Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

NBA diskvalificē Bīzliju uz piecām spēlēm, Hiberts strādās par "76ers" treneri

NBA diskvalificē Bīzliju uz piecām spēlēm, Hiberts strādās par "76ers" treneri
Maikls Bīzlijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija paziņojusi, ka par līgas anti-dopinga noteikumu pārkāpšanu uz piecām spēlēm diskvalificēts Maikls Bīzlijs, kurš šosezon spēlēja Losandželosas „Lakers” sastāvā, bet šovasar apsver iespēju pārcelties uz Ķīnu. Savukārt bijušais Indiānas „Pacers” centrs Rojs Hiberts iekļauts „76ers” treneru sistēmā, kur strādās pie spēlētāju attīstības.

30 gadus vecais Maikls Bīzlijs NBA pārstāvējis septiņus klubus, ieskaitot spēlēšanu kopā ar Kristapu Porziņģi „Knicks” sastāvā, un savā karjerā viņam nav trūcis skandālu ārpus basketbola laukuma, vairākkārt tiekot pieķertam ar narkotiskajām vielām. Nu līgas vadība paziņojusi, ka viņam piespriesta piecu spēļu diskvalifikācija par aizvadītajā sezonā reģistrētu pārkāpumu.

Bīzlijs iepriekšējo NBA sezonu sāka „Lakers” sastāvā kopā ar Lebronu Džeimsu un piedalījās 26 spēlēs, vidēji gūstot septiņus punktus. Februārī viņš tika aizmainīts uz „Clippers”, taču uzreiz arī atlaists un sezonu pabeidza Ķīnā. Arī šovasar Ķīnas klubs „Guangdong Souther Tigers” viņam piedāvā līgumu par apmēram pieciem miljoniem dolāru, ko gan Bīzlijs vēl nav pieņēmis. NBA piespriestā diskvalifikācija, protams, neattiecas uz citām līgām.

Tikmēr „The Athletic” vēsta, ka NBA atgriežas Rojs Hiberts, 32 gadus vecais centra spēlētājs, kurš vairākas sezonas no 2008. līdz 2015. gadam bija „Pacers” pamatcentrs un palīdzēja komandai divreiz iekļūt konferences finālā. Hiberts NBA nav spēlējis kopš 2017. gada sākuma, bet par savas karjeras beigām paziņoja pirms gada. Tagad viņš atgriežas līgā kā treneris un iekļauts Filadelfijas „76ers” sistēmā, kur strādās spēlētāju attīstības nodaļā.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/michael-be...
https://twitter.com/ShamsCharania/s...


, 2019-08-09 23:28, pirms 5 gadiem
konkrētāk - par zāles pīpāšanu. Kāds pārsteigums
, 2019-08-09 23:51, pirms 5 gadiem
Ķīnā viņš nopelna daudz vairāk kā NBA!
Bems Adebajo un Demārs Derouzens. Foto: AFP/Scanpix
3

"Heat" bez Batlera uzvar "Bulls" un pirmajā kārtā spēkosies ar Porziņģi un "Celtics"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noskaidrota tā komanda, kas izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā spēlēs pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Bostonas "Celtics". Par šo komandu kļuvusi Maiami "Heat", kas, neskatoties uz Džimija Batlera savainojumu, play-in noslēdzošajā spēlē uzvarēja "Bulls" ar 112:91.
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".