Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA spēlētājs lieto narkotikas un piedzīvo panikas lēkmi komandas lidmašīnā

Emils Ozerinskis

NBA spēlētājs lieto narkotikas un piedzīvo panikas lēkmi komandas lidmašīnā
Dions Veiterss. Foto: AFP/Scanpix

Amerikas vadošais sporta medijs ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Maiami "Heat" spēlētājs Dions Veiterss ceturtdien piedzīvojis panikas lēkmi komandas lidmašīnā, pēc tam, kad basketbolists bija lietojis ēdamā formā uzņemamas narkotiskās vielas.

Pēdējās nedēļās NBA satricināja sniegumu uzlabojošo vielu atklāšana divu līgas jauno zvaigžņu dopinga analīzēs. Uz 25 spēlēm tika diskvalificēts pērnā gada drafta pirmais numurs Deande Eitons no Fīniksas "Suns" un tādu pašu sodu saņēma arī Atlantas "Hawks" uzlecošā zvaigzne Džons Kolinss. Taču Diona Veitersa starpgadījums paceļ izbrīnu par NBA notikumiem pavisam citā līmenī.

Atsaucoties uz nekonkretizētiem avotiem, ESPN raksta, ka Veiters ticis nogādāts medicīnas iestādē pēc komandas lidmašīnas nolaišanās Losandželosā, sekojot "Heat" izbraukuma uzvarai pār Fīniksas "Suns". Medija rīcībā esošā informācija liecina, ka Veitersam panikas lēkmi izsaukusi tetrahidrokanabinoola jeb tā sauktā THC lietošana. Spēlē pret "Lakers" Veiters nepiedalījās, protokolā spēlētājam uzrādot slimību.

Maiami Radio gan centies piesegt Veitersa nespēlēšanu ar vēdera sāpēm pēc gumijkonfekšu ēšanas, taču latviešu paruna vēsta - meliem īsas kājas.

Vasarā Maiami "Heat" maiņas darījumā izdevās atbrīvoties no viena komandas nemiera cēlāja Hasana Vaitsaida, taču tagad par komandas melno avi kļuvis Veiterss. Pēdējā laikā basketbolists pauda pamatīgu neapmierinātību par nespēlēšanu komandas sākuma pieciniekā, kur Veiters zaudējis cīņu līgas debitantiem Taileram Hīro un Kendrikam Nanam.

Līgas noteikumi spēlētājiem aizliedz THC lietošanu un ja ESPN rīcībā esošā informācija apstiprināsies, Veitersu Maiami "Heat" formas tērpā tuvākajā laikā vairs nevajadzētu redzēt.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba

  +5 [+] [-]

, 2019-11-10 11:35, pirms 4 gadiem
THC edibles loti populars veids ir gumijas lacisi tapec varbut nemaz nav melots recigi chalim baalo tripu norava lol

  +1 [+] [-]

, 2019-11-10 11:43, pirms 4 gadiem
būs veikalā ar jāieķer kāda Haribo paciņa !!!

     [+] [-]

, 2019-11-10 11:47, pirms 4 gadiem
Autor, vispār Veiterss netika pielaists spēlēšanai dēļ attieksmes un nievājošiem ierakstiem sociālajos tīklos..
Bet toties komandas biedrs Džonsons netika iekļauts sastāvā pirmajās spēlēs dēļ liekā svara.
Vai tad tik grūti tekstu pārtulkot?

     [+] [-]

, 2019-11-10 11:59, pirms 4 gadiem
budamank rakstīja: THC edibles loti populars veids ir gumijas lacisi tapec varbut nemaz nav melots recigi chalim baalo tripu norava lol
Bālais bijis nepajokam, ja jau paniku paķēris.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-10 12:06, pirms 4 gadiem
Kjenga2 rakstīja: Autor, vispār Veiterss netika pielaists spēlēšanai dēļ attieksmes un nievājošiem ierakstiem sociālajos tīklos..
Bet toties komandas biedrs Džonsons netika iekļauts sastāvā pirmajās spēlēs dēļ liekā svara.
Vai tad tik grūti tekstu pārtulkot?
Vēl precīzāk, klubs bija iedevis 3 spēļu dsq, dēl tekstiem, bet pēc tam netika sastāvā, jo nnebija formā, saistībā ar traumu. Tāpēc arī lietoja dopingu, lai tiktu formā.

     [+] [-]

, 2019-11-10 12:36, pirms 4 gadiem
D-Mob rakstīja: Vēl precīzāk, klubs bija iedevis 3 spēļu dsq, dēl tekstiem, bet pēc tam netika sastāvā, jo nnebija formā, saistībā ar traumu. Tāpēc arī lietoja dopingu, lai tiktu formā.
Ēdamā marihuāna būs pēdējā lieta, kas uzlabos formu

     [+] [-]

, 2019-11-10 13:41, pirms 4 gadiem
Ozerinski, tu esi pilnīgs cirvis. Šis THC bija iemaisīts gumijas konfektēs un neviens neattaisnojos ar konfekšu ēšanu, jo tu vienkārši interpretē visu pa savam. Iemācies angļu valodu pirms kaut ko tulko ākst!

     [+] [-]

, 2019-11-10 14:37, pirms 4 gadiem
CBD ar lielāku ekstrakta procentu. Pieļauju, ka diezvai viens viņš lietoja, ganjau kāds komandas biedrs, kuram vienkārši nepaķēra līdz bālajam