Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Vebsteram kājas savainojums

Vebsteram kājas savainojums
Martels Vebsters
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Portlendas ''TrailBlazers'' uzbrucējs Martels Vebsters pirmssezonas pārbaudes mačā pret Sakramento ''Kings'' traumēja kreiso kāju. Pagaidām vēl nav zināms atveseļošanās procesa ilgums.

Zīmīgi, ka kreisās kājas lūzumu 21 gadu vecais basketbolists guva spēles laikā, taču sāpes sajuta tikai pēc aizvadītā mača. Pēc veiktās rentgena apskates tika konstatēts, ka viens no kreisās kājas kauliem piedzīvojis lūzumu.

''Blazers'' kluba pārstāvji sarunā ar presi uzsvēra, ka Vebstera stāvoklis tiks novērtēts nedaudz vēlāk. Pēc tam tiks pieņemts lēmums par ārstēšanas metodēm, bet joprojām vēl nav skaidrs, cik ilgi Vebsteram nāksies iztikt bez basketbola.

Spēlē pret Sakramento ''Kings'' uzbrucējs laukumā pavadīja nepilnas 27 minūtes, gūstot 15 punktus (labākais rādītājs komandā) un izcīnot sešas atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
Associated Press


, 2008-10-09 18:57, pirms 16 gadiem
Diezgan nopietns zaudeejums, kaut gan ir rudy.
, 2008-10-09 19:06, pirms 16 gadiem
dzelzs viirs ja salauza un nejuta.
, 2008-10-09 20:03, pirms 16 gadiem
Atceros neilgi pirms šā atgadījuma ar Webstera kājā Outlaw tiecis trenerim, ka vēlās būt starta pieciniekā nevis mainīt Websteru!( to lasīju espn.com - rumors) Sapņi piepildās, tikai žēl ka tā!
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
3

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.