Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jānis Porziņģis: "Ja Kristaps tiks aizmainīts, viņš vēlāk kļūs par brīvo aģentu"

Agris Suveizda

Jānis Porziņģis: "Ja Kristaps tiks aizmainīts, viņš vēlāk kļūs par brīvo aģentu"
Jānis un Kristaps Porziņģi
Foto: Mārtiņš Zilgalvis/f64

Latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa brālis Jānis Porziņģis sarunā ar ESPN atklāja, ka gadījumā, ja liepājnieks tiks aizmainīts prom no Ņujorkas "Knicks", viņš vēlāk kļūs par brīvo aģentu.

"Kriss vēlas palikt Ņujorkā, viņš te jūtas kā mājās. Par to nav nekādu jautājumu," sacīja Jānis Porziņģis. "Vienīgais, ko viņš vēlas, lai "Knicks" apkārt radītu vidi, kurā viņš var attīstīties, augt kā spēlētājs un uzvarēt. Gadījumā, ja viņš tiks aizmainīts, viņš pašreizējo līgumu atstrādās līdz galam un pēc tam kļūs par brīvo aģentu, lai pats varētu noteikt savu likteni."

2015. gada draftā Porziņģis tika izraudzīts ar ceturto kārtas numuru, un viņš tiek uzskatīts par vienu no Ņujorkas "Knicks" nākotnes galvenajiem stūrakmeņiem. Tomēr Porziņģis sezonas izskaņā nevairījās kritizēt organizācijas vadības vīzijas trūkumu un pēc sezonas beigām negaidīti neieradās uz tradicionālo tikšanos ar vadītājiem. Šāda rīcība deva vaļu dažādām baumām, un ESPN iepriekš ziņoja, ka vairākas komandas jau interesējušās par Porziņģa iespējamo pieejamību darījumu tirgū. Jānis Porziņģis sarunā ar ESPN atteicās komentēt Kristapa neierašanās iemeslus.

Porziņģis, kuram augustā apritēs 22 gadi, savā otrajā sezonā Nacionālajā basketbola asociācijā aizvadīja 66 spēles, kuru laikā vidēji laukumā pavadīja gandrīz 33 minūtes. Vidēji mačā Porziņģis guva 18,1 punktus, izcīnīja 7,2 atlēkušās bumbas, bloķēja 2,0 metienus un pieļāva 1,8 kļūdas. Aprīļa beigās sasauktajā preses konferencē Liepājā spēka uzbrucējs paziņoja par dalību šā gada Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
Kristaps Porzingis wants to stay in New York,...

1 2 39 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2017-05-11 12:53, pirms 7 gadiem
Nekur viņš netiks aizmainīts. Tas ir nereāli. Kaut arī gribētos viņu redzēt sakārtotākā organizācijā kurā ir cilvēki kuri zina ko dara.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-11 13:02, pirms 7 gadiem
Uz Minesotu. Brāļiem būtu ļoti interesanti.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-11 13:09, pirms 7 gadiem
Kapec uz minesotu ? labak uz okc

 +12 [+] [-]

, 2017-05-11 13:31, pirms 7 gadiem
Straka rakstīja: Uz Minesotu. Brāļiem būtu ļoti interesanti.
Uz Jūtu Nenodzertu karjeru

  +7 [+] [-]

, 2017-05-11 13:45, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Uz Jūtu Nenodzertu karjeru
Realitātē, ja viņš varētu pievienoties Jūtai, tad tā būtu lieliski nobalansēta un jauna superkomanda

  +3 [+] [-]

, 2017-05-11 13:54, pirms 7 gadiem
Par Jūtu jāpiekrīt... Gobērs, KP un Haywards... neko sev sastāviņš

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 13:59, pirms 7 gadiem
Būdams RFA, cik tad tālu tiks?

