Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Timma nepiedalās "Grizzlies" uzvarā, Bertānam vasaras līga beigusies

Timma nepiedalās "Grizzlies" uzvarā, Bertānam vasaras līga beigusies
Dairis Bertāns
Foto: ''Bilbao Basket''

Ne Dairis Bertāns, ne Jānis Timma šonakt neizgāja laukumā savu komandu uzvarās NBA vasaras līgā, turklāt, lai arī Bertāna iepriekš gūtais savainojums neesot izrādījies nopietns, paredzams, ka viņš nespēlēs arī līgas pēdējā spēlē.

Bostonas "Celtics" iepriekšējā spēlē Dairis Bertāns ātrā uzbrukuma laikā pretinieka rupjības dēļ guva kakla savainojumu un tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas medicīniskās pārbaudes. Bostonas medijam "Globe" latviešu basketbolists atklājis, ka nav guvis nopietnu savainojumu, taču šīs nakts mačā pret Orlando "Magic" viņš nepiedalījās. Tāpat arī netiek plānota viņa dalība līgas pēdējā spēlē šonakt.

Arī bez Bertāna "Celtics" spēja gūt uzvaru, ar 76:67 pieveicot Orlando "Magic". Turnīra gaitā savāktais 21 punkts ļaus "Celtics" pēdējā vasaras līgas spēlē cīnīties par trešo vietu ar Indianas "Pacers". Savukārt par pirmo vietu sacentīsies Filadelfijas "76ers" un Memfisas "Grizzlies", kura šonakt ar 88:74 pieveica Hjūstonas "Rockets".

Latviešu basketbolists Jānis Timma gan palika rezervē, izlaižot jau otro maču pēc kārtas. Pirmajos divos viņš nospēlēja vidēji 9 minūtes, savāca divas atlēkušās bumbas, taču punktus neguva. Bertāna vasaras līga padevās daudz veiksmīgāka, proti, trijās spēlēs sakrāti vidēji 6,7 punkti, izcīnītas 1,7 atlēkušās bumbas un trāpīti 66% divpunktu metieni, tiesa, turnīrs viņam noslēdzies ātrāk nekā Timmam, kuram vēl būs iespēja finālmačā.

Pēc Orlando vasaras līgas noslēguma sāksies Lasvegasas vasaras līga, kurā piedalīsies 24 komandas, taču neviena no abu latviešu komandām.

Orlando vasaras līgas spēles par vietām

SpēleLaiksKomandas
Par 5. vietu15:00Magic-Pistons
Par 3. vietu17:00Celtics-Pacers
Fināls19:0076ers-Grizzlies
Par 7. vietu21:00Thunder-Heat
Par 9. vietu23:00Rockets-Nets

Izmantotie resursi:
NBA.com
Celtics enjoying NBA’s drama series -...


, 2014-07-11 08:44, pirms 10 gadiem
Timma turpina demostrēt savu aizsardzību
, 2014-07-11 08:51, pirms 10 gadiem
Žēl, bet šādi Timma augstāk par Eirokausa komandu šogad netiks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 09:03, pirms 10 gadiem
Timma nosargaja sonakt lieliski komandas solinu
, 2014-07-11 09:09, pirms 10 gadiem
Timma shogad varees pieraadiit,ka ir Vpils liideris NBA vinjam taa pat kaa man liidz Marsam!
, 2014-07-11 09:12, pirms 10 gadiem
Dairim veselību un drosmi sisties ar melnajiem!
, 2014-07-11 09:27, pirms 10 gadiem
Neatkarīgi no tā vai Timma spēlē vai nē, viņš joprojam demonstrē apbrīnojamu stabilitāti ar 0pt spēlē, uzskatu, ka tas ir otrais stabilakais spēlētājs LV aiz Andra Biedriņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 09:44, pirms 10 gadiem
Tēlo zvaigzni ? Jūs saspiedušies esat ? Lai vai kā,jāstrādā un jāstrādā Jānim ir,vis labāk to darīt ārpus Latvijas,kādā spēcīgākā līgā.
, 2014-07-11 09:45, pirms 10 gadiem
Vai ir kāda iespēja, ka Dairis startē Las Vegasā, kādas citas komandas sastāvā?
Nesaprotu, ko visi tā cepjas par Timmu, neslikts LBL līmeņa spēlētājs kurš cenšas izmantot savas iespējas. Vai tad labāk būtu ja viņš uz to vasaras līgu nebrauktu?
Slēpts komentārs: sengo
, 2014-07-11 10:21, pirms 10 gadiem
sengo rakstīja: Sīkāk papētot pārkāpumu pret Dairi :
1 - tur bija tīra aizmugure
2 - viennozīmīgi bija jādod 5+20 (grūdiens bortā no muguras )

