Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA algu griestu izmaiņas varētu ietekmēt Adetokunbo un Deivisa nākamās komandas izvēli

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA algu griestu izmaiņas varētu ietekmēt Adetokunbo un Deivisa nākamās komandas izvēli
Entonijs Deiviss un Jannis Adetokunbo. Foto: AP/Scanpix

ESPN basketbola apskatnieks Braiens Vindhorsts raidījumam "Get Up" paskaidrojis, kāpēc, viņaprāt, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji Jannis Adetokunbo un Entonijs Deiviss pēc 2020./2021. gada sezonas varētu nepagarināt līgumus attiecīgi ar Milvoki "Bucks" un Losandželosas "Lakers".

NBA sezonas pārtraukums Covid-19 dēļ varētu radīt klubiem lielus finansiālos zaudējumus. Adetokunbo un Deivisa līguma pagarināšana ar šī brīža komandām varētu kļūt problemātiska, ja būs izmaiņas NBA algu griestu apmēros.

"Iemesls, kāpēc superzvaigznēm maksāja tik lielas naudas summas ir vienkāršs – lai spēlētāji negribētu pamest tā brīža komandas," skaidroja ESPN apskatnieks Vindhorsts. "Šobrīd lielākā problēma ir tāda, ka mēs nezinām, kādi būs algu griesti nākotnē."

Vindhorsts turpināja izteikt varbūtības: "Pat, ja "Bucks" izslēgšanas turnīru noslēgtu ar bilanci 16-0, tas nedotu simtprocentīgu garantiju, ka Jannis paliks komandā. Ja algu griesti sabruks, grieķim var būt finansiāli neizdevīgi palikt Milvoki."

"Līdzīga situācija ir ar Deivisu un "Lakers"," viņš turpināja. "Viņš var būt laimīgs, ka beidzot nonācis Losandželosā, bet tas negarantē, kas viņš vēlēsies pagarināt līgumu ar komandu. Arī viņa situācijā svarīgi būs notikumi, kas saistās ar algu griestiem."

     [+] [-]

, 2020-06-11 10:00, pirms 4 gadiem
Reāli par ko raksts? Mēs nezinam kāda ir nākotne un mēs nezinam kā spēlētāji un komandas rīkosies tāpēc paņemsim iespējams divas lielākās līgas zvaigznes, lai būtu klikšķi un pateiksi ka viņi iespējams nepagarinās līgumus ar pašreizējām komandām. Es saprotu ka šajā laikā kad sportā nav daudz ko rakstīt ir jāķer arī kādas baumas un jāraksta, bet nu šis ir zem katras kritikas - pilnīgi nekādas informācijas....

     [+] [-]

, 2020-06-11 12:09, pirms 4 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Reāli par ko raksts? Mēs nezinam kāda ir nākotne un mēs nezinam kā spēlētāji un komandas rīkosies tāpēc paņemsim iespējams divas lielākās līgas zvaigznes, lai būtu klikšķi un pateiksi ka viņi iespējams nepagarinās līgumus ar pašreizējām komandām. Es saprotu ka šajā laikā kad sportā nav daudz ko rakstīt ir jāķer arī kādas baumas un jāraksta, bet nu šis ir zem katras kritikas - pilnīgi nekādas informācijas....
nu vispār jau apskatnieks ir pietiekami zinošs, lai viņa viedoklim pasekotu

     [+] [-]

, 2020-06-12 10:10, pirms 4 gadiem
parvisu rakstīja: nu vispār jau apskatnieks ir pietiekami zinošs, lai viņa viedoklim pasekotu
A par ko komentārs? Seko tam apskatniekam un publicē ziņas, bet šī nav ziņa, šis ir kaut kāds sūds, lai aizpildītu saturu.