  +4 [+] [-]

, 2017-05-11 13:59, pirms 7 gadiem
Tak skaidrs ka šāds teksts ir, lai komandas nemaz necenstos kaut ko labu piedāvāt par Porziņģi, jo kura komanda gribētu dabūt Porziņģi pretī dodot kaut ko super labu, ja Porziņģis ar viņiem būs tikai līdz pirmā līguma beigām.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-11 14:20, pirms 7 gadiem
administrācijai jau tā ir slikta reputācija, bet ja viņi sabojājot attiecības ar Melo vēl aizmainīs KP, tā būs pilnīga kastrācija un viņi to nekad nepieļaus. Drīzāk aizmainīs Melo un sāks beidzot būvēt apkārt KP, kā to vajadzēja jau izdarīt pagājušajā sezonā

  +2 [+] [-]

, 2017-05-11 14:22, pirms 7 gadiem
Brāļi toč būtu pelnījuši Minesotas klimatu vai vai Jūtas mormoņus Tas tur nebūtu ar fotomodelēm dauzīties apkārt. Bet dīvans tas brāļa teksts: būtībā atsit jebkurai komandai vēlmi treidot. Tātad grib Ņujorku, protams. bet, ja nu Ņujorka arī turpmāk rūkija līguma laikā paliek tikpat sūnaina organizācija, un KP progress apstāsies pavisam? kaut kā pagaidām pazīmju uz uzlabošanos nav.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-05-11 14:35, pirms 7 gadiem
cik komandu, tik viedokļu - šajā gadījumā, vai arī te jau katrs minēs ka grib KP redzēt savā mīļākajā komandā un ar to arī beigsies (es piemēram LAL) bet domāju ka tur nekas nenotiks un viss tiks marinēts kā līdz šim
vajadzēja KP jau iepriekš kā īstam vīram aiziet uz to tikšanos, pateikt kā ir, kā grib redzēt visu un viss..nevis kā strausam atbraukt uz lv un izlikties ka pa NYN runāt nevēlas - kurš ta tā dara - labi pusaudzis iekāptu liķenē un aizlidotu protm, bet brāļiem kā lielākiem jau tomēr vajadzēja šo aiz ausīm iemest liķenē un lai izrunā visu ar vadību - domāju ka tas visā kopumā parāda arī pārējām komandām ka KP rīkojas bērnišķīgi (vrb pat iedomīgi)

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 15:01, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Jānis mēģina spēlēt pokeru ne savā līgā. Ka nedaspēlējas pret Filu.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 15:15, pirms 7 gadiem
Bračkas sačakarēs visu...intriganti un zīmuļi .Porziņģim vajag spēlēt un spēlēt nevis intrigas dzīt.Nav viņš zvaigzne, lai kļūtu jāspēlē....

     [+] [-]

, 2017-05-11 15:38, pirms 7 gadiem
Iedomājos tikšanos starp Džeksonu un KP aģentiem. "Phil, what do you know about basketball?"

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 15:40, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: cik komandu, tik viedokļu - šajā gadījumā, vai arī te jau katrs minēs ka grib KP redzēt savā mīļākajā komandā un ar to arī beigsies (es piemēram LAL) bet domāju ka tur nekas nenotiks un viss tiks marinēts kā līdz šim
vajadzēja KP jau iepriekš kā īstam vīram aiziet uz to tikšanos, pateikt kā ir, kā grib redzēt visu un viss..nevis kā strausam atbraukt uz lv un izlikties ka pa NYN runāt nevēlas - kurš ta tā dara - labi pusaudzis iekāptu liķenē un aizlidotu protm, bet brāļiem kā lielākiem jau tomēr vajadzēja šo aiz ausīm iemest liķenē un lai izrunā visu ar vadību - domāju ka tas visā kopumā parāda arī pārējām komandām ka KP rīkojas bērnišķīgi (vrb pat iedomīgi)
Labi ka Tu visu zini labāk, gan to kā bija, gan to kā vajadzēja.

