Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kjūbans: "Ja man būtu jāliek likme, tad teiktu, ka NBA spēles atsāksies jūnija sākumā"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kjūbans: "Ja man būtu jāliek likme, tad teiktu, ka NBA spēles atsāksies jūnija sākumā"
Kristaps Porziņģis un Marks Kjūbans. Foto: FOX Sports Southwest

Kristapa Porziņģa pārstāvētā kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans cer, ka NBA mači varētu atsākties jūnija pirmajā pusē. Viņaprāt, cīņā ar koronavīrusa pandēmiju jau ir panākts pietiekams progress, lai līga varētu sākt plānot maču atsākšanos.

"Mavericks" īpašnieks sākotnēji cerēja uz sezonas turpinājumu maija vidū, taču epidemioloģiskās situācijas pasliktināšanās dēļ viņš mazināja savu optimistisko skatījumu. Pagājušajā nedēļā viņš teica, ka nav ne jausmas, kad spēlētāji atgriezīsies laukumā. Kjūbans šonedēļ atkal ir cerīgs, sakot, ka, viņaprāt, fani varētu cerēt uz sezonas atsākšanos pēc pāris mēnešiem.

"Ja viss sakritīs mums labvēlīgi, man nešķiet neiespējami, ka potenciāli mēs varētu spēlēt jūnija sākumā. Domāju, ka mēs atgriezīsimies. Nevaru pateikt precīzu laiku, jo tas ir zinātnieku un ārstu kompetencē. Viss, ko es zinu no lasītā, liek man domāt, ka virzāmies uz priekšu pietiekami, lai mēs varētu sākt plānot, kā izskatīsies atgriešanās," saka Dalasas kluba boss Marks Kjūbans. "Ļoti ticu amerikāņu pārākumam. Dzirdu par zinātnes un medicīnas sasniegumiem, kā arī par cīņu pret šo lietu [koronavīrusa izplatīšanos] - tas viss mani dara ļoti pozitīvu. Ja man būtu jāliek likme (tas gan vairāk ir minējums), tad es teiktu, ka jūnija sākumā redzēsiet, ka komandas sāk doties laukumā, bet spēles varbūt varēs skatīties tikai televīzijā."

Koronavīrusa pandēmijas dēļ NBA sezona ir pārtraukta uz nezināmu laiku. Saslimšanas gadījumu ziņā ASV šobrīd ir koronavīrusa epicentrs - tur kopumā reģistrēti jau 507 534 gadījumi, kas ir vairāk nekā saraksta nākamajās trīs valstīs kopā (Spānijā 161 852, Itālijā 152 271, Francijā 124 869), liecina worldometers.info/coronavirus apkopotā informācija. Rēķinot slimnieku skaitu vidēji uz miljonu, ASV situācija nav tik ļoti dramatiska.

Izmantotie resursi:
KDKA FM / foxnews.com

  -4 [+] [-]

, 2020-04-11 19:37, pirms 4 gadiem
Kas tā par idiotisku pēdējo rindkopu? Kā var salīdzināt valstis ar nevienādu iedzīvotāju skaitu.

Bet visā visumā man liekas, ka Kjūbans labi %%irš. ASV šī uiņa ir tikai sākuma stadijā....

  +3 [+] [-]

, 2020-04-11 19:43, pirms 4 gadiem
Lai nu tā būtu! Bet neticās, ka tik ātri varēs spēlēt.

  +2 [+] [-]

, 2020-04-11 20:03, pirms 4 gadiem
Muļķības, pro sports var pat pāris gadus tagad ar skatītājiem nemaz nenotikt. Paskaties kā Korejā vēlreiz inficējās ar to vīrusu tagad. Reāli arī sportacentru var klapēt ciet uz kādu laiku. Bez lētas un pieejamas vakcīnas nekas tur neatsāksies.

     [+] [-]

, 2020-04-11 21:41, pirms 4 gadiem
rudy_Latvija rakstīja: Muļķības, pro sports var pat pāris gadus tagad ar skatītājiem nemaz nenotikt. Paskaties kā Korejā vēlreiz inficējās ar to vīrusu tagad. Reāli arī sportacentru var klapēt ciet uz kādu laiku. Bez lētas un pieejamas vakcīnas nekas tur neatsāksies.
lēta un pieejama vakcīna ir mums nepieciešama, ne cilvēkiem, kuri pelna 50 miljonus sezonā.

     [+] [-]

, 2020-04-11 23:51, pirms 4 gadiem
AlCohol rakstīja: lēta un pieejama vakcīna ir mums nepieciešama, ne cilvēkiem, kuri pelna 50 miljonus sezonā.
Cilvēkiem, kuri pelna 50 miljonus sezonā, vajag skatītājus, kuriem savukārt vajag lētu un pieejamu vakcīnu.