu aiz restēm

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Džeimss žēlojas un Disneja Pasauli salīdzina ar nonākšanu aiz restēm
Lebrons Džeimss. Foto: AP / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas ierodas Disneja Pasaulē, kur ieplānots sezonas turpinājums. Ne visi ir sajūsmā pamest ērto dzīvesvietu un doties uz kaut kādu "burbuli", slēgtu teritoriju, kur sapulcēti komandu spēlētāji - žēlojas arī Losandželosas "Lakers" amerikāņu spīdeklis Lebrons Džeimss.

Kā zināms, 31. jūlijā NBA sezona varētu atsākties, spēles ieplānotas slavenajā Disneja Pasaulē, kas atrodas netālu no Orlando pilsētas Floridas štatā. Mači notiks slēgtā teritorijā, kur ielaidīs tikai apstiprinātas un pārbaudītas personas, tādējādi cenšoties samazināt koronavīrusa uzliesmojuma risku. Lai spēlētājiem tur nebūtu garlaicīgi, NBA parūpējusies par dažādām izklaides iespējām.

Lebrons Džeimss šosezon ir viens no līderiem Rietumu spēcīgākajā komandā un pamatoti var cerēt uz čempionu titulu. Bet ir jāsaņemas, lai no ierastās vides pārceltos uz īpašo vietu, kur iecerēts sezonas turpinājums. "Pametu gultiņu, lai dotos uz "burbuli". Sūdīga sajūta - it kā es dotos uz ieslodzījumu. Man nepatīk pamest savas mājas," atzīst 35 gadus vecais amerikānis.

Tāda žēlošanās sociālajos tīkos izraisīja zināmu ažiotāžu. "Lebrons Džeimss noteikti nekad nav nonācis cietumā Amerikā, ja viņam šķiet, ka Disneja Pasaule ar 5 zvaigžņu servisa līmeni ir kā nonākt aiz restēm," atzina sporta cienītājs Maikls Angelo.

Ar koronavīrusa izraisīto Covid-19 slimību jau inficējušies vairāki NBA basketbolisti. Pēc koronavīrusa slimnieku skaita un jauniem saslimšanas gadījumiem ASV ilgu laiku ir pasaules līdere. Un šajā sakarā pēdējās dienās Florida - viens no problemātiskākajiem štatiem. Ja "burbulī" būs uzliesmojums, tad sezonas turpināšanas plāns var izgāzties.

NBA sezonas turpinājumā plāno piedalīties arī mūsu Kristaps Porziņģis ("Mavericks"), Anžejs Pasečņiks ("Wizards") un Rodions Kurucs ("Nets"), savukārt Dāvis Bertāns ("Wizards") ir atteicies.

Izmantotie resursi:
twitter.com/KingJames

  -1 [+] [-]

, 2020-07-11 17:56, pirms 4 gadiem
Es pilnībā saprotu, ka autors ir centies ar rakstu līdz pēdējai rindkopai, jo cik atceros, tad mums ir 4 NBA basketbolisti, nevis tikai 3. Neesmu dzirdējis, ka Andžejs nespēlēs burbulī, es iespējams kļūdos, bet tad rakstā vajadzētu to pieminēt, ka spēlē un nespēlē visi attiecīgie basketbolisti.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-11 17:58, pirms 4 gadiem
Abi ar Rondo reālas princeses,bet tas jau bija zināms par Lebronu.

  +2 [+] [-]

, 2020-07-11 18:20, pirms 4 gadiem
Princese, kā jau visiem zināms.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-11 20:19, pirms 4 gadiem
Labi, cietums ir ekstrēmi
Bet armiju divus gadus gan vajadzētu kā agrāk psrs, daudziem smadzenes pa vietām saliktu un disciplīnu iemācītu
Tagad šitāds pipuks čīkst, kad vińu uz pieczvaigžnu resortu nosūta
Un kādu pasakainu naudu vēl maksā
Klauns

     [+] [-]

, 2020-07-11 20:23, pirms 4 gadiem
spīdeklis ... ziemassvētku lampiņa moš...

  +1 [+] [-]

, 2020-07-11 20:38, pirms 4 gadiem
Tas mīkstmiesis neko citu kā čīkstēt arī vairs neprot!!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-11 20:56, pirms 4 gadiem
Mīkstais.

Pie tam pavasarī solīja, ka pie tukšām tribīnēm viņš nespēlēšot!

     [+] [-]

, 2020-07-11 23:01, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Labi, cietums ir ekstrēmi
Bet armiju divus gadus gan vajadzētu kā agrāk psrs, daudziem smadzenes pa vietām saliktu un disciplīnu iemācītu
Tagad šitāds pipuks čīkst, kad vińu uz pieczvaigžnu resortu nosūta
Un kādu pasakainu naudu vēl maksā
Klauns
Armija varbūt iedod rūdijumu, bet ne vienmēr. Cik man nav bijuši gadījumi, kad kāds mūsdienu džeks atrauj tādam armijniekam pa lūpām, ka nograb vien. Un kapēc? Tāpēc, ka sadzerās un sāk šito bazaru, ka redz armijā rodas īstie vīri utt. Karā rodas īstie vīri, konflikta zonā nevis prosta militārajā dienastā.