Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Portlenda bez Fernandeza vismaz mēnesi

Portlenda bez Fernandeza vismaz mēnesi
Rūdijs Fernandezs
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Portlendas "Trail Blazers" palicis bez spāņu aizsarga Rūdija Fernandesa, kuram veikta muguras operācija. Tiek prognozēts, ka Fernandezs izlaidīs nākamās četras līdz sešas nedēļas.

Otrdienas pēcpusdienā Rūdijam Fernandezam tika veikta muguras operācija, pēc kuras spēlētāju sagaida četru līdz sešu nedēļu ilgs atveseļošanās periods. Fernandezs jau bija izlaidis iepriekšējās divas "Trail Blazers" spēles, bet pēc atkārtotas apskates tika nolemts par operācijas nepieciešamību. Pēc pašreizējām prognozēm 24 gadus vecais spāņu aizsargs atgriezīsies janvāra vidū, kas nozīmētu izlaistas aptuveni 15-17 spēles.

Šosezon Fernandezs piedalījies 20 spēlēs, vidēji gūstot 8,6 punktus un atdodot 2,2 rezultatīvas piespēles. Fernandezs ir jau septītais "Trail Blazers" pārstāvis, kam šosezon tiek veikta operācija. Pirmdien no ierindas uz visu sezonu izgāja centrs Gregs Odens.

Izmantotie resursi:
oregonlive.com

     [+] [-]

, 2009-12-09 23:56, pirms 14 gadiem
Tai komandai neiet ..

     [+] [-]

, 2009-12-10 16:57, pirms 14 gadiem
žēl, pēc traumas iespējams švakāk dankos