Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Pārkers: ''Spēlēšu līdz 38 gadu vecumam''

Krišs Upenieks

Pārkers: ''Spēlēšu līdz 38 gadu vecumam''
Tonijs Pārkers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio ''Spurs'' un Francijas izlases līderis Tonijs Pārkers, kuram šogad apritēja 33 gadi, atzinis, ka gatavojas spēlēt vēl sešas sezonas, lai ''Spurs'' rindās būtu aizvadījis apaļas 20 sezonas.

Pagājušajā gadā Pārkers pagarināja līgumu ar ''Spurs'' uz trim gadiem par kopējo summu aptuveni 43 miljoniem, pēc kā basketbolists gatavojas parakstīt jaunu līgumu uz vēl trim gadiem.

''''Spurs'' zina, ka vēlos spēlēt līdz 38 gadu vecumam. Tad es būšu nospēlējis 20 sezonas ''Spurs'' kreklā, kas arī ir mans mērķis. Šis būs 15. gads. Ja būšu pietiekami veiksmīgs un iztikšu bez savainojumiem, cerams spēšu nospēlēt 20 sezonas un tad arī būšu gatavs beigt karjeru,'' tā savus mērķus tālākā nākotnē iezīmēja Sanantonio saspēles vadītājs.

33 gadus vecais basketbolists neslēpa, ka pēdējā laikā savainojumi piemeklē arī viņu: ''Pēdējais gads bija pirmais manā karjerā, kad sezonas gaitā mani piemeklēja vairāki nepatīkami savainojumi. Tad, kad salīdzinu sevi ar citiem basketbolistiem, piemēram, Deriku Rouzu, Polu Džordžu, Vesliju Metjū, jūtos ļoti veiksmīgs un pateicīgs, ka ar savu mazo ķermeni esmu varējis spēlēt visus šos gadus.''

Kopā ar Sanantonio ''Spurs'' komandu Pārkers četras reizes (2003, 2005, 2007, 2014) ir kļuvis par NBA čempionu, bet 2007. gadā atzīts arī par finālu vērtīgāko spēlētāju.

Izmantotie resursi:
Sportando

  +1 [+] [-]

, 2015-10-10 16:09, pirms 9 gadiem
Jāņem piemērs no Lamāra Odoma. Jānoalgo personiskais treneris, arēnā jāierodas stundu pirms pārējiem, sporta masāža, kārtīga iesildīšanās pirms katras spēles, tad traumu risks krietni mazināsies. Katrā ziņā, lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2015-10-10 16:25, pirms 9 gadiem
fizioo rakstīja: Jāņem piemērs no Lamāra Odoma. Jānoalgo personiskais treneris, arēnā jāierodas stundu pirms pārējiem, sporta masāža, kārtīga iesildīšanās pirms katras spēles, tad traumu risks krietni mazināsies. Katrā ziņā, lai veicas!
Nu no Lamara Odoma tiesam nevajag ņemt nekadu piemeru

  +3 [+] [-]

, 2015-10-10 16:51, pirms 9 gadiem
TomsMVP rakstīja: Nu no Lamara Odoma tiesam nevajag ņemt nekadu piemeru
Kādēļ? Labs un inteliģents spēlētājs, no viņa var tiešām daudz mācīties. Tas, ka viņš karjeras beigās sasmērējās ar vielām, jau nenozīmē, ka viņš visu dzīvi ir bijis ''slikts cilvēks''. Un pat viņa karjeras noslēgumā ir, šis tas, pamācošs.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-10 18:44, pirms 9 gadiem
host rakstīja: Kādēļ? Labs un inteliģents spēlētājs, no viņa var tiešām daudz mācīties. Tas, ka viņš karjeras beigās sasmērējās ar vielām, jau nenozīmē, ka viņš visu dzīvi ir bijis ''slikts cilvēks''. Un pat viņa karjeras noslēgumā ir, šis tas, pamācošs.
Da kadas vielas Kardashian disease
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-11 17:18, pirms 9 gadiem
fizioo rakstīja: Jāņem piemērs no Lamāra Odoma. Jānoalgo personiskais treneris, arēnā jāierodas stundu pirms pārējiem, sporta masāža, kārtīga iesildīšanās pirms katras spēles, tad traumu risks krietni mazināsies. Katrā ziņā, lai veicas!
Domāju, ka NBA katram ir vismaz viens (ja ne vairāki) personīgie treneri. Praktiski jebkuram NBA spēlētājam piķis nav problēma un var noalgot dajebkādus cilvēkus, lai kautko tavā labā dara - masierus, trenerus, utt. Fak, ja gribētu, pat varētu noalgot cilvēkus, kas katru baša kurpi ienes arēnā pirms spēles