Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis šonakt nespēlēs, "Warriors" tuvākās spēles būs pie tukšām tribīnēm

Rolands Eliņš

Porziņģis šonakt nespēlēs, "Warriors" tuvākās spēles būs pie tukšām tribīnēm
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA klubs Dalasas „Mavericks” savā spēlētāju pieteikumā norādījis, ka Kristaps Porziņģis šonakt spēlē pret Denveras „Nuggets” nepiedalīsies. Savukārt Goldensteitas „Warriors” koronavīrusa dēļ ieviesto drošības pasākumu rezultātā savas nākamās mājas spēles aizvadīs bez līdzjutējiem tribīnēs.

Kristaps Porziņģis vakarnakt aizvadīja spēli pret „Spurs” un laukumā pavadīja 38 minūtes. Kā jau ierasts, kad spēles paredzētas divās dienās pēc kārtas, Porziņģis otro no tām izlaidīs. Komanda viņa nespēlēšanu pamato ar atpūtu un piesardzību. Porziņģim šī būs piektā reize pēc kārtas, kad viņš izlaidīs spēli, kas paredzēta bez brīvdienas kopš iepriekšējā mača.

„Mavericks” spēli aizvadīs savā laukumā, sacenšoties ar Denveras „Nuggets”. Dalasa cietusi zaudējumus divās iepriekšējās spēlēs un šonakt bez Porziņģa sastāvā centīsies izvairīties no sezonas pirmās trīs zaudējumu sērijas.

Savukārt rītdien spēle paredzēta Rodionam Kurucam un Bruklinas „Nets”, kas viesosies Sanfrancisko pie „Warriors”. Šī spēle norisināsies bez skatītāju klātbūtnes, kļūstot par sezonas pirmo NBA maču, kurā skatītāju ieejas tiks slēgtas.

Šāds lēmums pieņemts pēc Sanfrancisko Veselības nodaļas pieņemtā lēmuma aizliegt masu pasākumus vai publiskas pulcēšanās ar vairāk nekā tūkstoš cilvēku dalību. „Warriors” šo lēmumu respektēs un skaidrs, ka spēlē pret „Nets” līdzjutēju nebūs. Pēc tam „Warriors” paredzēts piecu spēļu izbraukums, un nākamās spēles savā mājas arēnā Zelta Štata klubs aizvadīs tikai 25. martā. Pašreizējā situācija paredz, ka arī tad līdzjutēji arēnā netiks ielaisti, taču, kā ziņo ASV mediji, „Warriors” vadība patur iespējas līdz tam izvērtēt savas iespējas.

Jāpiezīmē, ka ASV veselības institūcijas ir pieļāvušas stingrāku drošības pasākumu ieviešanu visās lielajās sporta līgās, ne tikai NBA. NBA savukārt apspriež iespējas par pilnīgu atteikšanos no līdzjutējiem arēnās, spēļu pārcelšanu uz pilsētām, kuras vēl nav skāris koronavīruss, vai arī uz laiku apturēt līgu, kas ir sliktākā varianta scenārijs. NBA vadības lēmumus gan sarežģī tas, ka ASV teritorijā koronavīrusa analīzes tiek veiktas ierobežotā daudzumā un nav pilnīgas skaidrības par slimības izplatību.

Izmantotie resursi:
ESPN: Serving sports fans. Anytime. Anywhere.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2020-03-11 20:38, pirms 4 gadiem
Pelnīta atpūta. Lai gan lielākā daļa "fanu" KP ieguldījumu vērtē tikai un vienīgi punktu izteiksmē, šodien bez viņa palīdzības defā būs grūti. Paredzu nagetu dominanci, it īpaši postā. Lukam rokas apsistas, defa nekāda. Vienīgais nagetu uzdevums būs nosegt Luku, kas viņiem arī izdosies. Nolemta spēle, tīri statistiski, ebt nu ceru ka realitātē paveiksies

  +2 [+] [-]

, 2020-03-11 20:40, pirms 4 gadiem
Robītis ala 15 tapsēs teamo😁

     [+] [-]

, 2020-03-11 20:46, pirms 4 gadiem
gunnars rakstīja: Robītis ala 15 tapsēs teamo😁
nešaubīgi. Šaurā bezizeja troļļu pulciņam. Nāksies savstarpēji vienam otru apšļakstīt.

     [+] [-]

, 2020-03-11 20:52, pirms 4 gadiem
Nebūs uzvara,jo KP nav,un luka,kā jau viemmēr noraks visu spēli.

  +2 [+] [-]

, 2020-03-11 20:57, pirms 4 gadiem
Bez KP rikšotājiem būs grūti šonakt uzvarēt. Pat, ja KP spēle ir maz rezultatīva, savu lomu aizsardzībā viņš vienmēr nospēlē teicami.Arī uzbrukumā ar savu aizsegu veidošanu viņš ir teicams.
LD, droši vien atkal savāks labus individuālos ciparus, bet vai tas rikšotājiem dos iespēju uzvarēt pamatīgi apšaubu.

     [+] [-]

, 2020-03-11 21:57, pirms 4 gadiem
pareiz Karlaila lēmums, jālauž spēle, jādod komandai iespēja.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-11 22:15, pirms 4 gadiem
shitaa rakstīja: pareiz Karlaila lēmums, jālauž spēle, jādod komandai iespēja.
iespēja zaudēt ar -30 ??
Nebūs KP, kas piesaista aizsargus uzbrukumā, nosegs Dončiču, savukārt Dalasas aizsargzonā būs iespēja izcelties visiem Denvers uzbrucējiem, ieskaitot tālākos rezervistus.

     [+] [-]

, 2020-03-11 22:25, pirms 4 gadiem
Pēdējā laikā tie tapsētāji bija pieklusuši pēc labam KP spēlēm. bet tagad pēc 2 neveiksmīgām spēlēm uzbrukumā ir izlīduši no krūmiem.
Bez KP aizsardzības Dalasai būs grūti. Zaudējums garantēts. Bez KP soda laukums ir kā caurstaigājama sēta.

     [+] [-]

, 2020-03-11 23:43, pirms 4 gadiem
vorkuta rakstīja: iespēja zaudēt ar -30 ??
Nebūs KP, kas piesaista aizsargus uzbrukumā, nosegs Dončiču, savukārt Dalasas aizsargzonā būs iespēja izcelties visiem Denvers uzbrucējiem, ieskaitot tālākos rezervistus.
es būtu pārsteigt, ja Denveru viņi (Dalasa) būtu spējīgi vinnēt labākajā sastāvā nospēlējot labāko iespējamo spēli. KP 100 punkti nesēro, tas būtu ne pārāk skatāmi kā Jokičš viņu postā spiestu lejā un skolotu.

     [+] [-]

, 2020-03-12 00:00, pirms 4 gadiem
dzīvo pie mammas, vergo kādā maximā, bez karjeras potenciāla un ienāk katru reizi noheitot KP. Vot grūti noticēt, ka ir tik skaudīgi , pretīgi cilvēki mums apkārt. Māte dzērāja, tēvs trjapka, vot i izaug šitādi kā rob15 un shitaa