Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Ar labāko sezonu 13 gados nav gana – Divacs atlaiž "Kings" treneri Jēgeru

Ar labāko sezonu 13 gados nav gana – Divacs atlaiž "Kings" treneri Jēgeru
Deivs Jēgers. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sakramento "Kings" aizvadīja labāko sezonu 13 gadu laikā, taču šodien vienību skārusi virkne izmaiņu. Ģenerālmenedžeris Vlade Divacs, ar kuru nule kā līgums pagarināts līdz 2023. gadam, šodien atlaidis gan galveno treneri Deivu Jēgeru, gan arī savu asistentu Brendonu Viljamsu.

"Izvērtējot sezonu, esmu nolēmis, ka mums nākamā līmeņa sasniegšanai ir nepieciešams iet citā virzienā," komandas mājaslapā citēts Divacs. "Visas "Kings" organizācijas vārdā vēlos pateikties Deivam par viņa ieguldījumu komandā un vēlu viņam visu to labāko." ESPN lēš, ka Divacam un Jēgeram bijuši dažādi uzskati par atsevišķiem jauniešiem atvēlamo minūšu skaitu.

Būtiski izmainot spēles stilu un kļūstot par vienu no ātrākajām un arī rezultatīvākajām komandām līgā, Sakramento "Kings" ilgu laiku pārsteidzoši pretendēja uz iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, kur nav spēlēts kopš 2006. gada, kad "Kings" pirmajā kārtā ar 2-4 atzina Sanantonio "Spurs" pārākumu. "Kings" kopš februāra vidus gan uzvarēja tikai deviņās no divdesmit sešām spēlēm (34,6%) un Rietumu konferencē finišēja devītajā vietā, no Losandželosas "Clippers" atpaliekot par deviņu uzvaru tiesu. Taču sezonā izcīnītās 39 uzvaras (39-43, 47,6%) ir "Kings" labākais sasniegums 13 sezonu laikā jeb kopš jau pieminētā 2006. gada, par vienu uzvaru apsteidzot arī 2007./08. g. sezonu.

45 gadus vecais Jēgers amatā nostrādāja trīs sezonas. Trenera karjeru līgā viņš sāka kā Memfisas "Grizzlies" asistents, bet 2013. gadā kļuva par galveno treneri, trīs sezonas vēlāk tiekot atlaists. Nieka divas dienas pēc atbrīvošanas no amata Jēgers kļuva par "Kings" treneri, stājoties Džordža Kārla vietā. Starp kandidātiem uz Jēgera krēslu tiek minēts Lūks Voltons, kura nākotne Losandželosas "Lakers" pašlaik ir visai neskaidra, kā arī Sanantonio "Spurs" asistents Etore Mesina.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/kings/news/dave...


