Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Porziņģa debijas statistika - vēsturiski nozīmīga

Porziņģa debijas statistika - vēsturiski nozīmīga
Kristaps Porziņģis
Foto: nyknicks.com

Kristaps Porziņģis katrā spēlē mums rāda kaut ko jaunu un iespaidīgu, informē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" mājas lapa. Šajā līgā latvietis iekļaujas visnotaļ dabiski, turklāt viņa statistikas rādītāji ir ne vien ievērojami, bet pat vēsturiski nozīmīgi.

"Basketball Insiders" apskatnieks Tomijs Bīrs izpētījis, ka mūsdienās bijuši seši NBA spēlētāji, kuri savās pirmajās septiņās spēlēs guvuši vismaz 80 punktus un savākuši vismaz 60 atlēkušās bumbas. Šakils O`Nīls, Kriss Vēbers, Tims Dankans, Lamārs Odoms, Bleiks Grifins un... Kristaps Porziņģis!

No piecām statistikas kategorijām (punkti, atlēkušās bumbas, rezultatīvās piespēles, pārķertās bumbas, bloķētie metieni) desmit NBA spēlētāji savā komandā ir līderi trijās kategorijās. Starp viņiem pozicionējas arī Kristaps Porziņģis, kurš "Knicks" komandā ir labākais atlēkušajās bumbās (vidēji 8.6), pārķertajās bumbās (caurmērā 1.3) un bloķētajos metienos (vidēji 1.3). Starp šiem desmit spēlētājiem ar 4. numuru draftētais latvietis ir vienīgais debitants. Šī gada drafta pirmais numurs Karls Taunss ir savas komandas līderis divos rādītājos, otrais numurs D'Andželo Rasels nevienā rādītājā nav pirmais, bet trešais numurs Džahils Okafors ir labākais tikai punktu gūšanā.

Starp līgas debitantiem Porziņģim ir otrs labākais efektivitātes koeficients (+19.7), turklāt viņš ir vienīgais rūkijs, kurš regulāri redzams efektīgāko momentu topos. Septiņās spēlēs latvietis četras reizes iekļuvis dienas topā!


Izmantotie resursi:
nyknicks.com

, 2015-11-10 16:07, pirms 8 gadiem
Ta neko kompanija ticis, 3-5 gadu projekts =DD Daudziem ekspertiem normals abloms.
, 2015-11-10 16:09, pirms 8 gadiem
jā ,tā neko blice ,bet mazāk statistikas un visu parejo,vairāk darba ,ko arī viņš rāda!!
, 2015-11-10 16:10, pirms 8 gadiem
Izmantotie resursi: DELFI

