Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Raptors" atbrīvo galveno treneri Keisiju

"Raptors" atbrīvo galveno treneri Keisiju
Dveins Keisijs
Foto: The Canadian Press / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Toronto "Raptors" vadība pēc komandas izstāšanās no cīņas par titulu no galvenā trenera amata atbrīvojusi Dveinu Keisiju, kurš šajā amatā bija no 2011. gada.

"Raptors" aizvadītajā sezonā izcīnīja 59 uzvaras un izcīnīja pirmo vietu Austrumu konferencē, taču kārtējo reizi nespēja attaisnot savu līdzjutēju cerības izslēgšanas turnīrā. Toronto komanda konferences pusfinālā piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

"Pēc rūpīgām apdomām esmu nolēmis pieņemt šo sarežģīto, taču nepieciešamo lēmumu, lai klubs spertu nākamo soli uz priekšu. Kā komanda cenšamies nepārtraukti augt un attīstīties, lai nonāktu nākamajā līmenī," skaidroja "Raptors" prezidents Masai Udžiri. "Priecājamies par visu, ko Dveins izdarīja organizācijas labā. Pateicamies viņam par to un novēlam nākotnē tikai labāko. Viņš bija svarīgs posms, lai mēs izveidotu savu identitāti un kultūru, esam lepni par to."

Ar "Raptors" Keisijs izcīnīja 320 uzvaras un piedzīvoja 238 zaudējumus. Pēdējās piecās sezonās komanda iekļuva izslēgšanas turnīrā, labāko rezultātu sasniedzot 2015./2016. gada sezonā, kad tika līdz konferences finālam. Treneru vērtējumā Keisijs nule kā tika atzīts par labāko līgas treneri aizvadītajā sezonā.

61 gadu vecais Keisijs par treneri strādā no 1979. gada, bijis asistents koledžu basketbolā un Japānas izlasē, bet NBA bez Toronto komandas par galveno strādāja arī Minesotas "Timberwolves" (2005-2007).

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca


, 2018-05-11 18:53, pirms 6 gadiem
Nu šeit gan vadība nepareizi izdarīja-ne jau viņš pie tā vainīgs,ka abi "super stāri" nevarīgi! Bet nu jaunām vēsmām mošk nāks par labu!
, 2018-05-11 18:54, pirms 6 gadiem
Domāju šis coach bez darba nepaliks, jo kāds ātri paņems klubā.
, 2018-05-11 18:54, pirms 6 gadiem
Impērija rakstīja: Nu šeit gan vadība nepareizi izdarīja-ne jau viņš pie tā vainīgs,ka abi "super stāri" nevarīgi! Bet nu jaunām vēsmām mošk nāks par labu!
Marku Džeksonu arī atlaida pēc labas GSW play-off zonās, atnāca Kers un redzi, kas ir noticis.
, 2018-05-11 18:55, pirms 6 gadiem
Izcils treneris, lai arī pret Cavs zaudēja, neredzu viņa vainu visā, jo paši džeki - Laury un DR nevar saņemties jau kuro gadu. Ja godīgi Raps ir apbrīnojami, jo roster nav zvaigžņu pilns, visi kapātāji, tieši trenerim ir liels nopelns pie tā.
, 2018-05-11 18:58, pirms 6 gadiem
Bet tikmēr visādi Donovani no OKC saglabā darbu

Ja neaiztreidos kādu no Lowry/Ibaka/DD tāpat nebūs nekāda tolka,kas to komandu trenē..Atkal iestāsies mental breakdown un attā
, 2018-05-11 19:09, pirms 6 gadiem
Derozans vienu brīdī baigi traki mauca un meta visu, ko varēja un atzīmējās statistikā kā vien varēja. Laurijs, ja jau neatceros neko baigi atmiņā paliekošu, tad tas arī visticamāk, jo nebija nekāda lielā superstar sezona.
Treneri nomainīt - tas jau tiek darīts,
Derozanu atstāt - vajadzētu,
Lauriju treidot uz citu komandu!
, 2018-05-11 19:22, pirms 6 gadiem
taspatspuisis rakstīja: Derozans vienu brīdī baigi traki mauca un meta visu, ko varēja un atzīmējās statistikā kā vien varēja. Laurijs, ja jau neatceros neko baigi atmiņā paliekošu, tad tas arī visticamāk, jo nebija nekāda lielā superstar sezona.
Treneri nomainīt - tas jau tiek darīts,
Derozanu atstāt - vajadzētu,
Lauriju treidot uz citu komandu!
Laurijs šogad play-off vairāk vilka neka Derozans!
, 2018-05-11 22:01, pirms 6 gadiem
Nekad nau simpatizejusi ši komanda.neticu ka jauns treners ko mainīs.
, 2018-05-11 22:13, pirms 6 gadiem
KL un DD - kas tieši viņiem ir jāizdara? Ja treneris liek spēlēt tāpat, tad kur vaina ir spēlētājos? Vai tiešam ir tik grūti izprast, ka RS un PO ir divas dažādas lietas? Pa lielam kā DAL un LBL salīdzināt, kur pirmajā 95% uzvar talants un augums, kamēr otrajā ar vnk ejam un bliežam pat VEF un BKV paliktu jaņos pret jebkuru no nākamajām 5 komandām (sorry, Ādolf un Valmiera, šogad nē)
, 2018-05-12 01:02, pirms 6 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Marku Džeksonu arī atlaida pēc labas GSW play-off zonās, atnāca Kers un redzi, kas ir noticis.
Kas notika????????????????????

Pats rubī, kas notika? Spēlētāji progresēja un spēlē Džeksona radīto uzbrukumu. Kers tur i butaforija.
, 2018-05-12 01:03, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: KL un DD - kas tieši viņiem ir jāizdara? Ja treneris liek spēlēt tāpat, tad kur vaina ir spēlētājos? Vai tiešam ir tik grūti izprast, ka RS un PO ir divas dažādas lietas? Pa lielam kā DAL un LBL salīdzināt, kur pirmajā 95% uzvar talants un augums, kamēr otrajā ar vnk ejam un bliežam pat VEF un BKV paliktu jaņos pret jebkuru no nākamajām 5 komandām (sorry, Ādolf un Valmiera, šogad nē)
KL = Kevin Love? DD = Double Double?????

Neaiziet, ka saīsinājumus var izmantot spēlētājiem, kur uzreiz skaidrs par ko runā?

RS?????

DAL????

Tak raksti sakarīgi...........
, 2018-05-12 09:58, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: KL = Kevin Love? DD = Double Double?????

Neaiziet, ka saīsinājumus var izmantot spēlētājiem, kur uzreiz skaidrs par ko runā?

RS?????

DAL????

Tak raksti sakarīgi...........
Vaina ir tevī, nevis labi saprotamos, no konteksta viegli izsecināmos saīsinājumos.
, 2018-05-12 11:58, pirms 6 gadiem
VapeNation rakstīja: Vaina ir tevī, nevis labi saprotamos, no konteksta viegli izsecināmos saīsinājumos.
Problēma ir tā, ka lasot gribas lasīt nevis domāt ko nozīmē saīsinājumi.

Un man joprojām nav skaidrs, kas ir DAL kontekstā ar LBL.....
, 2018-05-12 20:34, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Problēma ir tā, ka lasot gribas lasīt nevis domāt ko nozīmē saīsinājumi.

Un man joprojām nav skaidrs, kas ir DAL kontekstā ar LBL.....
DAL
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
57

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.