Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džinobili: "Lepojos ar "Spurs" un priecājos par "Nets""

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Džinobili: "Lepojos ar "Spurs" un priecājos par "Nets""
Emanuels Džinobili tikšanās laikā ar medijiem. Foto: AP/Scanpix

"Esmu lepns par savējiem no "Spurs" – viņi 22. reizi pēc kārtas piedalīsies NBA izslēgšanas spēlēs," Argentīnas un Sanantonio leģenda Manu Džinobili ceturtdien, 11. aprīlī, dalījās pārdomās par regulārās sezonas beigām.

Džinobili izrādīja cieņu Dalasas “Mavericks” un Maiami “Heat” superzvaigznēm. “Milzīgs respekts Dirkam (Novickim) un Dveinam Veidam. Apbrīnojami cīnītāji laukumā. Basketbola ikonas. Viņu talants un harizma padarīja NBA labāku. Paveicās, ka biju viņu līdzgaitnieks.”

Sanantonio “Spurs” 1998. gadā kvalificējās NBA izslēgšanas spēlēm. “Pieši” 2019. gadā izdarīja to pašu un...paveica to visās 20 sezonās pa vidu. Džinobili kļuva par Teksasas kluba panākumu līdzautoru, bet šobrīd turpina atbalstīt no malas.

“Esmu lepns par savējiem no “Spurs”, kuri 22. reizi pēc kārtas iekļuvuši NBA izslēgšanas spēlēs. Apbrīnojams sasniegums! Apsveicu! Esmu sajūsmā par gaidāmo sēriju pret Denveras “Nuggets”. Būs jautri sekot līdzi!”

Džinobili apsveica vienu no Ņujorkas komandām. “Esmu priecīgs arī par draugiem no “Nets”. Neviens daudz negaidīja, taču viņi nopelnīja sesto vietu Austrumu konferencē. Apsveicu!”

NBA izslēgšanas spēles sāksies sestdien, 13.aprīlī.

     [+] [-]

, 2019-04-11 19:27, pirms 5 gadiem
Nets respect, kad aizmainīja visus pickus pret veco Gārnetu, bet tomēr spēja piecelties un komanda cīnas. Lieliski, ka izdevās dabūt D-LO, bet tomēr vēl lielāks prieks, jo tur spēle mūsu tautietis Rodis. Lai visiem forši play-offi, jo tomēr pēc ilgā laika neredzēsim LeBronu East fināla.

     [+] [-]

, 2019-04-11 22:36, pirms 5 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Nets respect, kad aizmainīja visus pickus pret veco Gārnetu, bet tomēr spēja piecelties un komanda cīnas. Lieliski, ka izdevās dabūt D-LO, bet tomēr vēl lielāks prieks, jo tur spēle mūsu tautietis Rodis. Lai visiem forši play-offi, jo tomēr pēc ilgā laika neredzēsim LeBronu East fināla.
Par Lebronu... varbūt esi piemirsis pēdējo 10gadu lielos finālus, kuros viņš šķiet bija 9x pēc kārtas, bet tas tāds sīkums... katram otrajam aktīvajam NBA spēlētājam tāds veikums ir!!!