Labi vēl, ka vārds vārdā nav pārkopēts
, 2015-11-10 16:18, pirms 8 gadiem
GOAT
, 2015-11-10 16:21, pirms 8 gadiem
Pašlaik par daudz visi slavē viņu, protams, es arī esmu sajūsmā, bet ja mēs kritiski paskatamies, cik džeks aizmeta garām, un ja kaut pusi būtu realizējis, būtu pavisam cita bilde. Tiešām lai džekam iet, un lai nākamajās spēlēs precizitāte uzlabojas.
, 2015-11-10 16:22, pirms 8 gadiem
vai tad Townsam arī nav 80+ punkti un 60+ rebi ?
, 2015-11-10 16:27, pirms 8 gadiem
pa lielam talants nevar pazust, vienalga vai Eiropā vai NBA. Vajadzīgs tikai aklimatizācijai un mērķtiecība. Kristapam ir sanācis.
, 2015-11-10 16:29, pirms 8 gadiem
laurix98 rakstīja: vai tad Townsam arī nav 80+ punkti un 60+ rebi ?
viņam vēl nav 7 spēles
, 2015-11-10 16:36, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Pašlaik par daudz visi slavē viņu, protams, es arī esmu sajūsmā, bet ja mēs kritiski paskatamies, cik džeks aizmeta garām, un ja kaut pusi būtu realizējis, būtu pavisam cita bilde. Tiešām lai džekam iet, un lai nākamajās spēlēs precizitāte uzlabojas.
Da labi, tās viņam ir pirmās spēles uz lielākās skatuves pasaulē. Es atceros kā pašam roka nodrebēja un nevarēja neko lāga iemest, kad vidusskolas kausā bija pilnas tribīnes, kur nu vēl šeit.
, 2015-11-10 16:44, pirms 8 gadiem
K.Towns 6 spēles 93 punkti un 60 atlēkošās
K.Porzingis 7 spēles 86 punkti un 60 atlēkošās
J.Okafor 7 spēles 139 punkti un 48 atlēkošās
, 2015-11-10 16:48, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Pašlaik par daudz visi slavē viņu, protams, es arī esmu sajūsmā, bet ja mēs kritiski paskatamies, cik džeks aizmeta garām, un ja kaut pusi būtu realizējis, būtu pavisam cita bilde. Tiešām lai džekam iet, un lai nākamajās spēlēs precizitāte uzlabojas.
Atver pagajusa gada rookie sarakstu,un paskaties vinu produktivitati.Lidz sezonam vidum puse jau bija lazareta,un otra puse faktiski neko dizu neradija.Tas pats Wigins,Lavine vispar lidz all-star break neko jedzigu nevareja paradit.teiksim ta sezonas garuma rookie bija loti vaji.Ir sausmiga atskiriba starp pirmo un otro gadu.Tas pats Gorons no Orlando pirmaja sezona neko uzbrukuma nevareja,bet to ko vins radija pret rookiiem vasaras liga bija vnk psc.Ilgs tomer tas aiks adaptacijai,un prasit sobrid no Kristapa vel kaut ko vairak butu diezgan mulkigi.Nevajag domar par vina precizitati,bet gan par citam lietam.Iemest vienmer vares.Atradis ritmu un bus norm.Vins nav spelejes faktiski tik tuvu grozam Eiropa.Brivos pustalos vins met ar augstu procenti,bet zem groza ar visiem kontaktiem pazud tas videjais metienu procents,lai gan vins to kompense ar sodiniem.Rezume-Nevajag uztraukties un prasit kaut ko no vina,Apradis ar speli,un tad bus labi.
, 2015-11-10 16:52, pirms 8 gadiem
Townsam pēc 6 spēlēm 91 un 57, domāju, ka nekur nespruks un iekļūs šajā vēsturiskajā klubiņā
, 2015-11-10 17:34, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Atver pagajusa gada rookie sarakstu,un paskaties vinu produktivitati.Lidz sezonam vidum puse jau bija lazareta,un otra puse faktiski neko dizu neradija.Tas pats Wigins,Lavine vispar lidz all-star break neko jedzigu nevareja paradit.teiksim ta sezonas garuma rookie bija loti vaji.Ir sausmiga atskiriba starp pirmo un otro gadu.Tas pats Gorons no Orlando pirmaja sezona neko uzbrukuma nevareja,bet to ko vins radija pret rookiiem vasaras liga bija vnk psc.Ilgs tomer tas aiks adaptacijai,un prasit sobrid no Kristapa vel kaut ko vairak butu diezgan mulkigi.Nevajag domar par vina precizitati,bet gan par citam lietam.Iemest vienmer vares.Atradis ritmu un bus norm.Vins nav spelejes faktiski tik tuvu grozam Eiropa.Brivos pustalos vins met ar augstu procenti,bet zem groza ar visiem kontaktiem pazud tas videjais metienu procents,lai gan vins to kompense ar sodiniem.Rezume-Nevajag uztraukties un prasit kaut ko no vina,Apradis ar speli,un tad bus labi.
Nu man kaut kā liekas, ka tieši pustālie nekrīt tā kā gribētos(ka brīvus met garām), bet zem groza ir diezgan labi.

Un par to statistiku jau rakstīju. NBA jau māk visādas izgudrot. Drīz šitajā barā būs 10 purni un tad jau vajadzēs 83+ punktus un 64+ rebus.
, 2015-11-10 17:39, pirms 8 gadiem
Tagad galvenais lai no tā visa nesagriežās galva. Cerams Kristapam tā nenotiks un spēle paliks tikai stabilāka.
, 2015-11-10 18:00, pirms 8 gadiem
Nākošā spēlē pret leišu 3 gadus vecāku, bet joprojām uzlecošo zvaigzni. Nez kā ies baltiešu sāncensībā. Jāņem vērā tomēr pieredze un kaut to pašu gadu starpība.
p.s. par Jonu Valančūnu domāju.
, 2015-11-10 18:09, pirms 8 gadiem
galvenais, lai pēc zāģiem vai neveiksmīgām epizodēm nav mute dubļos bet gan kapā tālāk.
citādi nav tālu jāmeklē, kas notiekas pēc neveiksmīgām epizodēm, jo viens dildaks ar tādu problēmu sačakarēja sev karjeru.
, 2015-11-10 20:27, pirms 8 gadiem
krkr rakstīja: Nākošā spēlē pret leišu 3 gadus vecāku, bet joprojām uzlecošo zvaigzni. Nez kā ies baltiešu sāncensībā. Jāņem vērā tomēr pieredze un kaut to pašu gadu starpība.
p.s. par Jonu Valančūnu domāju.
Nekā "uzlecoša" tur nav.
, 2015-11-10 23:06, pirms 8 gadiem
ArtyLive rakstīja: K.Towns 6 spēles 93 punkti un 60 atlēkošās
K.Porzingis 7 spēles 86 punkti un 60 atlēkošās
J.Okafor 7 spēles 139 punkti un 48 atlēkošās
Vajadzēja vēl piemest kopā nospēlētās min, lai objektīvāk...
, 2015-11-10 23:15, pirms 8 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=exO...
Townsa pēdējā spēle pret Hawks
Vismaz liels prieks, ka NYK faniem mutes totāli aizbāztas. Jau tagad izskatās, ka KP ir kļuvis par publikas mīluli. Pieaugs FG % un visai lielas iespējas iegūt gada Rūkiju.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.