Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

"Celtics" aizmaina Raitu uz "Suns", gatavojas aizmainīt arī Grīnu

"Celtics" aizmaina Raitu uz "Suns", gatavojas aizmainīt arī Grīnu
Džefs Grīns (no kreisās) un Teišons Prinss tuvākajā laikā apmainīsies ar darba vietām
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics" aizvadītajā naktī vienojās par maiņas darījumu ar Fīniksas "Suns", kā rezultātā Brendans Raits pārcēlies uz Fīniksu. "Celtics" komanda praktiski panākusi vienošanos par Džefa Grīna aizmainīšanu uz Memfisas "Grizzlies".

"Suns" neatdeva nevienu spēlētāju, bet gan Minesotas "Timberwolves" drafta izvēli un maiņas izņēmumu ("trade exception"). Raits Bostonas komandā nonāca pagājušā gada decembrī, kad tika iesaistīts Reižona Rondo maiņas darījumā. Pārstāvot "Celtics" krāsas, Raits paspēja piedalīties astoņās spēlēs, kurās vidēji guva 3,3 punktus, kā arī izcīnīja 2,1 atlēkušo bumbu.

Šajā nedēļas nogalē var notikt maiņas darījums starp "Celtics", "Grizzlies" un Ņūorleānas "Pelicans". Darba nedēļas gaitā parādījās informācija, ka Memfisa vēlas pastiprināties ar uzbrucēju, un galvenie kandidāti bija Luols Dengs no Maiami "Heat" un Džefs Grīns.

Lai iegūtu Grīnu, "Grizzlies" nāksies atdot Teišonu Prinsu un drafta izvēli, bet "Pelicans" uz Bostonu plāno sūtīt Džonu Selmonsu. Turpmāk "Grizzlies" krāsas bez Grīna, visticamākais, pārstāvēs arī Rass Smits, bet "Pelicans" šī darījuma rezultātā iegūs Kvinsiju Pondeksteru.

Džefs Grīns šajā sezonā vidēji mačā guvis 17,6 punktus, kā arī izcīnījis 4,2 atlēkušās bumbas. Teišons Prinss, kuram šis ir pēdējais līguma gads, 25 spēļu laikā vidēji guvis 7,4 punktus un ticis pie 3,2 atlēkušajām bumbām.

Kvinsijs Pondeksters savas karjeras pirmo sezonu pavadīja tieši Ņūorleānas komandā, bet šosezon vidēji spēlē gūst 4,5 punktus un izcīna 1,9 bumbas zem groziem. Vidēji spēlē gūtie 2,3 punkti ir Džona Selmonsa šīs sezonas rādītājs, bet Rass Smits vidēji spēlē gūst tikai 0,8 punktus.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports - News, Scores, Standings,...
Boston Celtics | Boston Celtics Team News


, 2015-01-10 11:04, pirms 9 gadiem
"Suns" neizmantoja maiņas izņēmumu.
, 2015-01-10 11:08, pirms 9 gadiem
Jeff Green nākamā sezona ir spēlētāja opcija

Memphisa iet uz visu banku, jo uz nākamo sezonu maz līgumu ar spēlētājiem

Bostonai gan joprojām nav izdevies atbrīvoties no Gerrald Wallace ar 10mio USD līgumu vēl uz nākamo sezonu
, 2015-01-10 11:57, pirms 9 gadiem
Būs interesanti, ja Grīns nonāks Memfisā. Uzbrukumu viņiem vajag pastiprināt, un Grīns ir ļoti labs uzbrukumā. Vienīgais kā Grīns iederēsies aizsardzībā, nav viņš izteikti labs šajā jomā.
, 2015-01-10 12:11, pirms 9 gadiem
Emka3-95 rakstīja: mainam visus uz izķeršanu davai nākamo lai treido turneru ,wallace,Smart,Olynic b**a ko vel mošk vel relocate vispār Celtics prom no Bostonas nafig mums viņus tur vajag dzīvotu Bostonā es uz sūdu dakšas Denijam pautus iznīcinātu
nolaid tvaiku, Celtics or pārbūves procesā/ Viesas komandas ir gājušas tam cauri.
, 2015-01-10 12:11, pirms 9 gadiem
Grīns JAU ir Memfisas sastāvā, tas ir oficiāli apstiprināts
Report: Grizzlies get Green from Celtics...
Slēpts komentārs: Žoriks Vartanovs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-01-10 14:16, pirms 9 gadiem
Vot Grīns Memfisā. To galīgi man nevajadzēja... Tā jau viņi sīksti... Apgrūtinās kareivju ceļu pretim čempionu titulam..
, 2015-01-10 14:29, pirms 9 gadiem
Žoriks Vartanovs rakstīja: Nacionālā Bordeļa Asociācija. Spēletāji tiek tirgoti ka ielenes, un izmestas ka vecas rotaļlietas. Kāds ir paprasījis viņu viedokli, uz kurieni viņi vēlas iet ? Viss tas ir legālā cilvēktirdzniecība!
Futbolā vismaz futbolists var izvēlēties no piedāvajumiem!
Ja kas līgumus var noslēgt ar no trade cause jeb ja komanda tevi cenšas aizmainīt tad tu vari tam nepiekrist un viss, bet tas ir star spēlētājiem. Lkm pēdējais tāds bija KG. Un vsp ko tu te pinkšķi ?
, 2015-01-10 15:02, pirms 9 gadiem
Žoriks Vartanovs rakstīja: Nacionālā Bordeļa Asociācija. Spēletāji tiek tirgoti ka ielenes, un izmestas ka vecas rotaļlietas. Kāds ir paprasījis viņu viedokli, uz kurieni viņi vēlas iet ? Viss tas ir legālā cilvēktirdzniecība!
Futbolā vismaz futbolists var izvēlēties no piedāvajumiem!
šī nav kērlinga nodaļa.
, 2015-01-10 17:01, pirms 9 gadiem
LakerForever rakstīja: Ja kas līgumus var noslēgt ar no trade cause jeb ja komanda tevi cenšas aizmainīt tad tu vari tam nepiekrist un viss, bet tas ir star spēlētājiem. Lkm pēdējais tāds bija KG. Un vsp ko tu te pinkšķi ?
Ne jau star playeriem. Bet spēlētājiem, kas var diktēt noteikumus. Ja kāds ar savu miljona līgumu kādam ir baigi vajadzīgs, tad jau arī var pieprasīt, tikai tad atradīs citu, jo neviena komanda tādu līgumu negrib.
, 2015-01-10 19:07, pirms 9 gadiem
Grizlizzlies škiet atrisināja savu vislielāko (vienīgo?) vājību... Grīns ir diezgan underrated, un noteikti viens no labākajiem SF visā līgā.
, 2015-01-10 21:44, pirms 9 gadiem
ventilators rakstīja: Grizlizzlies škiet atrisināja savu vislielāko (vienīgo?) vājību... Grīns ir diezgan underrated, un noteikti viens no labākajiem SF visā līgā.
Lebrons, Durants, Melo, Dengs, Batums, Ariza, Parsons, Heivards, Gejs, Lenards. Bet nu tālu nav arī.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
8

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.