Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdenam un Vestbrukam pa 22 punktiem, "Rockets" Tokijā revanšējas "Raptors"

Rolands Eliņš

Hārdenam un Vestbrukam pa 22 punktiem, "Rockets" Tokijā revanšējas "Raptors"
Džeimss Hārdens. Foto: EPA/Scanpix

NBA pārbaudes mačā Japānā Hjūstonas „Rockets” ar 118:111 pārspēja Toronto „Raptors”, revanšējoties par pirms divām dienām ciesto zaudējumu.

NBA čempiones „Raptors” sastāvā šajā spēlē laukumā devās Marks Gazols, kurš iepriekšējo maču izlaida, taču traumas dēļ nespēlēja Kails Laurijs. Gazols sāka spēli rezervē un nospēlēja 18 minūtes, kurās tika pie sešiem punktiem. Toronto rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Normans Pauels, 16 punkti Paskālam Siakamam, bet desmit punkti un desmit rezultatīvas piespēles Freda van Vlīta rēķinā.

„Raptors” izdevās iemest 40 punktus otrajā ceturtdaļā un izvirzīties vadībā ar 63:55. Otrais puslaiks gan sanāca pieticīgāks, taču jāņem vērā, ka Hjūstonai pamatsastāvs spēlēja nedaudz ilgāk. Džeimss Hārdens laukumā pavadīja 28 minūtes, kurās tika pie 22 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, tiesa, trāpīja tikai vienu no deviņiem tālmetieniem. Viņš palīdzēja Hjūstonai mača otrā pusē pārņemt vadību un uzvarēt ar 118:111.

22 punktus guva arī Rasels Vestbruks, kurš trāpīja septiņus no 17 metieniem no spēles, viņam arī četras rezultatīvas piespēles. Savukārt Eriks Gordons sameta 14 punktus. „Rockets” šajā mačā kopumā izpildīja 64 (!) tālmetienus jeb 1.3 tālmetienus vidēji minūtē, no tiem trāpot 17.

Šī bija abu komandu otrā spēle Tokijā. Pirms divām dienām „Raptors” uzvarēja ar 134:129.

Izmantoti resursi:
https://www.espn.com/nba/boxscore?g...