, 2019-04-11 22:37, pirms 5 gadiem
Gribēju rakstīt, ka Kings un Divacs atkal vis sačakarēja, bet Valtons nebūtu slikti priekš viņiem.
Ja Lebrons paliek Leikeros, tad nevaru iedomāties vēl vienu sezonu kur Lebrons Voltonu ignorē un taimautos runā ar B.Shaw.
Lū uz Leikeriem un Voltons uz Kings. Ja vien Jeanie Buss joprojām neuzstās uz Voltonu.
, 2019-04-12 08:11, pirms 5 gadiem
NBAviedoklis rakstīja: Gribēju rakstīt, ka Kings un Divacs atkal vis sačakarēja, bet Valtons nebūtu slikti priekš viņiem.
Ja Lebrons paliek Leikeros, tad nevaru iedomāties vēl vienu sezonu kur Lebrons Voltonu ignorē un taimautos runā ar B.Shaw.
Lū uz Leikeriem un Voltons uz Kings. Ja vien Jeanie Buss joprojām neuzstās uz Voltonu.
Lū uz Leikeriem? Lai James var atkal būt komandas treneris?
, 2019-04-12 08:36, pirms 5 gadiem
Divacs ir pilnigs aazis. Paveocoes vinjiem ar dazhiem pickiem,kas.no turienes muks pie pirmas iespejas
, 2019-04-12 09:27, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Divacs ir pilnigs aazis. Paveocoes vinjiem ar dazhiem pickiem,kas.no turienes muks pie pirmas iespejas
Tev kaut kaut kāds insaideru info par Foksa un Beglija nākotnes plāniem? Uz kurieni tad viņi dosies prom no saulainās Kalifornijas? Toronto, Milvakī, varbūt uz Teksasu? Ar pikiem pēdējo desmit gadu griezumā viņiem tieši nav paveicies. To ka Fokss un Beglijs būs labi zināja jau pirms drafta. Ar veiksmi tur nav nekāda sakara. 2. un 5. piks. Divacs pagaidām, kopš stāšanās amatā darbu dara ļoti labi. Cerams tā arī turpinās un nolīgs Mesinu vai kaut ko citu, tikai ne Valtonu.
, 2019-04-12 10:29, pirms 5 gadiem
9one rakstīja: Tev kaut kaut kāds insaideru info par Foksa un Beglija nākotnes plāniem? Uz kurieni tad viņi dosies prom no saulainās Kalifornijas? Toronto, Milvakī, varbūt uz Teksasu? Ar pikiem pēdējo desmit gadu griezumā viņiem tieši nav paveicies. To ka Fokss un Beglijs būs labi zināja jau pirms drafta. Ar veiksmi tur nav nekāda sakara. 2. un 5. piks. Divacs pagaidām, kopš stāšanās amatā darbu dara ļoti labi. Cerams tā arī turpinās un nolīgs Mesinu vai kaut ko citu, tikai ne Valtonu.
Tu nopietni? Gadiem Divaca lemumi ir bijushi viens par otru divainaki. Un ar pikiem ir kaut cik paveicies nevis vinji ir labi draftejushi! Beglijs izskatas labi,bet reali vinjiem bija 2 piks ar ko vareja njemt Luku vai Treju. Nu kura vel komanda labak izveletos Begliju? Par Fox- nu shogad labi,ka ir pamodies, pec pag sezonas diez vai tu teiktu,ka ir laba izvele.
Tieshi sajuta bija,ka treneris shos puikus ir labi samotivejis uz izaugsmi un tagad tiek atlaists
, 2019-04-12 11:59, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Tu nopietni? Gadiem Divaca lemumi ir bijushi viens par otru divainaki. Un ar pikiem ir kaut cik paveicies nevis vinji ir labi draftejushi! Beglijs izskatas labi,bet reali vinjiem bija 2 piks ar ko vareja njemt Luku vai Treju. Nu kura vel komanda labak izveletos Begliju? Par Fox- nu shogad labi,ka ir pamodies, pec pag sezonas diez vai tu teiktu,ka ir laba izvele.
Tieshi sajuta bija,ka treneris shos puikus ir labi samotivejis uz izaugsmi un tagad tiek atlaists
Fox = Young
Bogdanovic = Doncic
Kapēc viņiem ņemt divus vienādus? Komandai bija vajadzīgs PF un paņēma Begliju.
, 2019-04-13 10:33, pirms 5 gadiem
doksnomarsa rakstīja: Lū uz Leikeriem? Lai James var atkal būt komandas treneris?
Tieši tā!Vai nu lietas notiek pēc L.James prāta, vai viņš paliek ļoti ietiepīgs - ignorē galveno treneri, nespēlē aizsardzībā vispār utt.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
6

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.
Dāvis Bertāns noskatās, kā divus punktus gūst Aleksejs Pokuševskis. Foto. AP. Scanpix
32

Bertāns iemet piecus punktus, "Hornets" pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecu zaudējumu sēriju pārtraukusi Šārlotas "Hornets" komanda, kas savā laukumā ar 118:111 pārspēja Austrumu konferences šī brīža ceturto labāko komandu Klīvlendas "Cavaliers". Dāvis Bertāns nospēlēja nepilnas 23 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar pieciem gūtajiem punktiem.