Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Stīvensons: "Džeimss gribēja mani savā komandā"

Stīvensons: "Džeimss gribēja mani savā komandā"
Lenss Stīvensons un Lebrons Džeimss
Foto: Reuters / Scanpix

"Tas, ka viņi vērsās pie mums un parādīja, ka Lebronam patīk tas, ko es varu dot [komandai], ir vienreizēji," pēc pievienošanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Lakers" sacīja Lenss Stīvensons, kurš nu spēlēs kopā ar Lebronu Džeimsu, ar ko gadu gaitā bija izveidojusies īpaša sāncensība.

"Patiesībā biju pārsteigts, ka viņš izvēlējās doties uz Losandželosu. Viņam laikam vajadzēja kaut ko jaunu," Stīvensons atzina, ka Lebrona pievienošanās "Lakers" viņam zināmā mērā bijis pārsteigums. Vēl vairāk Stīvensons bijis pārsteigts brīdī, kad Lebrona pārstāvji vērsušies pie Stīvensona aģenta ar ideju, ka abi "Lakers" rindās varētu spēlēt kopā.

"Tas, ka viņi vērsās pie mums un parādīja, ka Lebronam patīk tas, ko es varu dot [komandai], ir vienreizēji," sacīja Lenss, kurš iepriekš, spēlējot pret Lebronu, izcēlās ar dažādiem gājieniem un izteikumiem, lai mēģinātu psiholoģiski ietekmēt Džeimsu. "Patiesībā tas pat ir smieklīgi, ka būsim vienā komandā. Nevaru sagaidīt, ko izveidosim. Spēlēšana kopā ar vienu no labākajiem basketbolistiem pasaulē, būs lieliski."

"Mums būs daudz nesavtīgu puišu, kuri prot uzvarēt, arī jaunie puiši apliecinājuši, ka viņiem ir vajadzīgais raksturs. Mums ir liels potenciāls, mums būs daudz veidu, kā izcīnīt uzvaras. Domāju, ka jau šosezon to noteikti parādīsim," sacīja Stīvensons. "Runāju ar [galveno treneri] Lūku [Voltonu], viņš teica, ka vēlas, lai spēlēju savu spēli, ienesu savu aizsardzību, lai jaunajiem esmu līderis gan laukumā, gan ārpus tā. Kad treneris saka, ka vēlas, lai vienkārši spēlē savu spēli, tas ir vienreizēji."

27 gadus vecais Stīvensons aizvadītajā sezonā pārstāvēja Indianas "Pacers", vidēji 23 minūtēs gūstot 9,2 punktus, izcīnot 5,2 atlēkušās bumbas un atdodot 2,9 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas turnīrā Lensam 10,4 punkti, 2,7 bumbas un 2,9 piespēles.

Tieši "Pacers" draftēja Stīvensonu 2010. gadā ar 40. kārtas numuru un tur basketbolists aizvadīja pirmās četras sezonas. Vēlāk uzbrūkošais aizsargs spēlējis arī Šarlotes "Hornets", Losandželosas "Clippers", Memfisas "Grizzlies", Ņūorleānas "Pelicans" un Minesotas "Timberwolves" pirms atgriezās Indianā.

Ar "Lakers" astoņus gadus līgā pavadījušais Stīvensons noslēdzis līgumu uz vienu sezonu par 4,5 miljoniem dolāru.

Džeimsa un Stīvensona dueļi gadu gaitā


, 2018-07-11 18:18, pirms 6 gadiem
Izskatās, ka Lebis grib kā agrāko duo vai trio - MJ un Rodman, viens gūst punktus, otrs melnais zirdziņš, nesavtīgs, pretinieku smadzeņu čakarētājs. Un trešais??
, 2018-07-12 14:42, pirms 6 gadiem
Būs bad boy Lakers?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-17 10:32, pirms 6 gadiem
Lebis grib, lai Stīvensons šim tagad dvieļus padod, atspēlējoties par visām iepriekšējām provokācijām
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
21

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
4

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Ostins Rīvss. Foto: Jack Dempsey/AP/Scanpix
9

Rīvsam ''triple-double'', ''Lakers'' atspēlē 19 punktu deficītu un trillerī uzvar ''Bucks''

Naktī uz trešdienu Nacionālajā basketbola asociācijā spēlē starp Milvoki ''Bucks'' un Losandželosas ''Lakers'' bija nepieciešami divi papildlaiki. Pamatlaikā ''Lakers'' atspēlēja 19 punktu deficītu, bet otrā papildlaika beigās pēc Ostina Rīvsa tālmetiena nodrošināja uzvaru (128:124).