Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA varētu uz trim mēnešiem Disnejlendā ieslēgt arī žurnālistus

Andrejs Siliņš

NBA varētu uz trim mēnešiem Disnejlendā ieslēgt arī žurnālistus
Foto: AP / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA), Orlando atsākot sezonu, plāno Disnejlendā uz trim mēnešiem ieslēgt arī žurnālistus, kuri vēlas veikt pilnvērtīgu darbu atlikušās sezonas laikā.

NBA sezona tiks noslēgta ar aptuveni trīs mēnešu garu turnīru Orlando pilsētā esošajā Disnejlendā. Tajā atrodas ESPN "Plašās sporta pasaules komplekss", kurā ir trīs basketbola zāles un vairākas viesnīcas. Tā saucamajā "burbulī" atradīsies ne vairāk par 1600 cilvēkiem, un līga rēķinās, ka vietām jābūt arī mediju pārstāvjiem, kas gatavi atspoguļot atlikušo sezonu.

"The Daily Beast" raksta, ka līga plāno izdalīt divas mediju pārstāvju grupas. Pirmajā tiktu iekļauti tie žurnālisti, kuri ir gatavi NBA noslēgtajā "burbulī" pavadīt visus trīs mēnešus. Šie žurnālisti, tāpat kā spēlētāji un treneri, tiks testēti katru dienu. Viņiem būs pieejamas intervijas ar spēlētājiem un treneriem, taču, ja pametīs "burbuli" un pārkāps karantīnas noteikumus, atpakaļceļa vairs nebūs.

Otrā grupa sastāvēs no žurnālistiem, kuriem būs iespēja apmeklēt spēles klātienē, taču nekas vairāk - ne doties uz treniņiem, ne sarunāties klātienē ar spēlētājiem, treneriem un komandu personāla pārstāvjiem.

Jādomā, ka nebūs daudz mediju, kas būs gatavi sūtīt savus žurnālistus trīs mēnešu komandējumā tik dārgā vietā kā Disnejlenda. Tāpat kā diezin vai būs daudz žurnālistu, kas būs gatavi trīs mēnešu garumā būt prom no ģimenēm un visas pārējās pasaules.

Izmantotie resursi:
https://www.thedailybeast.com/

     [+] [-]

, 2020-06-12 06:03, pirms 4 gadiem
No sportacentra jau noteikti ka NOVIKS brauks