Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rich

Vai arī Turkoglu pametīs "Magic" ?

Vai arī Turkoglu pametīs "Magic" ?
Hedo Turkoglu "Magic" rindās. NBA.com

Viens no Orlando "Magic" šīs sezonas līderiem Hedo Turkoglu, iespējams, pārcelsies uz citu klubu sekojot viņa komandas biedram, polim, Marcinam Gortatam. Tas ir radījis pastiprinātu interesi no citiem līgas klubiem.

Hedo Turkoglu šogad aizvada savu, iespējams, labāko sezonu karjerā, un 30 gadu vecais basketbolists ir viens no komandas galvenajiem balstiem. Turku basketbolistam šis ir priekšpēdējais gads viņa līgumā, un nākamajā sezonā basketbolists saņemtu 7,3 miljonus ASV dolāru, bet, pēc NBA noteikumiem, viņam ir tiesības pirms kontrakta pēdējā gada kļūt par neierobežoti brīvo aģentu, kuram var citi klubi piedāvāt lielākas summas. Pēc Turkoglu šā gada snieguma var secināt, ka daudzi klubi būtu gatavi viņam piedāvāt lielāku summu, taču Orlando komandas “algas griesti” ir pavisam tuvu.

Laikraksts Losandželosas “Times” uzskata, ka viņam būtu muļķīgi palikt Orlando, nevis mēģināt dabūt lielāku algas čeku: “Turkoglu ir spēlētājs, kurš māk driblēt, apspēlēt, mest un dot piespēles. Karjeras laikā viņš ir spēlējis visās pozīcijās, izņemot centru. Trīsdesmit gadu vecumā turku basketbolistam ir lieliska iespēja parakstīt ilgtermiņa kontraktu, kurš ir jāizmanto.”

Esports.lv jau iepriekš ziņoja par Marcina Gortata plāniem pārcelties uz Ņujorkas "Knicks".

Izmantotie resursi: Los Angeles Times


, 2009-06-10 23:14, pirms 15 gadiem
Pakaļ lielākam piķim.Loģiski.
, 2009-06-10 23:28, pirms 15 gadiem
ljoti simpatizee vinja speele
, 2009-06-10 23:31, pirms 15 gadiem
Piekrītu.Ir fantastiski vērot tik garu spēlētāju vadot saspēli.
, 2009-06-10 23:42, pirms 15 gadiem
Par Turkoglu interesējas viņa bijušais klubs Kings.

Spēlējot Magic Hedo krietni palielinājis savu vērtību...7'miljoni vairāk atbilst viņa viduvējiem statiem spēlējot Kings un Spurs sastāvā...Tagad varētu prasīt pat virs 10m sezonā

30 gadu vecumā parasti cenšas dabūt maksimālo līgumu(gan pēc līguma termiņa, gan naudas ziņā), Magic diez vai to spēs pavilkt.

Kings būtu labs variants...bet gan jau, ka būs arī citi interesenti
Slēpts komentārs: Senčualiņš<3
, 2009-06-11 10:43, pirms 15 gadiem
Es gan gribeet, lai vinjsh paliek Magic, bet nu naudas vilinajums jau noteikti visu izteiks!
, 2009-06-11 10:44, pirms 15 gadiem
Demar's rakstīja: Par Turkoglu interesējas viņa bijušais klubs Kings.

Spēlējot Magic Hedo krietni palielinājis savu vērtību...7'miljoni vairāk atbilst viņa viduvējiem statiem spēlējot Kings un Spurs sastāvā...Tagad varētu prasīt pat virs 10m sezonā


30 gadu vecumā parasti cenšas dabūt maksimālo līgumu(gan pēc līguma termiņa, gan naudas ziņā), Magic diez vai to spēs pavilkt.

Kings būtu labs variants...bet gan jau, ka būs arī citi interesenti
Tu joko vai Kings ir zaudetaaju komanda Hedo ir uzvaretaajs!
, 2009-06-11 12:51, pirms 15 gadiem
TaunT rakstīja: Tu joko vai Kings ir zaudetaaju komanda Hedo ir uzvaretaajs!
Arī Magic bija zaudētāju komanda. Sezonā pirms Hedo pievienošanās Orlando bija sliktākais rādītājs līgā 21 uzvara 61 zaudējums un arī nākošajā sezonā(jau ar Hedo) play offā komanda neiekļuva...
, 2009-06-11 14:21, pirms 15 gadiem
nav bikiņ nokopēts no:

kasjauns.lv: Kasjauns.lv – Nacionālais ziņu portāls

kauns rich, būtu vismaz avotu uzrakstījis...
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
77

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.