Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Savainojumu māktā Denveras "Nuggets" sastāvu papildina ar NBA čempionu Jangu

Agris Suveizda

Savainojumu māktā Denveras "Nuggets" sastāvu papildina ar NBA čempionu Jangu
Niks Jangs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Denveras "Nuggets" pavēstījusi par vienošanās panākšanu ar 33 gadus veco aizsargu Niku Jangu. Līga ļāva "Nuggets" pieteikt Jangu, piešķirot izņēmuma statusu savainojumu dēļ, un Denvera attiecīgi šķīrās no debiju nepiedzīvojušā Brendona Gudvina, kurš šādā izņēmuma statusā bija pievienojies iepriekš.

Jangs ir pārstāvējis arī Vašingtonas "Wizards", Losandželosas "Clippers", Filadelfijas "76ers" un Losandželosas "Lakers", bet iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Goldensteitas "Warriors". Regulārajā sezonā Jangs sāka astoņas no astoņdesmit spēlēm un vidēji 17,4 minūtēs guva 7,3 punktus un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas.

Izslēgšanas spēles viņš sāka divas no divdesmit cīņām un vidēji 10,3 minūtēs guva 2,6 punktus. Janga rezultatīvākā sezona bija 2013./14. .g., kad viņš "Lakers" kreklā vidēji 26,3 minūtēs sakrāja 17,9 punktus. Šīs sezonas pirmajos mēnešos Jangs bija bez komandas.

Denveras "Nuggets" ar 17 uzvarām 26 spēlēs Rietumu konferencē ieņem trešo vietu, atpaliekot no Goldensteitas "Warriors" (18-9) un Oklahomsitijas "Thunder" (16-8). Savainojumos iedzīvojušies "Nuggets" aizsargi Gerijs Heriss un Vils Bārtons un uzbrucējs Pols Milseps, tāpat zem jautājuma zīmes ir saspēles vadītājs Džamals Marejs.

Janga līguma nosacījumi netiek atklāti.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/nuggets/news/nu...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-10 23:59, pirms 5 gadiem
Seaggy P back in the business.

     [+] [-]

, 2018-12-11 09:24, pirms 5 gadiem
Nu DEN nekas cits neatliek, visi ir savainoti. Un, ja Jangs ir kaut cik formā, tad viņiem ļoti noderēs. Brīnos, ka viņam vispār vēl nav komandas! Laikam aizsvinējies nedaudz ilgāk savu čempionu titulu.