Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Apsver iespēju par Kuruca izstāšanos no NBA drafta

Rolands Eliņš

Apsver iespēju par Kuruca izstāšanos no NBA drafta
Rodions Kurucs
Foto: FC Barcelona

NBA TV žurnālists Skots Hovards-Kūpers ziņo, ka Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvji vēl nav izlēmuši, vai atstāt viņa vārdu NBA drafta kandidātu sarakstā vai atlikt cerības uz nākamo gadu.

Pirmdien būs pēdējā diena, kad NBA draftam pieteikušies spēlētāji varēs atsaukt savu dalību no šī pasākuma. Tas nav retums, un tā darījuši vairāki Latvijas spēlētāji, ieskaitot Kristapu Porziņģi, kurš pēc izstāšanās no drafta 2014. gadā pēc tika izvēlēts ar ceturto numuru.

Kā ziņo NBA TV pārstāvis Skots Hovards-Kūpers, līdzīgu soli apsver arī Rodiona Kuruca pārstāvji. Galīgais lēmums vēl nav pieņemts, vismaz nebija vakar vakarā, taču Hovards-Kūpers norāda, ka Kuruca pārstāvji viņam devuši mājienu par dalības atsaukšanu. Reizē gan arī tiek norādīts NBA klubu vadītāju viedoklis, ka šādā veidā Kuruca pārstāvji vienkārši cenšas iegūt solījumu, ka Kurucs tiks izvēlēts pirmajā kārtā.

Dažādās drafta prognozēs Kuruca vieta variējas no 23. līdz pirmās kārtas beigām. Vakar atjaunotajā NBA mājaslapas prognozē Kurucam ir 26. numurs, kamēr Anžejam Pasečņikam tikai 46., kas gan ļoti atšķiras no citu portālu prognozēm, kur Pasečņiks ir arī krietni augstāk – pirmās kārtas izskaņā. Tas ir vēl viens piemērs, ka šīs pirmsdrafta prognozes par prestižāko basketbola apskatnieku izpildījumā ir ļoti neuzticamas.

Pasečņiks pirms pāris dienām piedalījās iepriekš neizziņotā Portlendas „Trail Blazers” treniņā (spēlētāja aģents Artūrs Kalnītis bija vēstījis, ka Pasečņikam būs treniņi ar divām loterijas zonā esošajām komandām un „Spurs”). Viņš intervijā vietējiem medijiem atzina, ka tā bijusi lieliska pieredze. Pasečņiks arī noraidīja jautājumu, ka atcēlis treniņu ar Denveras „Nuggets”, norādot, ka par šādu variantu nemaz nav dzirdējis. Latvijas basketbolists arī nenosauca citas komandas, ar kurām plānots aizvadīt pirmsdrafta treniņus, sakot, ka dosies atpakaļ uz Losandželosu un tad skatīsies, kā izvērsīsies nākamās nedēļas.

Pasečņika intervija pēc treniņa ar "Trail Blazers"


Izmantotie resursi:
https://twitter.com/SHowardCooper/s...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 17:21, pirms 7 gadiem
Izklausās sakarīgs vīrelis

     [+] [-]

, 2017-06-11 17:27, pirms 7 gadiem
Pasečņiks ticis pie aukstumpumpas...auč...