Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rendolfs arestēts par marihuānas uzglabāšanu ar nolūku to pārdot

Rolands Eliņš

Rendolfs arestēts par marihuānas uzglabāšanu ar nolūku to pārdot
Zeks Rendolfs
Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Sakramento “Kings” uzbrucējs Zeks Rendolfs arestēts par marihuānas uzglabāšanu. ASV policijas apsūdzība liecina, ka viņš vēlējies marihuānu pārdot. Rendolfa šovasar noslēgtais līgums ar “Kings” ir uz divām sezonām un 24 miljoniem dolāru.

36 gadus vecais Zeks Rendolfs tika arestēts aizvadītajā naktī Losandželosā. Vietējās policijas protokoli liecina, ka ikdienas patruļā policisti novērojuši, ka skaļa cilvēku grupiņa ir nobloķējusi ielu, lieto alkoholu un smēķē marihuānu. Cenšoties šo grupiņu izklīdināt, izcēlušies asumi, kas noveduši arī policijas mašīnu sabojāšanas.

Arestēto vidū bija arī NBA ilggadējais spēlētājs Zeks Rendolfs, kuram tika noteikta drošības nauda 20 tūkstošu dolāru apmērā. Kopā ar viņu tika apcietināts arī kāds bijušais cietumnieks, kura rīcībā policija atradusi nereģistrētu šaujamieroci.

Par Rendolfa aizturēšanas iemeslu kļuva pie viņa atrastā marihuāna. Losandželosas policija savā apsūdzībā norādījusi, ka Rendolfs marihuānu uzglabājis ar nolūku to pārdot.

Rendolfs iepriekšējās astoņas sezonas pavadīja Memfisas “Grizzlies” sastāvā, kur izcēlās ne tikai ar stabilu pienesumu basketbola laukumā, bet arī ieguva vietējo līdzjutēju cieņu. “Grizzlies” jau paziņojusi par saviem plāniem iemūžināt Rendolfa 50. numuru.

Rendolfs šovasar noslēdza līgumu ar “Kings” par 24 miljoniem dolāru. Viņa iepriekšējais līgums ar “Grizzlies” viņam divu sezonu laikā ienesa 20 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
Zach Randolph of Sacramento Kings arrested on...

  +7 [+] [-]

, 2017-08-10 18:48, pirms 7 gadiem
Kam viņam pārdod zaļo, nauda viņam ir, gan jau bija nopircis tikko zem dūma. Vai arī piesedza savu draugu cietumnieku. amizanti, ka viņu sauc zeks

  +2 [+] [-]

, 2017-08-10 19:22, pirms 7 gadiem
Tiešām Zibo gribēja pārdot to zāli? Tā zāle piederāja tam izbijušajam zekam,kam droši kaut kāds probation time

     [+] [-]

, 2017-08-10 19:28, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kam viņam pārdod zaļo, nauda viņam ir, gan jau bija nopircis tikko zem dūma. Vai arī piesedza savu draugu cietumnieku. amizanti, ka viņu sauc zeks
tpc, ka neies jau teikt ka pats pīpē no nba vēl lielāku sodu dabūs utt

     [+] [-]

, 2017-08-10 21:32, pirms 7 gadiem
Vispaar jau Kalifornijaa marihuaana ir legaali nopeerkama, taa kaa no shita visa nekas nebuus.

     [+] [-]

, 2017-08-10 22:39, pirms 7 gadiem
Pilnígs zàbaks. Šitá riskét ar 24 miljonu lígumu...

     [+] [-]

, 2017-08-11 02:31, pirms 7 gadiem
Ar nolūku pārdot = bija pārāk daudz