Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Dramonds plosās zem groziem un tiek atzīts par NBA nedēļas labāko austrumos

Dramonds plosās zem groziem un tiek atzīts par NBA nedēļas labāko austrumos
Andrē Dramonds. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija par pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem izvēlējusies Detroitas "Pistons" centru Andrē Dramondu un Memfisas "Grizzlies" saspēles vadītāju Maiklu Konliju.

Dramonds pagājušajā nedēļā palīdzēja "Pistons" uzvarēt visās trīs spēlēs, vidēji iemetot 22,3 punktus un izcīnot 18 atlēkušās bumbas. Viņam izdevās realizēt 66,7% metienus no spēles. Iespaidīgākais bija sniegums izbraukuma uzvarā pret Čikāgas "Bulls" – centrs 20 punktiem pievienoja 24 atlēkušās bumbas, trīs pārtvertas bumbas, divus bloķētus metienus un divas rezultatīvas piespēles.

Rietumu konferencē par labāko izraudzīts Konlijs, arī palīdzēja savai komandai uzvarēt trīs spēlēs no trim. Viņš vidēji pretinieku grozā iemeta 31,3 punktus un atdeva 7,7 rezultatīvas piespēles, trāpot 55,6% tālmetienu. Šajā ziņā labākais bija mačs pret Portlendas "Trail Blazers", jo saspēles vadītājs no perimetra bija precīzs sešos no septiņiem metieniem, gūstot 40 punktus.

Ar 34 uzvarām un 31 zaudējumu "Pistons" ieņem sesto vietu Austrumu konferencē un turpina cīņu par iekļūšanu "play-off", kamēr "Grizzlies" ar bilanci 28-40 ir trešā vājākā komanda rietumos.


, 2019-03-11 23:16, pirms 5 gadiem
Šonakt Net’iem ļoti svarīga spēle pret Detroitu, jāņem. Pēc tam jau atlikušajās spēlēs pretī nāks būtībā augšgala komandas no abām konferencēm.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.