Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA maina plānus un cer atsākt sezonu dienu ātrāk - 30. jūlijā

Andrejs Siliņš

NBA maina plānus un cer atsākt sezonu dienu ātrāk - 30. jūlijā
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apsver iespēju nedaudz mainīt sākotnējos plānus un sākt sezonu nevis 31. jūlijā, bet dienu ātrāk - 30. jūlijā, vēstī ESPN basketbola apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Sākotnēji izskanējušajā plānā sezonas atsākšanās datums tika minēts kā 31. jūlijs, taču tagad tiekot apsvērta iespēja sākt pat nedaudz ātrāk - jau 30. jūlijā. Sākotnējā plānā septītā finālsērijas spēle bija nolikta 12. oktobrī. Iespējams, ka šāds pavērsiens noticis pēc tam, kad NBA Spēlētāju asociācija (NBA) paudusi neapmierinātību ar faktu, ka nākamo sezonu līga grib sākt jau 1. decembrī, tādējādi esot ļoti īsam starpsezonas posmam.

Vairāki spēlētāji esot pauduši, ka nevēlas atsākt sezonu. Līga neplānojot sodīt šos spēlētājus. Ja tiešām tā notiks, klubiem būšot iespēja pieteikt vietā citus spēlētājus, taču tie, kas atteikušies, šajā sezonā vairs nedrīkstēs pārodmāt un atgriezties laukumā.

Līgas atsākšanas plāns paredz, ka regulāro turnīru pabeigs 22 komandas - pa astoņām labākajām katrā konferencē uz šo brīdi, kā arī tās komandas, kas uz šo brīdi no astotnieka atpaliek ne vairāk kā par sešu uzvaru tiesu. Katra no 22 komandām aizvadīs astoņas spēles, lai noteiktu komandu izvietojumu pirms izslēgšanas turnīra.

Pirms "play-off" notiks "kvalifikācijas mači" - konferenču devītās vietas spēlēs pret astotajām. Lai uzvarētu "play-off" kvalifikācijā jeb "play-in", astotajā vietā esošajai komandai pietiks ar vienu uzvaru, bet devītajā vietā esošajai komandai jāuzvar divreiz. Izslēgšanas turnīrs norisināsies pēc ierastā formāta - visos dueļos uzvarētāji tiks noteikti sērijās līdz četriem panākumiem.

     [+] [-]

, 2020-06-12 00:27, pirms 4 gadiem
nebūs par vēlu ? nevaidzēja Sakt jau 29 jūlijā?