Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Maģiskais Džonsons negaidīti aiziet no "Lakers" prezidenta amata

Ints Megnis
Ints Megnis

Maģiskais Džonsons negaidīti aiziet no "Lakers" prezidenta amata
Maģiskais Džonsons medijiem paziņo par savu atkāpšanos no amata. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Maģiskais Džonsons otrdien negaidīti paziņoja par atkāpšanos no Losandželosas "Lakers" komandas prezidenta amata basketbola jautājumos. Viņš šīs vēstis ātrāk paziņoja medijiem nekā "Lakers" prezidentei.

"Šis ir grūts lēmums. Es raudāju pirms nācu šeit," NBA leģenda pavēstīja pirms mača, kurā "Lakers" ar 101:104 zaudēja Portlendas "Trail Blazers", noslēdzot sezonu. "Esmu tuvu, lai raudātu tagad. Ir grūti, kad mīli komandu tā, kā es mīlu šo komandu. Ir grūti, kad kādu mīli tik ļoti, kā es mīlu Džīniju [Basu]. Es nevēlos viņai likt vilties."

Zīmīgi, ka Džonsons publiski par lēmumu pavēstīja pirms "Lakers" īpašnieces Basas informēšanas, jo baidījies, ka viņa viņu atrunās. Džonsons amatā bija kopš 2017. gada februāra, bet lēmumu par atkāpšanos pieņēmis otrdienas rītā pēc trīs stundu sarunas ar Basu. Šosezon vienība izcīnīja 37 uzvaras, kas ir par divām vairāk nekā sezonu iepriekš, tomēr "play-off" tā nav spējusi sasniegt kopš 2013. gada.

Tomēr brīdi vēlāk Džonsons jau pauda, ka ir laimīgs. NBA leģenda uzsvēra, ka vēlas atgriezties pie dzīves, kas viņam bija pirms šī darba.

"Losandželosas "Lakers" komandā neviens nav nozīmīgāks par Īrvinu Džonsonu. Viņš vienmēr būs ne tikai "Lakers" ikona, bet mūsu ģimene," bija teikts "Lakers" paziņojumā.

Kā spēlētājs Džonsons ar "Lakers" aizvadīja 13 sezonas, kļūstot par pieckārtēju līgas čempionu. Trijās no šīm sezonām viņš kļuva par fināla vērtīgāko spēlētāju, kā arī trīs reizes bija līgas vērtīgākais.

     [+] [-]

, 2019-04-10 11:08, pirms 5 gadiem
Mhm...Leikeriem nakama sezona skiet bus interesanta. Briezt parbuve,kapitala...

  +8 [+] [-]

, 2019-04-10 11:08, pirms 5 gadiem
Lūk piemēŗs, itkā mierīgi varētu turēties pie amata, bet aiziet, jo ir sava pašcieņa. Nevis kā Latvijā, sākot ar LBS un beidzot ar politiku.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 11:21, pirms 5 gadiem
Nu baigi jokaini.. Tomēr tik svarīga vasara un ja izdodas dabūt AD, tad viss vēl ir kārtībā..
šodien jāatzīst NBA ir daaaaaudz ziņu

  +3 [+] [-]

, 2019-04-10 11:31, pirms 5 gadiem
Tagad noteikti visu lielo naudu Džinija metīs uz Džeriju

  +2 [+] [-]

, 2019-04-10 11:38, pirms 5 gadiem
One Man Show! rakstīja: Lūk piemēŗs, itkā mierīgi varētu turēties pie amata, bet aiziet, jo ir sava pašcieņa. Nevis kā Latvijā, sākot ar LBS un beidzot ar politiku.
Šeit diezgan neprofesionāli tomēr, krīzes brīdi pameta. Tevis pieminētās situācijas ir, kad visi prasa atkāpties, bet pats varonis turas līdz pēdējam. Šeit tomēr neviens neprasīja un viņam īsti nepārmeta neiekļūšanu play off, jo traumu skaits bija iespaidīgs. Tai pat laikā ļoti svarīga vasara, kad ir jāturpina ieturētais kurss, nevis jāpieņem jauns vadītājs, kurš pēkšņi uzņems citu kursu.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-10 11:55, pirms 5 gadiem
Bija labs vilnis sezonas sakuma, bet tad tapa skaidrs ka lbj nebus vilcejs jo ir vecs vraks, top prospekts notraumejaas, komanda sabruka. Domaju ka MJ saprata ka nekadus panakumus negus, kada jega tada kalibra speletajam (best PG of all time) pist sev nervus? Tagad LeGM vares savakt kadu all star pleijeri un suukaat taapat kaa sogad, neredzu nekadus variantus LAL but contender komandai

  +2 [+] [-]

, 2019-04-10 11:58, pirms 5 gadiem
Pieļauju, ka tas saistīts ar veselību.. Darbā pārāk liels stress...?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 12:16, pirms 5 gadiem
sapnis rakstīja: Nu baigi jokaini.. Tomēr tik svarīga vasara un ja izdodas dabūt AD, tad viss vēl ir kārtībā..
šodien jāatzīst NBA ir daaaaaudz ziņu
Ja AD/Pels būtu kaut mazākā nodoma viņu atdot LAL, tad tas būtu izdarīs jau sezonas laikā. Ja to neizdarīja, tad skaidrs, ka izvēlēts ir Bos piedāvājums, un LAL nekas nespīd.

