Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs: "Neredzēju spēlētājos vēlmi cīnīties par uzvaru”

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Nešs: "Neredzēju spēlētājos vēlmi cīnīties par uzvaru”
Kairijs Ērvings. Foto: AP/Scanpix

Šonakt sesto zaudējumu sezonā piedzīvoja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kas ar 116:129 piekāpās Oklahomsitijas "Thunder". Laukumā atgriezās komandas līderis Kevins Durents, tomēr vēl vienu spēli izlaida Kairijs Ērvings.

"Es neredzēju pārliecību un vēlmi cīnīties par uzvaru mača otrajā puslaikā," atklāts bija komandas galvenais treneris Stīvs Nešs. Tomēr joprojām aktuāls ir jautājums par Ērvinga spēlēšanu, kurš personisku iemeslu dēļ izlaida jau trešo maču pēc kārtas. "Neuztraucos par to, ka Kairijs ir izgājis no spēļu ritma. Viņš ir izcils basketbolists," pārliecināts par savas komandas līderi bija Nešs. "New York Post" vēsta, ka iespējamais nespēlēšanas iemesls ir pagājušā nedēļā notikusī Trampa atbalstītāju iebrukšana Kapitolijā, taču šī informācija nav apstiprināta.

Savukārt spēlē pret "Thunder" laukumā atgriezās Kevins Durents, kurš iepriekš nepiedalījās Covid-19 dēļ. "Esmu priecīgs, ka varu atgriezties laukumā. Vīruss visiem ir radījis nepatīkamas sekas, daudziem spēlētājiem nākas izlaist mačus. Zinājām un bijām gatavi šādai situācijai," sacīja Durents, kurš atgriezās ar 36 punktiem.

Nākamo spēli naktī uz ceturtdienu Bruklinas "Nets" aizvadīs pret Jokiča pārstāvēto Denveras "Nuggets". Šobrīd "Nets" ieņem desmito pozīciju Austrumu konferencē, izcīnot piecas uzvaras un piedzīvojot sešus zaudējumus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...
https://thespun.com/more/top-storie...

     [+] [-]

, 2021-01-11 20:35, pirms 3 gadiem
Kairijs tak ir reāla dīva. spēlēju 2k21 kopā ar randomu Amerikāni, trīs nedēļas atpakaļ. šis prasa, kura komanda, uz šo brīdi liekas spēcīgākā. laikam jau bija no Manhetenas, vai tuvu tam. tā arī čalim pateicu, lai paskatas uz Kairiju pēdējos gados. uzmetīs lūpu un tava komanda bez viņa spēlēs. KD viens nav vilcējs, galīgi.