Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Grizzlies" jauno galveno treneri atrod starp "Bucks" asistentiem

"Grizzlies" jauno galveno treneri atrod starp "Bucks" asistentiem
Teilors Dženkinss. Foto: kauffmansports.com

Par Nacionālās basketbola asociācijas kluba Memfisas "Grizzlies" galveno treneri kļūs Teilors Dženkinss, kurš līdz šim bija Milvoki "Bucks" treneru korpusā.

Dženkinss kļuvis jau par trešo asistentu, kurš atņemts "Bucks" galvenajam trenerim Maikam Badenholceram. Iepriekš par to parūpējās Jūtas "Jazz" ar Kvinu Snaideru un latvieša Rodiona Kuruca pārstāvētais Bruklinas "Nets" ar Keniju Atkinsonu.

"Grizzlies" jaunā trenera meklējumos apsvēra dažādus variantus – trenerus no Eirolīgas, NCAA un ar NBA pieredzi. Dženkinss ar kluba vadību tikās trīs reizes un izklāstīja savu vīziju. Pagājušajā nedēļā viņš aprunājās arī ar "Grizzlies" īpašnieku Robertu Peru.

Dženkinss bija Badenholcera asistents gan "Bucks" (šosezon), gan Atlantas "Hawks" (no 2013. līdz 2018. gadam). Trenera karjeru viņš sāka Sanantonio "Spurs" organizācijā, vadot tās G līgas komandu Ostinā un sasniedzot izslēgšanas spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2019-06-11 21:21, pirms 5 gadiem
Ēnu dienā vienam paveicies
, 2019-06-11 21:53, pirms 5 gadiem
Diez cik ilgi izturēs Memfisā,jo tiem patīk viņus mainīt
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.