  +2 [+] [-]

, 2019-04-10 12:19, pirms 5 gadiem
Raitcha rakstīja: Pieļauju, ka tas saistīts ar veselību.. Darbā pārāk liels stress...?
Pieļauju, ka tas drīzāk saistīts ar LBJ un "this town ain't big enough for both of us"

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 12:24, pirms 5 gadiem
LargeProfessor rakstīja: Bija labs vilnis sezonas sakuma, bet tad tapa skaidrs ka lbj nebus vilcejs jo ir vecs vraks, top prospekts notraumejaas, komanda sabruka. Domaju ka MJ saprata ka nekadus panakumus negus, kada jega tada kalibra speletajam (best PG of all time) pist sev nervus? Tagad LeGM vares savakt kadu all star pleijeri un suukaat taapat kaa sogad, neredzu nekadus variantus LAL but contender komandai
Tieši tā! Un tās "vājprātīgās" ziņas sezonas vidū, ka LAL būtu pat izdevīgi aiztreidot LBJ vairs nemaz tik vājprātīgās. Ar LBJ Leikeriem nespīd nekas. Top veči līgā, kas tagad būs brīvie aģenti, jau minēja, ka ar Lebronu nespēlēs. Kā arī viņš pats vairs neko īsti nevar. Stati jau arī šoseznon viņam labi, bet neko tas nedod. Vēl jo vairāk, ar Pelicans lāča pakalpojumu, publicējot ko Lakers deva pretī par AD, ir skaidrs, ka komandā atmosfēra ir zem katras kritikas.
Tātad, jaunajam GM ieteiktu mainīt prom LBJ un sāk visu no nulles. Jaunie Lakers čaļi ir diezgan perspektīvi jau tagad, iespējams arī Lonzo atvērsies.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 13:30, pirms 5 gadiem
Šaubos, vai kāda pārbūve būs, jo man liekas Magic ar šo gājienu skaidri parādīja, ka Jenny un pārējie ir pārāk mīksti un iesīkstējuši. Magic jau darīja visu, kas viņa spēkos aktivitātes ziņā. Ja godīgi pie vainas tā Nola vadība, kas ir sadomājusies ka grib nezin ko pret AD.
Bet tas, kur nonāk LJ uzreiz kāds aiziet prom, tas arī fakts. Tādu grandu kā LJ ir jāizmanto, un LAL vajadzēja būt kā minimums playoffos.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-10 13:58, pirms 5 gadiem
Gan jau Magic pats nekur nebutu gajis. Sobrid realaka teorija, kas cirkulee ir, ka Magic iestaajaas par Voltona nomainu pec sezonas, bet Voltonam pieder Dzinijas atbalsts un vina pateikusi, ka Voltons paliks.
Lidz ar to, diezgan saprotami, ja Magic nevar buvet komandu uz saviem nosacijumiem un viiziju, kas cits atliek kaa aiziet..

     [+] [-]

, 2019-04-10 14:29, pirms 5 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Gan jau Magic pats nekur nebutu gajis. Sobrid realaka teorija, kas cirkulee ir, ka Magic iestaajaas par Voltona nomainu pec sezonas, bet Voltonam pieder Dzinijas atbalsts un vina pateikusi, ka Voltons paliks.
Lidz ar to, diezgan saprotami, ja Magic nevar buvet komandu uz saviem nosacijumiem un viiziju, kas cits atliek kaa aiziet..
Man šķiet muļķīgi paturēt Voltonu, bet atkal, reāli padomājot, komandā, kurā ir LBJ, vajag kaut kādu pārcilvēku treneri, kādu kas var reāli pateikt, lai LBJ pastāv pie ratiem. Vienīgie, kas nāk galvā, būtu Čaks Dailijs - bijušais Detroit Bad Boys treneris, bet, diemžēl, viņš jau kādu laiku nav starp mums. Vēl uz ko tādu spējīgs būtu Fils Džeksons pirms 10-15 gadiem, šobrīd jau viņš ir pārāk novecojis. Vēl varbūt Maiks Kržiževskis, bet viņš jau sen ir teicis, ka uz NBA nenāks. NU, tad pēdējais no variantiem ir Gregs Popovičs, bet tad jau drīzāk LBJ aizietu uz Spurs, nekā Pops nāktu uz Lakers

     [+] [-]

, 2019-04-10 14:29, pirms 5 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Gan jau Magic pats nekur nebutu gajis. Sobrid realaka teorija, kas cirkulee ir, ka Magic iestaajaas par Voltona nomainu pec sezonas, bet Voltonam pieder Dzinijas atbalsts un vina pateikusi, ka Voltons paliks.
Lidz ar to, diezgan saprotami, ja Magic nevar buvet komandu uz saviem nosacijumiem un viiziju, kas cits atliek kaa aiziet..
Magic Johnson reportedly could have fired Los Angeles Lakers head coach Luke Walton before he elected to step down as the team's president of basketball operations Tuesday.

Nezinu, kur tu rāvi tādu info.

     [+] [-]

, 2019-04-10 14:32, pirms 5 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Magic Johnson reportedly could have fired Los Angeles Lakers head coach Luke Walton before he elected to step down as the team's president of basketball operations Tuesday.

Nezinu, kur tu rāvi tādu info.
Nu un? Pēc tam pašu Magic atlaistu par tādu soli, ja īpašnieki gribētu.

     [+] [-]

, 2019-04-10 14:33, pirms 5 gadiem
bukacis rakstīja: Nu un? Pēc tam pašu Magic atlaistu par tādu soli, ja īpašnieki gribētu.
Chris Haynes of Yahoo Sports reported the news early Wednesday morning, noting Lakers owner Jeanie Buss granted Johnson permission to do so in part because Walton wouldn't "bulk up" his coaching staff.

Redz. Ir atļāvusi.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-10 15:38, pirms 5 gadiem
oho, tad kas notiks ar Voltonu? Basa jau itkā aizstāvēja, bet Maģiskais gribēja šo prom dabūt. Citur atkal runā, Kad Basa vairs arī neuzticas Voltonam, Īsta ziepju opera