P.S. Šajā tiesāšanā ir jūtams politisks motīvs varbūt !
Tu esi tik smieklīgs! Jau 30 min bez apstājas skaļi smejos par Tavu joku.
, 2014-07-11 10:21, pirms 10 gadiem
Par Timmu runājot - vai tad viņš pats sevi ir pasludinājis par NBA līmeņa spēlētāju un supermegastāru?

Viņu draftēja un pasauca spēlēt vasara līgā... kā viņam sanāk, tā arī spēlē, nedomāju, ka viņš speciāli bambalē un luni laiž. Nu nesanāk... iespējams, ka tas nav viņa līmenis un nav viņa vieta, bet viņš ir bijis gana labs, lai tiktu izvēlēts draftā... visi draftētie nekad nespēlēs NBA... taču tā ir laba pieredze, ko var izmantot tālākajā karjerā.

Tb Timma tikai izmanto tās iespējas, kas viņam ir kā NBA draftētam spēlētājam. Ja izdosies - ok, ja nē, tad nē, taču šādas iespējas ir no to kategorijas, kuras jāizmanto, pat ja beigu beigās sēdēsi uz soliņa.
, 2014-07-11 10:22, pirms 10 gadiem
Žēl gan ka Dairim tā nenoveicās, cerēsim un ātru atveseļošanos un vēl labāku spēli.
, 2014-07-11 10:41, pirms 10 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Par Timmu runājot - vai tad viņš pats sevi ir pasludinājis par NBA līmeņa spēlētāju un supermegastāru?

Viņu draftēja un pasauca spēlēt vasara līgā... kā viņam sanāk, tā arī spēlē, nedomāju, ka viņš speciāli bambalē un luni laiž. Nu nesanāk... iespējams, ka tas nav viņa līmenis un nav viņa vieta, bet viņš ir bijis gana labs, lai tiktu izvēlēts draftā... visi draftētie nekad nespēlēs NBA... taču tā ir laba pieredze, ko var izmantot tālākajā karjerā.

Tb Timma tikai izmanto tās iespējas, kas viņam ir kā NBA draftētam spēlētājam. Ja izdosies - ok, ja nē, tad nē, taču šādas iespējas ir no to kategorijas, kuras jāizmanto, pat ja beigu beigās sēdēsi uz soliņa.
Lai jau izbauda ekskursiju. Lielākajai daļai jau uzreiz pēc draftēšanas bija skaidrs, ka Grizzlies iegrābies. Stāru viņam patīk tēlot - staigā Pasečnikam pa virsu un tie rēcīgie tvīti #blessed. Daudziem viņš nesimpatizē arī tāpēc, ka viņš ar Valteriem vienā laivā. Laikam pat sāka nolikt citus izlases spēlētājus pēc labākajām VV, KV tradīcijām.
, 2014-07-11 11:10, pirms 10 gadiem
v5_karstgalvis rakstīja: Lai jau izbauda ekskursiju. Lielākajai daļai jau uzreiz pēc draftēšanas bija skaidrs, ka Grizzlies iegrābies. Stāru viņam patīk tēlot - staigā Pasečnikam pa virsu un tie rēcīgie tvīti #blessed. Daudziem viņš nesimpatizē arī tāpēc, ka viņš ar Valteriem vienā laivā. Laikam pat sāka nolikt citus izlases spēlētājus pēc labākajām VV, KV tradīcijām.
Tas jau ir katra personīgās kultūras un prātiņa jautājums. Taču nevar teikt, ka viņš tāds ir vienīgais... viņam tikai, kā NBA draftētajam, ir lielāka uzmanība pievērsta. Acīmredzot, tāda ir tā LV basketbola kultūra.