     [+] [-]

, 2017-05-11 15:59, pirms 7 gadiem
A.Iverson 3# rakstīja: Būdams RFA, cik tad tālu tiks?
Ja Bird rights nav,tad kaut vai uz otru pasaules malu

  -1 [+] [-]

, 2017-05-11 16:09, pirms 7 gadiem
Jānis sapratis,ka speletāja brenda taisīšana ir labs bizness,turklāt kārtis sakritušas tik labi,ka trapījuši mekā NY,kur ja tevi izpiāro par zvaigzni,tu par vienu bildi indtagramā ar burgeru mutē vari atlīdzībā sańemt tik cik Bertāns sezonā melnu muti raujoties.Atklāti tiek spēlēts pokers,trade value sišana zemē,bet jāpiekrīt,ka lapsa Fils to all in var pielīdzināt.Jūtu šaubos,ka kādam intresētu kādos apavos tu spēlē un kādus dzērienus tu dzer,tur kā mūsu Bobs saka jāvel darba zābaki kājās un jāstrādā.
Filam tagad izvēle vai nu sapīties ar latviešu odzēm,kā jau viñam tas ir izdevies ar MeloDRĀMU,kurš mūsu bāleliñam izskatās bijis labs mentors, vai nu likt uz letes un andelēt nost.
Būsim realī uz doti brīdi ar tādu garo,kuram nav postmūvi un piespēle kā jokičam titulu neredzēt,iemācīt hernangomezam mest 3p un vienu bloku pa spēli uztaisīt un kaut kas līdzīgs vien būs,pie šībrīža atrumiem tāds garais ap 30,jācer ka nebūs salipināts kā Rose.
Nu lai veicas un cerēsim ka mums nebūs Latviešu Kardašjanu brāłi Ñujorkā.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 16:09, pirms 7 gadiem
xZ rakstīja: Izskatās, ka Jānis mēģina spēlēt pokeru ne savā līgā. Ka nedaspēlējas pret Filu.
man ar tādas aizdomas, ka ne jau Kristaps baigi ko te risina un veido, bet brāļi to kaklu groza. Un, ja tā arī ir, tad tiešām, ka nesanāk aplauziens. Ne pirmo gadu tur NBA onkuļi ar lielām naudām spēlējas un buciņiem ragus lauž.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 16:14, pirms 7 gadiem
Tak ko jūs ņemās! Tas tik tāds teātris, lai uzsistu cenu un visi runātu par KP

     [+] [-]

, 2017-05-11 16:22, pirms 7 gadiem
valjero rakstīja: Tak ko jūs ņemās! Tas tik tāds teātris, lai uzsistu cenu un visi runātu par KP
Par KP ir jāuzsit cena?

  +2 [+] [-]

, 2017-05-11 16:31, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Par KP ir jāuzsit cena?
Ja KP grib rakstīt basketbola vēsturi, tad viņam IR jāuzsit cena. Turklāt tieši ar izšķirošām darbībām laukumā. Šobrīd KP ir popzvaigzne un labs basketbolists. Viņš nav Maikls, viņš nav Kobe. Viņš ir tikai labs spēlētājs uz vislielākās skatuves. Mūžīgi viņu tur neturēs. Pavisam drīz sāks mīzt uz pjedestāla. Tāpēc - jā, ir jāuzsit!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 16:47, pirms 7 gadiem
M rakstīja: Ja KP grib rakstīt basketbola vēsturi, tad viņam IR jāuzsit cena. Turklāt tieši ar izšķirošām darbībām laukumā. Šobrīd KP ir popzvaigzne un labs basketbolists. Viņš nav Maikls, viņš nav Kobe. Viņš ir tikai labs spēlētājs uz vislielākās skatuves. Mūžīgi viņu tur neturēs. Pavisam drīz sāks mīzt uz pjedestāla. Tāpēc - jā, ir jāuzsit!
Tik, vai Porziņģu ģimene ir gatavai ASV dzīvesveidam un saprot, kur ir robežas? var jau mētāt no sevis bezmaz nākamo leģendu, bet, galvenais, nepārspīlēt un saprast, kad ir jāsaka STOP, mēs vairs tālāk blefot nevaram... Amerikāņi ne pirmo gadu šādi dzīvo, ne jau letiņi būs viltīgāki par šiem....+

     [+] [-]

, 2017-05-11 17:42, pirms 7 gadiem
usa mediji baumo, ka KP varētu aiztreidot uz kliperiem. tas ka kp6 paliek NY nav akmenī kalts.

