Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vēl viena Covid-19 gadījuma dēļ Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" slēdz treniņbāzi

Rolands Eliņš

Vēl viena Covid-19 gadījuma dēļ Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" slēdz treniņbāzi
Džeilens Bransons, Kristaps Porziņģis un Maksi Klebers. Foto: USA Today Sports / Scanpix

NBA klubs Dalasas "Mavericks" slēdzis savu treniņbāzei, reaģējot uz otru pozitīvo Covid-19 testu komandā pāris dienu laikā.

Pirms pāris dienām Dalasas komandas sastāvā tika konstatēts pozitīvs Covid-19 tests vienam spēlētājam, kurš attiecīgi palika Denverā pašizolācijā, tāpat kā to darīja divas viņa kontaktpersonas. Denverā palika Džeilens Brunsons, Dorians Finijs-Smits un Džošs Ričardsons, taču publiski netiek nosaukts, kurš tieši no viņiem bijis ar pozitīvu testu.

Šodien "Athletic" vēsta, ka karantīnā nonācis arī "Mavericks" spēlētājs Maksi Klebers un komandā konstatēts vēl viens Covid-19 inficēšanās gadījums. Attiecīgi no minētajiem četriem spēlētājiem saslimuši divi, taču nav nosaukti viņu vārdi.

Reaģējot uz notikušo, "Mavericks" pieņēmusi lēmumu slēgt savu treniņbāzi. Šodien gan komandai nemaz nebija paredzēts treniņš, ņemot vērā, ka tika aizvadīta spēle pret Orlando, bet rītdien jau gaidāms mačs pret Ņūorleānu. Dalasas medija "Mornings News" informācija liecina, ka šobrīd nav skaidrības, kad "Mavericks" varētu atsākt treniņus.

"Mavericks" treniņu sakarā jāatzīmē, ka savai sezonas debijai tuvojas Kristaps Porziņģis, kurš šosezon vēl nav spēlējis, taču komandas galvenais treneris Riks Kārlails bija paredzējis, ka tas varētu notikt nākamās nedēļas laikā.

"Athletic" norāda, ka Kleberam karantīnā būs jāpavada 10-14 dienas. Visiem karantīnā nonākušajiem spēlētājiem pirms atgriešanās jāizpilda konkrēti NBA protokola punkti, un ar vienkārši negatīva Covid-19 saņemšanu nepietiks.
"Mavericks" sezonas sākumā guvusi piecas uzvaras deviņās spēlēs, bet šobrīd palikusi bez četriem rotācijas spēlētājiem. Ričardsons vidēji spēlē laukumā pavadīja 32.5 minūtes un guva 13.8 punktus, Brunsonam līdz šim 19.1 minūtē 11.1 punkts, virs 25 minūtēm vidēji spēlē "Mavericks" izmantoja arī Kleberu un Finniju-Smitu.

Izmantotie resursi:
https://www.dallasnews.com/sports/m...

     [+] [-]

, 2021-01-10 19:48, pirms 3 gadiem
Es nesaprotu- ASV vakcinēt sāka cik- mēnesi atpakaļ? NBA un NHL nevar novakcinēt visus un miers?

  +2 [+] [-]

, 2021-01-10 19:59, pirms 3 gadiem
es te biju rakstīja: Es nesaprotu- ASV vakcinēt sāka cik- mēnesi atpakaļ? NBA un NHL nevar novakcinēt visus un miers?
Vakcinēti pa to mēnesi ir ap 500k cilvēki tikai.
Neviens nedos vnk tāpat potes profesionālajiem sportistiem.

     [+] [-]

, 2021-01-10 20:01, pirms 3 gadiem
Fantastiski tas codic ''treisings'' strādā..Ja viens saslimst komandā liekat taču visu komandu karantīnā un to ar kuru spēlēja pēdējie.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-10 20:27, pirms 3 gadiem
es te biju rakstīja: Es nesaprotu- ASV vakcinēt sāka cik- mēnesi atpakaļ? NBA un NHL nevar novakcinēt visus un miers?
sportisti nav prioritāte. ārsti un vecie krabji ir prioritāte

     [+] [-]

, 2021-01-10 20:31, pirms 3 gadiem
Bostonietis rakstīja: Fantastiski tas codic ''treisings'' strādā..Ja viens saslimst komandā liekat taču visu komandu karantīnā un to ar kuru spēlēja pēdējie.
Tik triviāli gan nesanāks. Man pazīstamam bija kovids un viņa sieva kas gulēja vienā gultā visu šo laiku tā arī neaplipinājās. Vīruss un tā izplatība nav tik vienkārša kā 2+2=4. Tāpēc arī tik daudz neizpratnes no cilvēku puses soc tīklos.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-10 20:38, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Tik triviāli gan nesanāks. Man pazīstamam bija kovids un viņa sieva kas gulēja vienā gultā visu šo laiku tā arī neaplipinājās. Vīruss un tā izplatība nav tik vienkārša kā 2+2=4. Tāpēc arī tik daudz neizpratnes no cilvēku puses soc tīklos.
Nu tas ir reāls 50/50
Cerēt un gaidīt,ka nebūs aplipināts.Viņi tiešām cerēja uz to ka Brunsons/Jrich/DFS ka viens no viņiem neaplipināja citus ir diezgan muļķīgi.
Ja pirms sezonas un pēdējo nedēļu rakstiem likās,ka te būs nenormālā Staļina kārtība un visi būs nenormāli ierobežoti.Realitātē te viss ir aizgājis šausmīgā pašplūsmā.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-10 21:22, pirms 3 gadiem
es te biju rakstīja: Es nesaprotu- ASV vakcinēt sāka cik- mēnesi atpakaļ? NBA un NHL nevar novakcinēt visus un miers?
potes, kuras nav pārbaudītas? tāpat visiem būs jāizslimo ar to vīrusu un būs imunitāte nevis potēt, kas ir izgatavots pāris mēnēšu laika.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-10 21:34, pirms 3 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: sportisti nav prioritāte. ārsti un vecie krabji ir prioritāte
nuuu, es gan teiktu, ka visā šajā pasākumā bizness (ekonomika) ir prioritāte

     [+] [-]

, 2021-01-10 21:35, pirms 3 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: potes, kuras nav pārbaudītas? tāpat visiem būs jāizslimo ar to vīrusu un būs imunitāte nevis potēt, kas ir izgatavots pāris mēnēšu laika.
neviens normals sportists neies risket ar to indi vinjiem imun sistema laba vieglak izslimot 10 dienas pasedet karantina un maukt talak a no potes var noraut sekas kas vilksies lidzi visa muzha garuma

     [+] [-]

, 2021-01-10 22:37, pirms 3 gadiem
abs-1982 rakstīja: neviens normals sportists neies risket ar to indi vinjiem imun sistema laba vieglak izslimot 10 dienas pasedet karantina un maukt talak a no potes var noraut sekas kas vilksies lidzi visa muzha garuma
Nav jau tā,ka pilnīgi visi sportisti izsprūk sveikā.Tas pats Mo Bamba mēnešiem čakarējās ar komplikācijām un 2-3 nedēļas atpakaļ koledžas čalis saļima laukumā pēc kovida izslimošanas sekām.