Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"76ers" līderim Simonsam tiks veikta operācija, sezona, visticamāk, beigusies

Rolands Eliņš

"76ers" līderim Simonsam tiks veikta operācija, sezona, visticamāk, beigusies
Bens Simonss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NBA kluba Filadelfijas „76ers” spēlētājs Bens Simonss guvis ceļgala traumu, kuras novēršanai būs nepieciešama operācija. Lai arī klubs teorētiski neizslēdz viņa atgriešanos laukumā vēl šosezon, visticamāk, „76ers” nāksies iztikt bez viņa palīdzības.

Bens Simonss traumu guva spēlē pret Vašingtonas „Wizards”, kad viņa ceļgala kauls izkustējās no vietas un radīja nepatīkamas sekas. Lai tiktu ar tām galā, Simonsam drīzumā tiks veikta ceļgala operācija, kas, visticamāk, notiks ārpus NBA burbuļu Orlando.

Simonsam nav noteikts atgriešanās termiņš, taču ESPN ziņo, ka šosezon viņa atgriešanās laukumā ir mazticama. Par to varēs runāt tikai tad, ja „76ers” bez viņa spēs aizcīnīties tālu NBA izslēgšanas spēlēs un attiecīgi pagarināt savu sezonu, taču komandā valda noskaņojums, ka „play-off” būs jāaizvada bez Simonsa.

24 gadus vecais Austrālijas spēlētājs Simonss šosezon izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 16.4 punktiem, 7.8 atlēkušajām bumbām un 8.0 rezultatīvām piespēlēm. Viņš ir universāls spēlētājs, kurš NBA ienāca kā atlētisks saspēles vadītājs, bet tagad ticis iespēlēts spēka uzbrucēja pozīcijā. Simonsa iztrūkums Filadelfijai būs ļoti svarīgs aizsardzībā, kamēr uzbrukumā komandai būs daudz vairāk jāpaļaujas uz Žoela Embīda spējām.

„76ers” ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, taču ir ar labām iespējām pakāpties līdz pat ceturtajai vietai, kas ir tikai vienu uzvaru priekšā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...