     [+] [-]

, 2017-05-11 17:45, pirms 7 gadiem
jositis rakstīja: Tak skaidrs ka šāds teksts ir, lai komandas nemaz necenstos kaut ko labu piedāvāt par Porziņģi, jo kura komanda gribētu dabūt Porziņģi pretī dodot kaut ko super labu, ja Porziņģis ar viņiem būs tikai līdz pirmā līguma beigām.
KP nevar dabūt nedodot ko labu. Tie reāli ir pāris piki. Jo līguma summa maza. Tik variants par tiem BOS pikiem.... iespējams tur ir pirmais piks. Nafig ņemt 4. piku atdodot augstāku piku?

     [+] [-]

, 2017-05-11 17:52, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Par KP ir jāuzsit cena?
Par visiem visos laikos ir jāuzsit cena. Ja ir liela cena, jebkurā gadījumā var dabūt lielāku.

     [+] [-]

, 2017-05-11 17:52, pirms 7 gadiem
arčč rakstīja: usa mediji baumo, ka KP varētu aiztreidot uz kliperiem. tas ka kp6 paliek NY nav akmenī kalts.
Links?

     [+] [-]

, 2017-05-11 17:56, pirms 7 gadiem
Ko KP darīs ar Neimāra formu? Savam bērnam atdos? Tieši kad piedzims, tad derēs ';

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:05, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ko KP darīs ar Neimāra formu? Savam bērnam atdos? Tieši kad piedzims, tad derēs
AR Silvu tak bija tāds pats stāsts

  +1 [+] [-]

, 2017-05-11 18:07, pirms 7 gadiem
Mani sāk uztraukt KP uzdzīvošana un brālu - aģentu darbības.

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:07, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Links?
Nezinu ko viņš lasa...KO Klipers vispār var treidot? Grifins bus FA,un varbūt sign and trade,bet Grifinam vērtība ir kritusies ar visām traumām..
DJ+ sign/trade Blake par Melo + kp? TIešām nekas cits nenāk prātā.Bet kāpēc,lai Clips treidotu DJ? hz

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:08, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par visiem visos laikos ir jāuzsit cena. Ja ir liela cena, jebkurā gadījumā var dabūt lielāku.
Nevar viņš sev uzsist vairāk cenu..Visi zin viņa potenciāla grieztus.

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:10, pirms 7 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Mani sāk uztraukt KP uzdzīvošana un brālu - aģentu darbības.
Ko Jānis dara nepareiz?Nav tādu brāļu aģentu.Jānis nav kristapa aģents.Kristapa aģents ir Millers.Ja Kristapam aģents butu Jānis,tad Jānis nevarētu iet ar KRistapu trenēties zālē utt..
Ko Jānis nepareiz dara? Parāda,ka ar Kristapu nevarēs spēlēties,kā tas ir darīts ar NYK spēlētājiem pēdejos vismaz piecos gados.

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:27, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Nezinu ko viņš lasa...KO Klipers vispār var treidot? Grifins bus FA,un varbūt sign and trade,bet Grifinam vērtība ir kritusies ar visām traumām..
DJ+ sign/trade Blake par Melo + kp? TIešām nekas cits nenāk prātā.Bet kāpēc,lai Clips treidotu DJ? hz
Nu sign/trade pret Grifinu prasītu jau baigo naudu atpakaļ uz LAC. Grifins dabūs max tāpat ar visām traumām, jo, kad nav traumas, tad ir max vērts. Tpc tur jau vien sanāk 30M pret 5M mainīt. 25M jau jāpiemet.

     [+] [-]

, 2017-05-11 18:39, pirms 7 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu sign/trade pret Grifinu prasītu jau baigo naudu atpakaļ uz LAC. Grifins dabūs max tāpat ar visām traumām, jo, kad nav traumas, tad ir max vērts. Tpc tur jau vien sanāk 30M pret 5M mainīt. 25M jau jāpiemet.
max vērts? LOL
1 2 39 komentāri