Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Kurucs un Pasečņiks spēkojas NBA starpsezonas mačā

Aizvadītajā naktī NBA Vasaras līgā Bruklinas "Nets" pieveica Vašingtonas "Wizards" - 88:85. Lasvegasā mūsu basketbolisti Rodions Kurucs (#00) un Anžejs Pasečņiks (#54) guva pa septiņiem punktiem. Video: Latvieši NBA / ESPN
.

, 2019-07-09 13:51, pirms 5 gadiem
Kurucs šobrīd izskatās krietni nobriedušāks savos lēmumos uz laukuma, redzēs, kā izskatīsies sezonas gaitā.
, 2019-07-09 13:57, pirms 5 gadiem
Kurucs izskatās pēc NBA spēlētāja.
, 2019-07-09 14:03, pirms 5 gadiem
Nav jau tā, ka Pasečņiks izskatītos pēc pilnīgi nelietderīga spēlētāja. Ja būtu uzlabojis kautvai metienu precizitāti, tad NBA līgums būtu kabatā. Bet nu 2 no 10 sodiņiem ir sliktāk kā jebkuram vidusskolniekam kārtojot sporta ieskaiti. Pie tam AP ir viens no tiem spēlētajiem pret kuru bieži izdara pārkāpumus un ar sodiņiem vien viņš mierīgi varētu vākt vidēji 10 punktus spēlē.
, 2019-07-09 14:28, pirms 5 gadiem
Ja godīgi, viena no lietām, kas trūkst Andžam, tā ir fizuha un ātrākas rokas, kā arī metiens. Es viņā redzu potenciālo NBA džeku. Varat teikt, ko gribat, bet es domāju viņam iedos līgumu un nākamsezon spēlēs NBA. Kāpēc? Jo vēl vairāki mēneši priekšā, ar smagu darbu visas iepriekš minētās lietas var izmainīt. Liels plus, ka viņam ir laba metiena tehnika, sodus ar var izlabot viņam. Eiropā nemāk garos izmantot tā kā to dara NBA.
, 2019-07-09 14:39, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Ja godīgi, viena no lietām, kas trūkst Andžam, tā ir fizuha un ātrākas rokas, kā arī metiens. Es viņā redzu potenciālo NBA džeku. Varat teikt, ko gribat, bet es domāju viņam iedos līgumu un nākamsezon spēlēs NBA. Kāpēc? Jo vēl vairāki mēneši priekšā, ar smagu darbu visas iepriekš minētās lietas var izmainīt. Liels plus, ka viņam ir laba metiena tehnika, sodus ar var izlabot viņam. Eiropā nemāk garos izmantot tā kā to dara NBA.
Pāris mēnešos šuabos vai var kko krietni uzlabot un izlabot. Es drīzāk domāju ka viņam iedos divvirziena līgumu kāds NBA klubs, strādās ar viņu, viņš krās spēļu praksi G līgā un tad pēc gada skatīsies ko darīt, ja ir ievērojams progress tad līgumu pagarina vai kkā tā, ja ne, nu tad neko.

Vai arī uzaicinās uz pirmssezonas treniņnometni un tad lai pierāda ko var!
, 2019-07-09 14:48, pirms 5 gadiem
Bet kāpēc lai viņš nespēlē lielajā komandā? Izņemot Bryant es neredzu, ka kāds viņam būtu baigi priekšā?

sandis444444 rakstīja: Pāris mēnešos šuabos vai var kko krietni uzlabot un izlabot. Es drīzāk domāju ka viņam iedos divvirziena līgumu kāds NBA klubs, strādās ar viņu, viņš krās spēļu praksi G līgā un tad pēc gada skatīsies ko darīt, ja ir ievērojams progress tad līgumu pagarina vai kkā tā, ja ne, nu tad neko.

Vai arī uzaicinās uz pirmssezonas treniņnometni un tad lai pierāda ko var!
, 2019-07-09 15:56, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Ja godīgi, viena no lietām, kas trūkst Andžam, tā ir fizuha un ātrākas rokas, kā arī metiens. Es viņā redzu potenciālo NBA džeku. Varat teikt, ko gribat, bet es domāju viņam iedos līgumu un nākamsezon spēlēs NBA. Kāpēc? Jo vēl vairāki mēneši priekšā, ar smagu darbu visas iepriekš minētās lietas var izmainīt. Liels plus, ka viņam ir laba metiena tehnika, sodus ar var izlabot viņam. Eiropā nemāk garos izmantot tā kā to dara NBA.
Kas tās visiem pa domām par visiem spēlētājiem, ka vot redz pēkšņi mēneša laikā izlabos to, ko nav spējis salabot n-tos gadus? Tad jau par jebkuru amīti tā var pateikt.
, 2019-07-09 17:20, pirms 5 gadiem
Pasečniks sodiņus laikam pie Biedžas mācijās mest Ir ko pielikt,ja grib spēlēt NBA,jāizmanto savas iespējas,jābūt agresiivākam. Neiskatās,ka būtu pa gadu labāk palicis
, 2019-07-10 08:25, pirms 5 gadiem
Pasecnikam dunk funkcija ir diseiblota. Jau met no apakšas tā it kā baidītos iet uz sodiņa. Kāju darbība ir šausmīga palikusi. Ļoti ceru,ka tā nav taisnība, bet izskatās,ka pēdējo gadu lēmumi diemžēl šo spēlētāju ir norakstījuši viduvējību līmenī (es te nerunāju par NBA, tas pat nav Eirolīgas līmenis)
Džimijs Batlers. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix
4

Pārspēlē savainojumu guvušais Batlers nevarēs doties laukumā vairākas nedēļas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Maiami "Heat" uz vairākām nedēļām zaudējis savu līderi Džimiju Batleru, kurš duelī pret Filadelfijas "76ers" savainoja labās kājas ceļgala mediālo saiti.
Žoels Embīds un Džimijs Batlers. Foto: USA Sports Today/Scanpix
13

"76ers" trillerī nodrošina tikšanos ar "Knicks", Porziņģim pretī stāsies "Heat" vai "Bulls"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas divas Austrumu konferences play-in spēles. Pirmajā no tām uzvarēja Filadelfijas "76ers", kas ar 105:104 pārspēja Maiami "Heat", tādējādi nodrošinot septīto vietu konferencē, savukārt par astoto vietu konferencē spēkosies otrā play-in pāra uzvarētāja Čikāgas "Bulls un Maiami "Heat".
Džontejs Porters (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
14

Spēlmanis Porters saņem mūža diskvalifikāciju no NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par mūža diskvalifikācijas piespriešanu Toronto "Raptors" uzbrucējam Džontejam Porteram, kurš izdarījis likmes totalizatoros un nelegāli ietekmējis spēļu gaitu.