Paaugsies, jaunības maksimālisms noplaks un cerams, ka tiks izdarīti arī nepieciešamie secinājumi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 12:04, pirms 10 gadiem
īstenībā jua treneris Grizzlies zin, ka Timma var iemest, viņi grib zināt cik labi Timma spēj sēdēt uz soliņa !
LMFAO
, 2014-07-11 12:08, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Ne jau tāpēc, pa lielam, ja viņš pēc drafta būtu smagi strādājis un attīstījies viss labi būtu un daudz par to draftu nerunātu, bet pēc tā drafta džekam laikam mazliet galvā sakāpa un no tā viss sākās....labs piemērs ir Dāvis Bertāns, viņš iet un dara savu darbu, cenšas labāks kļūt utt. Bet tavu punktu sapratu

Tas nav jaunības maksimālisms, jaunībs maksimālisms būtu ja viņš tikai trenētos, beigtu tvītot, utt.
Jā, jā- tvītošana visa ļaunuma sakne Pasaki savu tvītu skaitu un es pateikšu, cik labs basketbolists esi :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 12:13, pirms 10 gadiem
Lai jau izklaidējas Timma. Neatteiktos aizbraukt patrenēt dajebko bez maksas Memfisā vienreiz gadā
, 2014-07-11 13:09, pirms 10 gadiem
DainisU rakstīja: Lai jau izklaidējas Timma. Neatteiktos aizbraukt patrenēt dajebko bez maksas Memfisā vienreiz gadā
Vaitad lidmašīnas biļetes viņiem uzsauc?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 13:14, pirms 10 gadiem
Bertans on Injury | NBA.com

