Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" seko tendencēm: uz krekla būs sponsora logotips

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Knicks" seko tendencēm: uz krekla būs sponsora logotips
Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Ņujorkas "Knicks", kuru pārstāv arī latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, kreklus turpmāk rotās sponsora logotips. Izdevies vienoties ar "Squarespace".

No jaunās sezonas uz Nacionālās basketbola asociācijas klubu krekliem būs redzamas nelielas reklāmas. Ar pakalpojumu internetā sniedzējiem iepriekš vienojās Losandželosas "Lakers" (Wish), Goldensteitas "Warriors" (Rakuten) un Filadelfijas "76ers" (StubHub).

Piemēram sekojusi arī Ņujorkas "Knicks", kas noslēgusi līgumu ar "Squarespace" – interneta platformu, kas palīdz ar mājaslapu izveidi un uzturēšanu. Vienošanās detaļas netika atklātas. Uzņēmuma logotips uz krekliem parādīsies piektdien, kad pārbaudes mačā pretī stāsies Vašingtonas "Wizards".

Mājas spēļu arēnā Ņujorkas "Knicks" krekli tiks pārdoti ar uzdrukātu sponsoru logotipu, kamēr krekli, kas būs nopērkami citās tirdzniecības vietās, joprojām būs bez tā.

"Squarespace", kas dibināta 2003. gadā Ņujorkā, 2015. gadu noslēdza ar 100 miljonu dolāru peļņu. Pēdējo septiņu gadu laikā uzņēmums no investoriem ieguvis aptuveni 80 miljonus. Noslēgtā vienošanās paredz, ka "Squarspace" un Ņujorkas "Knicks" īpašniece sniegs finansiālu atbalstu un sniegs reklāmas iespējas vietējiem mazajiem uzņēmējiem, kuri izmanto platformu.

Izmantotie resursi:
New York Knicks latest team to wear ad on uniform

  -2 [+] [-]

, 2017-10-10 19:57, pirms 7 gadiem
Sap1stas tiek pēdējās formas kur nebija reklāmu..
R.I.P. normālas formas.. ;(

  +3 [+] [-]

, 2017-10-10 20:04, pirms 7 gadiem
varēja labāk uz šortiem aizmugurējā daļā, tur kur dibens

  +1 [+] [-]

, 2017-10-10 23:50, pirms 7 gadiem
Talantīgais Smits rakstīja: Sap1stas tiek pēdējās formas kur nebija reklāmu..
R.I.P. normālas formas.. ;(
tā reklāma jau nemaz tik liela nav, tad jau arī nike otrā pusē jāņem nost