Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lenards beidzot runā: "Vienmēr atcerēšos Sanantonio!"

Andrejs Siliņš

Lenards beidzot runā: "Vienmēr atcerēšos Sanantonio!"
Kavai Lenards
Foto: Reuters / Scanpix

LETA. Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Kavai Lenards beidzot pārstājis klusēt un publiski pateicies viņa iepriekš pārstāvētajai Sanantonio "Spurs" organizācijai.

"Pēdējo nedēļu laikā ļoti daudz esmu domājis, lai pateiktu pareizos vārdus. Tas viss nonāk tikai pie viena vārda: Paldies! Es un mana ģimene vēlamies pateikties visai "Spurs" organizācijai un faniem, kā arī Sanantonio pilsētas iedzīvotājiem," citēts Lenards.

Pagājušajā sezonā Lenards veselības likstu dēļ aizvadīja tikai deviņas spēles. "Esmu priecīgs, ka manā karjerā ir bijuši kāpumi un kritumi. Šobrīd raugos jau uz nākamo savas dzīves posmu, bet es vienmēr atcerēšos Sanantonio," norādīja Lenards.

Basketbolistam ir spēkā līgums uz vēl vienu sezonu, kuras laikā viņš saņems 20,1 miljonu dolāru (17,3 miljonus eiro), bet nākamajā vasarā viņš var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu. Tiek spekulēts, ka tad Lenards varētu apvienoties ar Lebronu Džeimsu Losandželosas "Lakers" komandā, kur gan bijušais "Spurs" līderis vēlējies nonākt jau šovasar.

Lenards iepriekšējos gados bija neapstrīdams "Spurs" līderis. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt pirms gada viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

Vidēji karjeras laikā Lenards guvis 16,3 punktus, sakrājis 6,2 atlēkušās bumbas un atdevis 2,3 rezultatīvās piespēles. Tikmēr izslēgšanas spēlēs basketbolists izcēlies ar 16,5 punktiem, 7,3 atlēkušajām bumbām un 1,9 rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2018-08-09 20:00, pirms 6 gadiem
Ja pievienotos Lakers,tad Lebrons taa vien vareetu skaitiit gredzenus liidz pensijai un,ka tik beigaas Lebrons tiesaam kopaa ar deelu neuzspeelee Lakeros😎

  +2 [+] [-]

, 2018-08-09 22:21, pirms 6 gadiem
Vot saderam,ka kāds viņam to vēstuli uzrakstīja no viņas tā saucamās grupas

     [+] [-]

, 2018-08-10 08:21, pirms 6 gadiem
Runā? labi es saprotu ka citēts bet viņš pateica tik pat daudz cik es katru dienu pie pusdienu galda.

     [+] [-]

, 2018-08-10 11:08, pirms 6 gadiem
Lenards nekad nav bijis dižais pļāpa, un savā ziņā nav labi daudz runāt, žurnālisti pēc tam māk labi nostrādāt un uzrakstīt pavisam ko citu, ne to ko domājis spēlētājs! Un arī noraidīšana ļoti pareizs lēmums no viņa puses, pagaidija kamēr iestāsies miers un klusums ap viņu!

     [+] [-]

, 2018-08-10 11:39, pirms 6 gadiem
Lenards, vai viņa komanda vienkārši veica oficiālu paziņojumu ar standarta frāzēm, lai pieliktu punktu SAS pagātnei. Nekāda runāšana te nav.

     [+] [-]

, 2018-08-10 18:56, pirms 6 gadiem
Un ta ir runāšana? Viņš jau neko nepateica! Standarta paldies frāzes un viss.