Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Batlers un Deiviss - NBA nedēļas labākie spēlētāji

Batlers un Deiviss - NBA nedēļas labākie spēlētāji
Entonijs Deiviss un Kristaps Porziņģis. Foto: Vernon Bryant / dallasnews.com

Nacionālajā basketbola asociācijā par aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem nosaukti Džimijs Batlers no Maiami "Heat" un Entonijs Deiviss no Losandželosas "Lakers".

Džimijs Batlers aizvadītajā nedēļā sakrāja divus "triple-double" un palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs uzvaras četrās spēlēs. Vienīgais zaudējums tika piedzīvots pret Bostonas vienību, kamēr pret Vašingtonu, Toronto un Čikāgu tika izcīnītas uzvaras.

Batlers visās spēlēs iemeta 22 punktus, vidēji sakrājot 27.5 punktus un 8.5 rezultatīvas piespēles. Batleram, kurš "Heat" pievienojās tikai šovasar, šī ir pirmā nedēļas MVP balva kopš 2017. gada pavasara un ceturtā karjerā kopumā.

Savukārt Rietumu konferencē par labāko nosaukts līgas līdervienības Losandželosas "Lakers" uzbrucējs Entonijs Deiviss. Viņš aizveda "Lakers" līdz četrām uzvarām četrās spēlēs, turklāt trīs uzvaras bija ar vismaz 17 punktu pārsvaru.

Deiviss aizvadītajā nedēļā guva vidēji 35 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas vidēji spēlē. Viņš izcēlās ar 39 gūtiem punktiem pret Portlendu, savukārt pret Minesotu Deiviss iemeta 50 punktus, trāpot 20 no 29 metieniem no spēles.

Deivisam šī ir sezonas otrā nedēļas MVP balva un sestā viņa karjerā.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/article/2019/12...


, 2019-12-10 08:30, pirms 4 gadiem
"Batlers visās spēlēs iemeta 22 punktus, vidēji sakrājot 27.5 punktus"!!
, 2019-12-10 09:08, pirms 4 gadiem
Prieks par Batleru. Vispār Maiami pašlaik ir viena no skatāmākajām komandām, jaunie Nunns ar Herro Batlera vadībā vien ir ko vērti.
P.S. Deivisam laurus jādala uz pusi ar Lebronu, bez viņa nekas nebūtu.
Kristaps Porziņģis cenšas apturēt Keilebu Martinu. Foto. USA Sports Today. Scanpix
7

Porziņģim vāja metienu precizitāte, "Heat" ar trejaču rekordu nokārto līdzsvaru sērijā

Otro spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Tā ar 101:111 piekāpās Maiami "Heat", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu pirmās kārtas sērijā (1-1). Porziņģis spēli noslēdza ar sešiem gūtajiem punktiem.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.