Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Bleiks atgriežas Portlendā, Udrihs palikšot Memfisā

Bleiks atgriežas Portlendā, Udrihs palikšot Memfisā
Stīvs Bleiks (#25)
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Portlendas "Trail Blazers" panākusi oficiālu vienošanos ar saspēles vadītāju Stīvu Bleiku. Tiek ziņots, ka pie jauniem līgumiem tikuši arī Beno Udrihs, Entonijs Takers un Džeimss Džonsons.

Stīvs Bleiks vienojies ar "Trail Blazers" komandu par divu gadu sadarbību, kuras laikā basketbolists kopumā nopelnīs 4,2 miljonus ASV dolāru. Pirms otrās sezonas Bleiks varēs izvēlēties - palikt Portlendā vai kļūt par brīvo aģentu.

Bleiks, kurš pagājušajā sezonā vidēji guva 6,9 punktus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, laika posmā no 2007. līdz 2010. gadam jau divreiz bija pārstāvējis "Blazers" komandu. "Nav labākas vietas, kur spēlēt basketbolu. Man šeit patīk," tā izteicās Bleiks, kurš aizvadīto sezonu uzsāka Losandželosas "Lakers", bet pēc tam tika aizmainīts uz Goldensteitas "Warriors".

Memfisas "Grizzlies" ir panākusi vienošanos ar Beno Udrihu, taču darījums vēl nav oficiāls. Tiek ziņots, ka puses vienojušās par divu gadu sadarbību, un katrā no sezonām basketbolists nopelnīs aptuveni 2,1 miljonu ASV dolāru. 32 gadus slovēnis pagājušajā sezonā, pārstāvot gan Ņujorkas "Knicks", gan Memfisas "Grizzlies", vidēji mačā guva 4,9 punktus un atdeva 2,8 rezultatīvas piespēles.

Entonijs Takers arī turpmāk pārstāvēs Fīniksas "Suns". Kā izteikusies darījumam tuva persona, basketbolists vienojies ar "Suns" par trīs gadu sadarbību, un Takers trīs gadu laikā nopelnīs 16,5 miljonus. Takers, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadījis Fīniksā, pagājušajā sezonā izcēlās ar vidēji gūtajiem 9,4 punktiem un izcīnītajām 6,5 bumbām zem groziem.

Toronto "Raptors" aktīvi turpina komplektēt sastāvu jaunajai sezonai un ir panākusi vienošanos ar Džeimsu Džonsonu, vēsta līgas avoti. Gan "Grizzlies", gan Hjūstonas "Rockets", gan Jūtas "Jazz" izrādīja interesi par basketbolistu, taču Džonsons piekrita Toronto piedāvājumam - divu gadu līgums par pieciem miljoniem. Pagājušajā sezonā, pārstāvot "Grizzlies", Džonsons vidēji guva 7,4 punktus un izcīnīja 3,2 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Yahoo Sports – Sports News, Scores, Rumors,...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2014-07-11 12:52, pirms 10 gadiem
Steve Blake nopelnīs 4,2 miljonus par 2 sezonām, bet Beno Uldrih nopelnīs 2,1 miljonu katrā no 2 sezonām - Baigi labi "miksejat".
, 2014-07-11 12:52, pirms 10 gadiem
entonijs takers speelee fiiniksas suns? domaa pj tucker?

un portlenda manaa skatijumaa ir ieguvusi joel przybilla otro versiju, tiesa gan, diezgan leetu saliidzinot ar 7M, ko iedeva toreiz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-11 13:06, pirms 10 gadiem
Rexis95 rakstīja: entonijs takers speelee fiiniksas suns? domaa pj tucker?

un portlenda manaa skatijumaa ir ieguvusi joel przybilla otro versiju, tiesa gan, diezgan leetu saliidzinot ar 7M, ko iedeva toreiz.
jā, viņš ir Entonijs Takers. vienīgi man arī nav skaidrs, kā no Entonija sanāk PJ.

ja tu domā Keimenu, tad viņš ir krietni meistarīgāks par Przybillu. vienīgais, kas viņiem abiem ir kopīgs - pozīcija laukumā un ādas krāsa.
, 2014-07-11 14:00, pirms 10 gadiem
Vēl arī Pārsons no Rockets uz Mavs
, 2014-07-11 14:37, pirms 10 gadiem
puzlis rakstīja: Vēl arī Pārsons no Rockets uz Mavs
Tas vel nav oficiali,jo Rockets tikai dotas 3 dienas pardomam.
, 2014-07-11 15:34, pirms 10 gadiem
Būtu labāk kaut ko par Parsonu uzrakstījuši, jo pagaidām tas ir skaļākais darījums.
, 2014-07-11 16:14, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Būtu labāk kaut ko par Parsonu uzrakstījuši, jo pagaidām tas ir skaļākais darījums.
Drīzāk teiktu pārmaksātākais. Nu galīgi nav ne viņš ne Hayward 15M sezonā vērti. ~10M, tādu līgumu kādu dabūja Lowry viņiem vajadzēja saņemt.
, 2014-07-11 16:23, pirms 10 gadiem
ventilators rakstīja: Drīzāk teiktu pārmaksātākais. Nu galīgi nav ne viņš ne Hayward 15M sezonā vērti. ~10M, tādu līgumu kādu dabūja Lowry viņiem vajadzēja saņemt.
Nu es arī apkritu uz pakaļas, kad izlasīju, ka DAL šim piedāvā 15M.... baigi pa daudz. Bet vēl joprojām pastāv variants, ka HOU pielīdzinās, ja Bošs trīs dienu laikā pasaka "jā" Hjūstonai.
, 2014-07-11 19:07, pirms 10 gadiem
Emilio rakstīja: jā, viņš ir Entonijs Takers. vienīgi man arī nav skaidrs, kā no Entonija sanāk PJ.

ja tu domā Keimenu, tad viņš ir krietni meistarīgāks par Przybillu. vienīgais, kas viņiem abiem ir kopīgs - pozīcija laukumā un ādas krāsa.
apskaties vikipēdijā un tev taps skaidrība
, 2014-07-11 19:40, pirms 10 gadiem
Cik ilgi jāgaida būs, kad sportacentrs attapsies, ka Lebrons paziņoja par to, ka atgriežas Klīvlendā?
, 2014-07-11 20:19, pirms 10 gadiem
puzlis rakstīja: Cik ilgi jāgaida būs, kad sportacentrs attapsies, ka Lebrons paziņoja par to, ka atgriežas Klīvlendā?
Man pat nba apps tikai tagad uzrakstīja
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
5

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.