Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lamelo Bols pēc sava pirmā triple-double : "Zinu, uz ko esmu spējīgs"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Lamelo Bols pēc sava pirmā triple-double : "Zinu, uz ko esmu spējīgs"
Lamelo Bols un Trejs Jangs. Foto:AP/Scanpix.

Lamelo Bola pārstāvētā Šarlotes "Hornets" šonakt izcīnīja uzvaru pret Atlantas "Hawks" ar 113:105. Liels nopelns šajā panākumā bija tieši Bolam, kļūstot par jaunāko spēlētāju NBA vēsturē, kuram izdevies tikt pie triple-double.

2020. gada drafta trešais numurs izcēlās ar 22 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un 11 rezultatīvām piespēlēm. "Zinu, uz ko esmu spējīgs. Iepriekšējā spēlē arī biju ļoti tuvu triple-double, tomēr neuztraucos par to. Biju pārliecināts, ka tas notiks," par savu sniegumu izteicās Lamelo.

"Viņš var gan piespēlēt, gan izcīnīt atlēkušo bumbu, turklāt Lamelo ir gudrs spēlētājs. Iegūstot arvien lielāku spēļu pieredzi, viņš kļūs tikai labāks," pozitīvus vārdus veltīja Atlantas "Hawks" līderis Trejs Jangs. Savukārt "Hornets" galvenais treneris Džeimss Borego izteicās, ka viņam ļoti patīk Bola enerģija un pārliecība.

Interesanti, ka naktī uz sestdienu tika aizvadīts brāļu Bolu duelis, kurā arī Lamelo bija tuvu savam pirmajam triple-double. Viņam pietrūka tikai viena atlēkusī bumba, lai jau mačā pret savu brāli uzstādītu jaunu NBA rekordu. Pēc šīs spēles savus komentārus sniedza abu tēvs Lavārs: "Viņi joprojām nespēlē tā, kā to savulaik esmu mācījis. Tomēr abu komandas biedri nav pietiekami spēcīgi un pārliecināti, lai viņi varētu sasniegt iespaidīgu statistiku," kritiku veltīja Lavārs, cerot, ka drīzumā Boli varēs spēlēt vienā komandā. Spilgto basketbolistu tēvs domā, ka abi varētu vidēji spēlē gūt vismaz 30 punktus, 15 piespēles un 19 atlēkušās bumbas.

Lamelo sezonu iesācis ar vidēji gūtiem 12,8 punktiem, 6,3 atlēkušajām bumbām, kā arī 5,9 rezultatīvajām piespēlēm, savukārt Lonzo guvis vidēji 12,4 punktus, atdevis 4,4 rezultatīvās piespēles, kā arī izcīnījis 4,3 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...
https://www.foxsports.com/stories/n...

     [+] [-]

, 2021-01-10 14:34, pirms 3 gadiem
Šis puisis mani patīkami pārsteidz, atšķirībā no Dāvja pagaidām, kurš nevar ne iemest, ne atlēcošo bumbu rokā noturēt!

     [+] [-]

, 2021-01-10 15:12, pirms 3 gadiem
NBA beidzot ir pievienojusies Lavaram Bolam.