Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Stademairs priecīgs par Sanantonio lāsta noņemšanu

Stademairs priecīgs par Sanantonio lāsta noņemšanu
Amāre Stademairs pret Timu Dankanu
Foto : AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Fīniksas "Suns" uzbrucējs Amāre Stademairs pēc ceturtās uzvaras pār Sanantonio "Spurs", kas noslēdza sēriju, paudis gandarījumu par to, ka beidzot ir izdevies pārspēt šo komandu. Iepriekšējās sērijās pārāki bijuši "Spurs" basketbolisti.

Pēdējo gadu laikā vairākas reizes "Suns" sezona beidzās tieši pēc zaudējuma Sanantonio "Spurs", bet šogad pēc ilgāka laika notika otrādāk. Īpaši patīkama šī uzvara sērijā ar 4:0 bija "Suns" uzbrucējam Amārem Stademairam, kurš bija Fīniksas sastāvā, sākot jau ar pirmo sezonu NBA, kas beidzās pēc zaudējuma "Spurs". Nespēja pieveikt Sanantonio turpinājās arī nākamajos gados - tas notika 2005., 2007. un 2008. gada izslēgšanas spēlēs. Fīniksai tāpēc tika piedēvēts Sanantonio lāsts, bet tagad tas beidzot ir pārspēts.

"Jau kopš manas pirmās sezonas esmu pametis šo zāli ar rūgtu sajūtu izslēgšanas spēlēs. Katru reizi sev teicu, ka pienāks diena, kad varēšu atmaksāt viņiem. Dažas reizes gandrīz ar asarām acīs pametu arēnu. Taču tagad ir lieliska sajūta, ka beidzot to spējām pārvarēt to," tā sacīja Stademairs.

Tagad Fīniksai būs neliels brīdis atelpai, jo Rietumu konferences fināli sāksies ne ātrāk kā pēc nedēļas. "Suns" šajā pārī droši vien nebūs favorīti, jo visticamāk pretī nāks Losandželosas "Lakers". Tas neuztrauc Stademairu: "Tas ir labi. Mēs esam bijuši norakstīti jau kopš oktobra," fīniksiešu basketbolists norādīja uz daudzu prognozēm, ka "Suns" šosezon nesasniegs neko daudz.

Izmantotie resursi:
azcentral.com

 +18 [+] [-]

, 2010-05-10 18:31, pirms 14 gadiem
Stademairs aizvada lielisku sezonu ar Suns, patīk viņa attieksme un cīņasspars
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-10 18:47, pirms 14 gadiem
es arī

     [+] [-]

, 2010-05-10 19:33, pirms 14 gadiem
Spurs laiks ir pagājis.

 +13 [+] [-]

, 2010-05-10 19:38, pirms 14 gadiem
Real_Lebron#6 rakstīja: GO GO SPURS
tu tak esi auns
Slēpts komentārs: Real_Kobe#24