Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rondo: "Sagaidu, ka ar "Lakers" spēlēsim finālā"

Rondo: "Sagaidu, ka ar "Lakers" spēlēsim finālā"
Reižons Rondo
Foto: AP / Scanpix

"Dodiet Lebronam Džeimsam jebkuru komandu, jebkurus spēlētājus, tāpat kā jau astoņas iepriekšējās sezonas, un viņš nokļūst finālos," pēc pievienošanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Losandželosas "Lakers" sacīja Reižons Rondo.

"Mums varētu būt sastāvs ar pieciem bumbas turētājiem (angļu valodā - "ball-handlers") laukumā vienlaikus. Pieci puiši, kas var... izveidot situācijas un uzbrukumu viens otram, nevis spēlēt ar vienu dominējošu spēlētāju," savu cerību par "Lakers" nākamās sezonas spēles stilu pauda Rondo. "Mēs būsim ļoti daudzpusīgi un nedomāju, ka mūs būs iespējams noskautot un pieturēties pie spēles plāna, lai apturētu kādu konkrētu spēlētāju."

"Domāju, ka ir diezgan neprātīgi, ja iedomājies, ka varēsi pārspēt Goldensteitu ar metieniem. Viņi savu spēles stilu ir apliecinājuši un neviena cita komanda nespēj šajā elementā ar viņiem sacensties. Jādomā citus veidus, kā viņus apspēlēt. Domāju, ka centīsimies uzlauzt vajadzīgo kodu," pieredzējušais aizsargs bija optimistiski noskaņots par iespēju konkurēt ar "Warriors".

"Dodiet Lebronam Džeimsam jebkuru komandu, jebkurus spēlētājus, tāpat kā jau astoņas iepriekšējās sezonas, un viņš nokļūst finālos. Es sagaidu tieši to pašu," Rondo pauda uzskatu, ka "Lakers" jau nākamajā sezonā būs reāla čempiontitula pretendente.

32 gadus vecais Rondo parakstījis līgumu ar "Lakers" uz vienu sezonu par deviņiem miljoniem dolāru. Pagājušajā sezonā Ņūorleānas "Pelicans" rindās Rondo vidēji 26 minūtēs guva 8,3 punktus un atdeva 8,5 rezultatīvas piespēles. Izslēgšanas turnīrā Rondo 10,3 punkti, 12,2 piespēles, 7,6 atlēkušās bumbas un 1,4 pārtvertas bumbas. Tāpat izslēgšanas mačos Rondo no tālās distances meta ar sev neierasti augstu precizitāti, trāpot 42,1% trīspunktnieku.

Decembra beigās Rondo spēlē pret "Nets" atdeva 25 rezultatīvas piespēles, kļūstot tikai par septīto spēlētāju NBA vēsturē, kas vienā mačā spējis atdot tik daudz piespēļu.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/


, 2018-07-09 01:10, pirms 6 gadiem
Bals un Rondo varēs lieliski vadīt uzbrukumus un dalīt ar piespēlēm, jo šamējie metienos ir sudīgi. Kuzma, LeBrons, Ingrams varēs gūt punktus. Principa Lakeriem pass first saspēlnieki un domājams būs interesanti redzētu duetus laukuma.
, 2018-07-09 01:24, pirms 6 gadiem
Panemot Lebronu Lakers varetu teikt parstaj parbuvi un sak cinities.
Visdrizak Bolu mainis pret kadu gatavaku kapli.
Bija baumas ka pret Lenardu, bet SA Bolu negrib.
Tapat domaju ka Bolu aizmainis.
, 2018-07-09 01:28, pirms 6 gadiem
Šauboa vai sanāks Bolu aizmainīt, bet nu ceru, ka izdosies pret viņu dabūt kādu labu 3pts shooteri+saspēlnieku beņķim tik skaidrs, ka pie Bola būs vēl kkas jāpiemet, lai darījums izdotos
, 2018-07-09 01:33, pirms 6 gadiem
arvids1991 rakstīja: Panemot Lebronu Lakers varetu teikt parstaj parbuvi un sak cinities.
Visdrizak Bolu mainis pret kadu gatavaku kapli.
Bija baumas ka pret Lenardu, bet SA Bolu negrib.
Tapat domaju ka Bolu aizmainis.
Ja Bolu aizmainīs viņa sencim būs tāds aplauziens
, 2018-07-09 01:40, pirms 6 gadiem
Lonzo ir viena no sastāvdaļām topošajai vidēji 30 rezultatīvo piespēļu komandai
, 2018-07-09 02:09, pirms 6 gadiem
Diemžēl Bolam ir pievienotās vērtības - līgumi un arī fāteris. Viņa perfektā vieta varētu būt kkāda Nets vai Suns - vāji treneri, vājas komandas, normāli tirgi.