gads ārzemēs un angliski runā kā pro.
, 2014-07-11 15:14, pirms 10 gadiem
Un atkal Tu turpini kāda telosAna? Kāda zvaigzne? Tu viņu personiski pazīsti un zini visus apstākļus utt? Nesaprotu kāda jums dala ko vins dara? Brauciet visi uz nba un parādiet ko variet jūs, kritiķi! Varbut vins kādam personīgi ir pāri nodarījis? Tad cita lieta! Ja nekādi savādāk nevariet, tad atriebjieties anonīmi! skaudība, skaudība.... Stradajiet un ari varēsiet but zvaigznes
SportExpert rakstīja: Cerams, ka Timma šādi sapratīs sav vietu un beigs zvaigzni tēlot.....Par Dairi ļoti žēl, bet cerams uz izlases spēlēm būs vesels
, 2014-07-11 15:28, pirms 10 gadiem
Kas tad liedz? Draftejaties, lidojiet uz turieni, parādiet, ko variet! Daudz Latvijā tādu ir? Tas taču ir tik vienkārši!
quote dainisu]
Lai jau izklaidējas Timma. Neatteiktos aizbraukt patrenēt dajebko bez maksas Memfisā vienreiz gadā
[/quote]
, 2014-07-11 16:31, pirms 10 gadiem
spacet rakstīja: Un atkal Tu turpini kāda telosAna? Kāda zvaigzne? Tu viņu personiski pazīsti un zini visus apstākļus utt? Nesaprotu kāda jums dala ko vins dara? Brauciet visi uz nba un parādiet ko variet jūs, kritiķi! Varbut vins kādam personīgi ir pāri nodarījis? Tad cita lieta! Ja nekādi savādāk nevariet, tad atriebjieties anonīmi! skaudība, skaudība.... Stradajiet un ari varēsiet but zvaigznes
jāni, nomierinies! un pamācies latviešu valodu, atriebjieties, ibio...
, 2014-07-11 16:32, pirms 10 gadiem
taapeec jau vinneeja ka timma nebija
, 2014-07-11 16:44, pirms 10 gadiem
spacet rakstīja: Kas tad liedz? Draftejaties, lidojiet uz turieni, parādiet, ko variet! Daudz Latvijā tādu ir? Tas taču ir tik vienkārši!
Izlasi vēlreiz manis rakstīto bez nožēlas, dusmām vai citādi. Ne visi kritizē - spēlēšana vai nespēlēšana - bet pāris nedēļas Memfisā noteikti ir labs veids kā atiet no ikdienas, pat ar visiem basketbola treniņiem/treniņspēlēm Memfisā. Protams, ka malacis, ka J.T. tur ir ticis.
Atbildot uz to draftēšanos komentāru - nepaliec smieklīgs. Ne visi ir profesionāli sportisti un ne visiem vajag par tādiem kļūt.
Vairāk vai mazāk komentāri ir atbildes reakcija par progresu kopš pagājušās sezonas. Es domāju, ka varu teikt gandrīz par visiem, ka labāk redzētu J.T. augam, bet ir sanācis, kā ir sanācis. Ja esi sportists, tad vienkārši ar to ir jādzīvo, ka sabiedrība cels tevi, kad būsi saulē un sitīs, ka gulēsi uz zemes.
, 2014-07-11 17:04, pirms 10 gadiem
Kas ir? Nepatīk kritika? Es izsaku domas par neprofesionālajiem kritiķiem, ka Tu! Vairak jau neko! Pieradiet sevi kāda cita joma
ote dainisu]
Izlasi vēlreiz manis rakstīto bez nožēlas, dusmām vai citādi. Ne visi kritizē - spēlēšana vai nespēlēšana - bet pāris nedēļas Memfisā noteikti ir labs veids kā atiet no ikdienas, pat ar visiem basketbola treniņiem/treniņspēlēm Memfisā. Protams, ka malacis, ka J.T. tur ir ticis.
Atbildot uz to draftēšanos komentāru - nepaliec smieklīgs. Ne visi ir profesionāli sportisti un ne visiem vajag par tādiem kļūt.
Vairāk vai mazāk komentāri ir atbildes reakcija par progresu kopš pagājušās sezonas. Es domāju, ka varu teikt gandrīz par visiem, ka labāk redzētu J.T. augam, bet ir sanācis, kā ir sanācis. Ja esi sportists, tad vienkārši ar to ir jādzīvo, ka sabiedrība cels tevi, kad būsi saulē un sitīs, ka gulēsi uz zemes.
[/quote]
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 17:16, pirms 10 gadiem
Nu, ekspert, ok tas ir Tavas domas un tikai. Es izsaku savas! Tici man, ka te es zinu daudz vairak nekā Tu vari iedomāties! Nevar visu mērīt ar nosacīti neveiksmīgu nedēļu! Nianses atkal Tu nezini! Brazili ir lohi futbola! Skolari un Mazur, atkāpieties! Bet tie, kas netika uzaicināti uz vasaras līgu vispār lai vairs nespēlē basi - lauksaimniecība trūkst spēcīgu roku!
ote sportexpert]
[/quote]
Viedokli veido personas rīcība, šajā gadījumā Timmas tvīti, intervija, salīdzinoši sliktā sezona attīstības ziņā, ko parāda sniegums vasaras nometnē utt.
[/quote]
, 2014-07-11 17:26, pirms 10 gadiem
Kāds lasīja Sporta Avīzi (reālo žurnālu) šomēnes ? Tur par Timmu viņa āgents izteicās ,ka spēlēs Memfisā jau šogad, jo vajag tādu ,kas uz 5-7min iznāk laukumā kā sf. Un ka Memfisa pateikuši ,ka Timmas uzbrukums ir monstruāls, jāparāda itk aizsardzība tagad.
, 2014-07-11 17:30, pirms 10 gadiem
v5_karstgalvis rakstīja: Bertans on Injury | NBA.com

gads ārzemēs un angliski runā kā pro.
Billbao viņš runā spāniski
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
2

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.