Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kazinss nākamnedēļ atgriezīsies laukumā un uzreiz tiks iekļauts "Warriors" starta pieciniekā

Agris Suveizda

Kazinss nākamnedēļ atgriezīsies laukumā un uzreiz tiks iekļauts "Warriors" starta pieciniekā
Bobs Maierss un Demrakuss Kazinss. Foto: AP / Scanpix

LETA--AFP. Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spīdekļiem Demarkuss Kazinss nākamnedēļ gatavojas atgriezties laukumā, turklāt viņš uzreiz tiks iekļauts čempiones Goldensteitas "Warriors" starta pieciniekā.

Četrkārtējs NBA Visu zvaigžņu spēles dalībnieks Kazinss pērnā gada 26. janvārī, vēl pārstāvot Ņūorleānas "Pelicans" komandu, pārrāva Ahilleja cīpslu un kopš tā laika nav spēlējis. Vasarā viņš kā brīvais aģents parakstīja viena gada līgumu ar pēdējo divu sezonu čempioni "Warriors", kas nav steidzinājusi viņa atgriešanos.

Tagad kļuvis zināms, ka Kazinss gatavojas laukumā atgriezties 18.janvārī, kad "Warriors" izbraukumā tiksies ar Losandželosas "Clippers". Zīmīgi, ka tikai divas dienas iepriekš komanda mājās aizvadīs cīņu pret basketbolista iepriekšējo vienību "Pelicans". "Kad Kazinss būs gatavs atgriezties, viņš uzreiz dosies laukumā starta pieciniekā," neslēpa "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers. "Pēc tam jau skatīsimies, kas notiks tālāk. Mums jāsaprot, kādas būs rotācijas un cik daudz viņš varēs spēlēt. Tāda veida spēlētājs mums vēl nav bijis."

"Warriors" komandā jau spēlē tādas zvaigznes kā Stefens Karijs, Kevins Durants, Dreimonds Grīns un Klejs Tompsons, tāpēc Kazinsa pievienošanās šo vienību padarījusi vēl draudīgāku. 28 gadus vecais Kazinss savas NBA karjeras laikā vidēji mačā guvis 21,5 punktus un izcīnījis 11,0 atlēkušās bumbas. Sagaidāms, ka basketbolists vasarā pievienosies citai komandai, jo viņš, visticamāk, lūkosies pēc iespējām noslēgt maksimālo līgumu, ko "Warriors" nespēj piedāvāt.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-01-11 13:54, pirms 5 gadiem
Redzēsim. Ja Kazinss uz Goldensteitu atnesīs to pašu uzvarošo Sakramento kultūru, mūs sagaida daudz jautru brīžu.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-11 14:55, pirms 5 gadiem
Dieva delj tikai ne uz knicks!

     [+] [-]

, 2019-01-11 15:05, pirms 5 gadiem
furios rakstīja: Dieva delj tikai ne uz knicks!
Kazimss uz Knicks un KP uz Spurs👌

     [+] [-]

, 2019-01-11 15:09, pirms 5 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Kazimss uz Knicks un KP uz Spurs👌
Tas der!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-11 16:36, pirms 5 gadiem
GATERŠŅIKS rakstīja: Kazimss uz Knicks un KP uz Spurs👌
Tas buutu cool

     [+] [-]

, 2019-01-12 16:05, pirms 5 gadiem
KP swap with cousin or KP to LA!