Bet fakts ir tāds, ka Rondo diez vai izvilks vairāk par 60 spēlēm.
, 2018-07-09 02:20, pirms 6 gadiem
He, šitie "domātāji", kas ar lielāko komandasbiedru daļu joprojām nav sazinājies un līdz septembrim neatradīsies kopējā treniņā.
, 2018-07-09 09:05, pirms 6 gadiem
Kāds fināls?
GSW Rondo jau nopēra 2 kārtā!
LAL max konfas fināls!
GO GSW!
, 2018-07-09 09:33, pirms 6 gadiem
Ar šo sastāvu kas pašlaik ir lakeriem.maksimums 2 kārta.
, 2018-07-09 10:05, pirms 6 gadiem
Kas par muļķībām Šaubos, vai viņi vispār iekļūs playoffos, jo atšķirībā no Austrumiem, šeit cīnās par katru uzvaru
, 2018-07-09 11:24, pirms 6 gadiem
nauris_noviks_1597536250362113 rakstīja: Ar šo sastāvu kas pašlaik ir lakeriem.maksimums 2 kārta.
Un kada vaina ?salidzinot ar to ka netika iepriekš plovos ,ari tas butu teicami ...
, 2018-07-09 12:05, pirms 6 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Ja Bolu aizmainīs viņa sencim būs tāds aplauziens
Kurš ņems spēlētaju, kas ir izteicies, ka nekur citur nespēlēs?? Atdot ko labu pret jauno spelētaju, kas izaugot tāpat no tavas komandas 100% aiziet - neprāts
, 2018-07-09 12:29, pirms 6 gadiem
Robis rakstīja: Kurš ņems spēlētaju, kas ir izteicies, ka nekur citur nespēlēs?? Atdot ko labu pret jauno spelētaju, kas izaugot tāpat no tavas komandas 100% aiziet - neprāts
Nespēlēs, jo piņņa uznāks, nostaļģija? Nekur jau neliksies, būs vien jāspēlē. Savulaik tādas asaras lēja brāļi Morris, Markief un Marcus. Sita kāju pie zemes, ka nedrīkstot viņus šķirt, ka sabotēs un nespēlēs nekur šķirti. Bet, dzīve visu noliek pa vietām - katrs atradis sev nišu un vairs neraud, ka nav vienā komandā dvīņi.
Tāpat būs arī ar Bollu ģimenīti, kad samainī Lonzos. Neticu gan, ka šosezon. Bet nu nav Bolls franšīzes spēlētājs, pamainīs klubus vēl vairākkārtīgi, kamēr atradīs savu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-09 16:01, pirms 6 gadiem
cobham rakstīja: Kas par muļķībām Šaubos, vai viņi vispār iekļūs playoffos, jo atšķirībā no Austrumiem, šeit cīnās par katru uzvaru
Nu tev točna nav pilns pulveris. Lebrons un nebūs PO?????

Točna - ko kūrī?
, 2018-07-15 15:37, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tev točna nav pilns pulveris. Lebrons un nebūs PO?????
Točna - ko kūrī?
Vispār tika teikts, ka Lakers netiks (nepiedalīsies) PO, nevis Lebrons tajos nebūs. Lebronam jau neviens nevar aizliegt (apmeklēt) PO - gan jau puika var atļauties nopirkt biļeti pat pirmajā rindā (!) Jē!
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
32

Porziņģim 20 punkti, Marejs pagarinājuma izskaņā atnes ''Hawks'' uzvaru

Naktī uz piektdienu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Kristapa Porziņģa Bostonas ''Celtics'', kas viesos pagarinājumā ar 122:123 piekāpās Atlantas ''Hawks'', kuras rindās par galveno spēles varoni kļuva Dežonte Marejs. Porziņģim 40 minūtēs laukumā 20 punkti un septiņas bumbas zem groziem.
Lamelo Bols. Foto. AFP.Scanpix
1

Bertāna ''Hornets'' traumētais līderis Lamelo Bols šajā sezonā laukumā neatgriezīsies

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Šarlotas ''Hornets'' līderis Lamelo Bols šajā sezonā potītes savainojuma dēļ laukumā vairs neatgriezīsies, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.
Kellijs Ūbrei. Foto: USA Today Sports/Scanpix
7

Ūbrei lamā izšķirošu kļūdu pieļāvušos arbitrus, Dreimondu izraida jau 4. minūtē

Nacionālajā basketbola asociācijā uzvaras šonakt svinēja arī Goldensteitas "Warriors", Bruklinas "Nets", Atlantas "Hawks", Losandželosas "Clippers", Ņujorkas "Knicks", Čikāgas "Bulls", Losandželosas "Lakers", Minesotas "Timberwolves", Hjūstonas "Rockets", Sanantonio "Spurs" un Fīniksas "Suns" komandas.